Klomen kullananlar

kızlar meraba aranıza katılabilirmiiym doktor bana da yumurtaların zayıf calışıyo dedi klomen verdi 5 gün sonra tekrar çagırdı bakalım ne olacak eğer olmazsa iğne vericez dedi ayy İnşallah iğneye gerek kalmaz Rabbim hepimize yardımcı olsun...

mrb kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim eşimle sorunları çözdük gibi pazartesi dr gidicem tekrardan yumuşlar büyümüşmü bakacak bu arada armmızda geçen bir diyalog ben yatalım diyte ısrarcı oldum biraz oda olmaz falan bende kandırırım seni dedim oda şikayet ederim seni dedi bende ne yapıcaksın savcıya spermlerimi mi çaldı diyeceksin dedim düşünsenize mahkemelik olurmuşuz ne kadar utanç verici

mrb canım hoş geldin aramıza ne iğnesi vericek canım klomen yumuşları büyütür ve dr çatlatma iğnesi verir genelde ve bu iğne yumurtaları çatlatmaya yardımcı olur ama tabi senin dr nasıl bi iğne verecek onu bilmiyorum hakkınızda hayırlısı canım rabbim gönlünüze göre verir inşallah

sanırım çatlatma iğnesi canım hepimizin gönlüne göre versin inşalllah ya

mrb arkadaşlar bu ay ilk kez klomen kullandım .bugün11. günümdü. kontrole giittim 3 tane 22 mm folikül oluşmuş dedi endometrum kalınlığı 9 dedi. dr çok iyi güzel sonuçlar dedi.günasrı birliktelik 22. günde progestron testi yaptır dedi.çatlama iğnesinden falan hiç bahsetmedi.tekrar gel de demedi.3 tane oluşması ıyımı gercekten .bir de 22mm çatlamaya yakın buyüklük sanırım değilmi??

evet canım çok iyi inş yumurtalar ın çatlar ve bebek oluşur :) yaş kaç bu arada ve ne zamandır düşünüyorsunuz

Hoşgeldin canımm

Tesekkur ederim canm insallah allah hepimize versin.15 aydir deniyorum ve 29 yasindym.siz nekadar zamndr istysnz.ben ilk kez kullandgm icin biraz kafm karistida

amin canım amin inş... bir yıldan fazla canım bende 2. kez kullanıyorum klomeni . klomenden sonra ben bir d progesteron kullanıyorum eğer bebek oluşursa düşük riskini aza indirmek için ..

aramıza hoşgeldin canım , herşey gönlünce olsun inşAllahh

Son düzenleme:

sonuçlar çok güzel MaşAllah , inşAllah geriside böle olumlu gelir

Tesekkur ederim canm insallah allah hepimize versin.15 aydir deniyorum ve 29 yasindym.siz nekadar zamndr istysnz.ben ilk kez kullandgm icin biraz kafm karistida

bende 30 yaşındayım canım ,3.5 yıllık evliyim , 1.5 yıldır korunmuyoruz , 5 klomen denememden 1i başarılı ,bu ay klomeni değiştirdik ama ine büyümediler

gelecek ay ilacı son olarak 2 doz kullanacam , büyümezlerse iğneye geçiş yapacaz , hayırlısı inşAllahh

Iğne
Ca

canim bir sey soracagim. Igne olduktan sonra doktora gittin mi? Gittiysen ne zaman gittin?
1 Aralık ptesi iğne yaptım. 3 Aralık Çarşamba günü asırı kasık agrisi yüzünden doktora gittim. Yumurtaların çatlamış dedi. Ama 2 gun önce regl oldum. 3. Denemem de başarısız oldu yani. Bu ay olmazsa hsg çekelim dedi ama ben bi sure dinlenmek istiyorum artık... Psikolojim cok bozuldu çünkü.

Bu ay benim de olmadi bugun kirmizilarimi gordum. 2. Denememdi. Dedigin gibi ben de cok yiprandim. Bu ay hsg cektiriyim mi diy dusunuyorum

Yumurtalıkların cevabını görmüştür ama :) Şansın daha fazla olurdu. Ücretleri de makul. Aklınızda bulunsun.

Insallah canim hep b
Canim saol insallah hepimizin iyi olsun insallah.bir zamani var demekki bekletiyo rabbim bize.bizim imtihanimiz da sanirim bu diyorum ben.enhayirli zamanda bizde aliriz insallah evlatlarimizi kucagimiza.bu ay hersey istedigin gibi olur umarim.bende gunde 2 defa aliyodum.benim yumurtam yeterince buyumemis mi sizce niye catlamasi icin igne vermedi.kendisi catlamazsa ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…