mrb canım hoş geldin aramıza ne iğnesi vericek canım klomen yumuşları büyütür ve dr çatlatma iğnesi verir genelde ve bu iğne yumurtaları çatlatmaya yardımcı olur ama tabi senin dr nasıl bi iğne verecek onu bilmiyorum hakkınızda hayırlısı canım rabbim gönlünüze göre verir inşallahkızlar meraba aranıza katılabilirmiiym doktor bana da yumurtaların zayıf calışıyo dedi klomen verdi 5 gün sonra tekrar çagırdı bakalım ne olacak eğer olmazsa iğne vericez dedi ayy İnşallah iğneye gerek kalmaz Rabbim hepimize yardımcı olsun...
sanırım çatlatma iğnesi canım hepimizin gönlüne göre versin inşalllah yamrb canım hoş geldin aramıza ne iğnesi vericek canım klomen yumuşları büyütür ve dr çatlatma iğnesi verir genelde ve bu iğne yumurtaları çatlatmaya yardımcı olur ama tabi senin dr nasıl bi iğne verecek onu bilmiyorum hakkınızda hayırlısı canım rabbim gönlünüze göre verir inşallah
mrb arkadaşlar bu ay ilk kez klomen kullandım .bugün11. günümdü. kontrole giittim 3 tane 22 mm folikül oluşmuş dedi endometrum kalınlığı 9 dedi. dr çok iyi güzel sonuçlar dedi.günasrı birliktelik 22. günde progestron testi yaptır dedi.çatlama iğnesinden falan hiç bahsetmedi.tekrar gel de demedi.3 tane oluşması ıyımı gercekten .bir de 22mm çatlamaya yakın buyüklük sanırım değilmi??
Tesekkur ederim canm insallah allah hepimize versin.15 aydir deniyorum ve 29 yasindym.siz nekadar zamndr istysnz.ben ilk kez kullandgm icin biraz kafm karistidaevet canım çok iyi inş yumurtalar ın çatlar ve bebek oluşur :) yaş kaç bu arada ve ne zamandır düşünüyorsunuz
Hoşgeldin canımmkızlar meraba aranıza katılabilirmiiym doktor bana da yumurtaların zayıf calışıyo dedi klomen verdi 5 gün sonra tekrar çagırdı bakalım ne olacak eğer olmazsa iğne vericez dedi ayy İnşallah iğneye gerek kalmaz Rabbim hepimize yardımcı olsun...
Tesekkur ederim canm insallah allah hepimize versin.15 aydir deniyorum ve 29 yasindym.siz nekadar zamndr istysnz.ben ilk kez kullandgm icin biraz kafm karistida
Merhaba kizlar. Ben kirmizilarimi gordum. Bu ay da yumoslar bosa gitti
kızlar meraba aranıza katılabilirmiiym doktor bana da yumurtaların zayıf calışıyo dedi klomen verdi 5 gün sonra tekrar çagırdı bakalım ne olacak eğer olmazsa iğne vericez dedi ayy İnşallah iğneye gerek kalmaz Rabbim hepimize yardımcı olsun...
Merhaba kizlar. Ben kirmizilarimi gordum. Bu ay da yumoslar bosa gitti
mrb arkadaşlar bu ay ilk kez klomen kullandım .bugün11. günümdü. kontrole giittim 3 tane 22 mm folikül oluşmuş dedi endometrum kalınlığı 9 dedi. dr çok iyi güzel sonuçlar dedi.günasrı birliktelik 22. günde progestron testi yaptır dedi.çatlama iğnesinden falan hiç bahsetmedi.tekrar gel de demedi.3 tane oluşması ıyımı gercekten .bir de 22mm çatlamaya yakın buyüklük sanırım değilmi??
Tesekkur ederim canm insallah allah hepimize versin.15 aydir deniyorum ve 29 yasindym.siz nekadar zamndr istysnz.ben ilk kez kullandgm icin biraz kafm karistida
Hayır canım, acil gittim ama jinekologa muayene oldum. Saka gibi dımı?Nassııııı yaniiiii,hadi senin doktor bilmiyor,diğer yazanlarda mı bilmiyor,acile gitmişsen,pratisyendir,o bilmiyordur bence,rahat ol
1 Aralık ptesi iğne yaptım. 3 Aralık Çarşamba günü asırı kasık agrisi yüzünden doktora gittim. Yumurtaların çatlamış dedi. Ama 2 gun önce regl oldum. 3. Denemem de başarısız oldu yani. Bu ay olmazsa hsg çekelim dedi ama ben bi sure dinlenmek istiyorum artık... Psikolojim cok bozuldu çünkü.Ca
canim bir sey soracagim. Igne olduktan sonra doktora gittin mi? Gittiysen ne zaman gittin?
Bu ay benim de olmadi bugun kirmizilarimi gordum. 2. Denememdi. Dedigin gibi ben de cok yiprandim. Bu ay hsg cektiriyim mi diy dusunuyorumIğne
1 Aralık ptesi iğne yaptım. 3 Aralık Çarşamba günü asırı kasık agrisi yüzünden doktora gittim. Yumurtaların çatlamış dedi. Ama 2 gun önce regl oldum. 3. Denemem de başarısız oldu yani. Bu ay olmazsa hsg çekelim dedi ama ben bi sure dinlenmek istiyorum artık... Psikolojim cok bozuldu çünkü.
Yumurtalıkların cevabını görmüştür ama :) Şansın daha fazla olurdu. Ücretleri de makul. Aklınızda bulunsun.aşılama ciddi zaman ve planlama isteyen bir şey bu ilk deneme olduğundan yumurtalıkların nasıl cevap vereceğini de bilmiyor iken doktor böyle bir girişimde bulunmadı ama bakalım eğer bu ay olmazsa gelecek aya hazırlıklı oluruz.
Insallah canim hep bbende 30 yaşındayım canım ,3.5 yıllık evliyim , 1.5 yıldır korunmuyoruz , 5 klomen denememden 1i başarılı ,bu ay klomeni değiştirdik ama ine büyümediler
gelecek ay ilacı son olarak 2 doz kullanacam , büyümezlerse iğneye geçiş yapacaz , hayırlısı inşAllahh
Canim saol insallah hepimizin iyi olsun insallah.bir zamani var demekki bekletiyo rabbim bize.bizim imtihanimiz da sanirim bu diyorum ben.enhayirli zamanda bizde aliriz insallah evlatlarimizi kucagimiza.bu ay hersey istedigin gibi olur umarim.bende gunde 2 defa aliyodum.benim yumurtam yeterince buyumemis mi sizce niye catlamasi icin igne vermedi.kendisi catlamazsa ne olacakbende 30 yaşındayım canım ,3.5 yıllık evliyim , 1.5 yıldır korunmuyoruz , 5 klomen denememden 1i başarılı ,bu ay klomeni değiştirdik ama ine büyümediler
gelecek ay ilacı son olarak 2 doz kullanacam , büyümezlerse iğneye geçiş yapacaz , hayırlısı inşAllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?