Klomen kullananlar

Kızlar size yüzünüzü gülümseten bir şey anlatmak istiyorum. ..ben Dr a gittigimde ilk kullanımda tabi Dr ilacı bana 5 gün kullan demişti bir bir ama bende on gün boyunca kullandım bir bir normalde olması gereken yumurta mm 21 ya da 22 olması gerekirken benim ki 32 mm olmuş :):):)

merhaba arkadaslar nasılsınız? cuma gunu doktora gıtcem bursaya.heycan bastı insalh buyumustur yumurtalar.tek yumurta buyumusse sizce yıne yaptırmalımıyım aşılama.şansım ne olur.yoksa kendımızmı denesek.

Günaydın kızlar...
Malum dün bahsetmiştim, regl oldum. Gece 10da ağrıdan duramadım hastaneye gittik. Tanımadığım bir doktora muayene oldum. Pco hastası oldugumu, 3 aydır klomen kullandığımı söyledim. Kadına sanki küfür etmişim gibi gözlerini açıp yüzüme baktı. "Pco hastasisin ve doktorun sana klomen mı başlattı???" Diye sordu. "Pco'su olan hastaya yumurtlamasi için ilaç verilmez, tam tersi yumurtlamasi engellenip yumurtaliktaki olusan eski yumurtalar temizlenir." Dedi

günaydın canım ..

Kızlar doktordan geliyorum sanırım haberler olumlu 1 tane 20mm birtane 19mm bir tane onların arkasında kalıp gizlenen kendini ölçtürmeyen utangaç ve diğer tarafta da bir tane 15mm vardı. doktor pregnyl verdi 2 doz yaptırdım geldim. Bakalım kısmetse 36-48 saat içinde çatlıycam. Dua edin kızlar bana, çok dua edin olur mu?

Nassııııı yaniiiii,hadi senin doktor bilmiyor,diğer yazanlarda mı bilmiyor,acile gitmişsen,pratisyendir,o bilmiyordur bence,rahat ol

İnşallah canım,hakkında hayırlısı

Bu tüp bebek tedavisi mi, aşılama mı? Yoksa üçüz ihtimali olan doğal yöntem mi? :))

Aslında bu ilaçları da kullanıyorken aşılama bence en iyisi.
aşılama ciddi zaman ve planlama isteyen bir şey bu ilk deneme olduğundan yumurtalıkların nasıl cevap vereceğini de bilmiyor iken doktor böyle bir girişimde bulunmadı ama bakalım eğer bu ay olmazsa gelecek aya hazırlıklı oluruz.

süpersin canım , harika haberler bunlar , o yumoşlar cücüşede döner inşAllahhhhh

hadi bakalım , çalışmalar başlasın , kolay gelsiiiinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…