- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 35
Canım bende bugün cektirdim geçen ay ilk klomeni kullandim olmayınca doktor hsg cekelim dedi cok şükür hiç bisey cikmadi tuplerim açık cikti iyi oldu çünkü aklimda bişey kalmadi bu ay öylesine geçecek öbür aya tedaviye devam bakalım inşallah bebislerimiz gelir hemenBu ay benim de olmadi bugun kirmizilarimi gordum. 2. Denememdi. Dedigin gibi ben de cok yiprandim. Bu ay hsg cektiriyim mi diy dusunuyorum
Evet yumurtalıkların cevabını görmekte bir sıkıntı olmadı ama doktora tez döneminde akademisyen bir eş için bunun planının bazen aylar öncesinden yapılması gerekiyor. İğneyi ol 2 gün sonra aşılamayı yaptır demesi bizim için en azından şu sıralar pek pratik değil. Hem benim böyle de umudum var ve zaten dediğim gibi daha ilaçla tedaviye başladığımız ilk ay bu öncesinde benim adetlerimin çok düzensiz olması dolayısı ile yumurtlamamın düzensiz olması nedeni ile olmadığını düşünüyoruz. Yoksa 1,5 sene önce gebe kalabilmiştim fizyolojik bir problem yok aslında. Sadece günü denk getiremedik ve net bir gün belirlemek istedik daha çok.Yumurtalıkların cevabını görmüştür ama :) Şansın daha fazla olurdu. Ücretleri de makul. Aklınızda bulunsun.
İnşallah, mutlu haberlerini bekliyoruz canım...Kızlar son iki günüm... İki gün içinde kırmızı kart yemezsem pazartesiye test yaptıracağım,hakkımızda hayırlısı artık
Sağol canımmm,hayırlısı diyelimİnşallah, mutlu haberlerini bekliyoruz canım...
Mantıksız değil düşüncelerin. Ama tez aşamasında daha rahat yaparsın bu işleri emin ol. İşten izin almak daha zordur hep. O konuyu hiç dert etme. Savunmanı her zaman yapabilirsin. Üç yumurta bayağı şans. Aşılama için belki fazla bile :) İlaçlara iyi cevap vermişsin. Olur elbet. Yeterki deneyin. Eşinin piskolojisini iyi tut bu ara.Evet yumurtalıkların cevabını görmekte bir sıkıntı olmadı ama doktora tez döneminde akademisyen bir eş için bunun planının bazen aylar öncesinden yapılması gerekiyor. İğneyi ol 2 gün sonra aşılamayı yaptır demesi bizim için en azından şu sıralar pek pratik değil. Hem benim böyle de umudum var ve zaten dediğim gibi daha ilaçla tedaviye başladığımız ilk ay bu öncesinde benim adetlerimin çok düzensiz olması dolayısı ile yumurtlamamın düzensiz olması nedeni ile olmadığını düşünüyoruz. Yoksa 1,5 sene önce gebe kalabilmiştim fizyolojik bir problem yok aslında. Sadece günü denk getiremedik ve net bir gün belirlemek istedik daha çok.
mrb canım üzülmehayırlısı ile diğer ay inş güzel haberler alırsın..
dun doktora gittim. aksam nobetciydi. cumaya hsg randevusu verdi. bir de farkli doktora yonlendirdi. tup bebekle ugrasan doktor. pazartesi doktorum ona goturecek beni. bakalim o ne diyecek. ben muhtemelen bir ay daha deneyelim diyecegini dusunuyorum cunku sadece 2 ay klomen kullandim.
Canim ins en yakin zamanda bebise kavusursun hersey gonkince olur. Ama sana soylemek istedigin bir sey var. ben de tez yaziyorum ve senin dedigin gibi biz de haytimizi hep planlanarak yasadik. Is ev tez okul v.s. Yalniz sunu ogrendim bu hayatta planlamak bostur. Ozellikle bebek gibi konularda. Bunlar tamamen kismet isi. Bu yuzden biz artik sadece yapabildigimizi yapiyoruz onune bakarak plan kurmuyoruz.Evet yumurtalıkların cevabını görmekte bir sıkıntı olmadı ama doktora tez döneminde akademisyen bir eş için bunun planının bazen aylar öncesinden yapılması gerekiyor. İğneyi ol 2 gün sonra aşılamayı yaptır demesi bizim için en azından şu sıralar pek pratik değil. Hem benim böyle de umudum var ve zaten dediğim gibi daha ilaçla tedaviye başladığımız ilk ay bu öncesinde benim adetlerimin çok düzensiz olması dolayısı ile yumurtlamamın düzensiz olması nedeni ile olmadığını düşünüyoruz. Yoksa 1,5 sene önce gebe kalabilmiştim fizyolojik bir problem yok aslında. Sadece günü denk getiremedik ve net bir gün belirlemek istedik daha çok.
Hayirlisi canim uzulme sakin. Bak bizimkiler buyuyor catliyor tutmuyorkızlar bende bugün son kez gittim yumurtalar için ama malesef ine sonuç olumsuz , büyümemekte inat ettiler
tarlusalımı aldım , paşa paşa evimin yolun tuttum ,kuyruğumu kıstırdım geldim , gelecek ay 2 doz letu kullanacam , bakalım hayırlısı ..
Hayirlisi canim uzulme sakin. Bak bizimkiler buyuyor catliyor tutmuyor))) sonucta sonuclarimiz ayni olur ins bebis en yakin zamanda. Bir de evet haklisin ben de tup bebek icin daha erken oldugunu dusunuyorum. Muhtemelen zaten doktor bir ay daha sadece igneyle deneyelim der yada asilamayi onerir. Bakalim.
Ins ins aliriz. Zamani var demek. Bizim de kismetimiz geleck ins. Walla canim buyuyence de tutmadigi icin sonuc ayni. Tabi anliyorum seni. Sukrediyirum en azindan buyuyor diye ama sen sonuca bak. Bir bakmissin catladigi gibi tutmus seninki:)))en azından büyüyorlar canım yaa ,ben daha 1 kere büyüdüğüne şahit oldum , büyüdüğünde sanki hamile kalmışım gibi sevindim ,o derece yani ...
sende biraz daha bekle canım , umarım güzel sonuçlar alırız hepimiiiizzzz
Ins ins aliriz. Zamani var demek. Bizim de kismetimiz geleck ins. Walla canim buyuyence de tutmadigi icin sonuc ayni. Tabi anliyorum seni. Sukrediyirum en azindan buyuyor diye ama sen sonuca bak. Bir bakmissin catladigi gibi tutmus seninki:)))
Canim ins en yakin zamanda bebise kavusursun hersey gonkince olur. Ama sana soylemek istedigin bir sey var. ben de tez yaziyorum ve senin dedigin gibi biz de haytimizi hep planlanarak yasadik. Is ev tez okul v.s. Yalniz sunu ogrendim bu hayatta planlamak bostur. Ozellikle bebek gibi konularda. Bunlar tamamen kismet isi. Bu yuzden biz artik sadece yapabildigimizi yapiyoruz onune bakarak plan kurmuyoruz.
Bende planların bazen hayatın cilvelerine karşı geldiğini biliyorum ama durumumuz malesef buna mecbur bırakıyor. Küçük bir şehirdeyiz ve değil aşılama yada sperm sayımı yapacak hastane kadın doğumcu bile sayılı. Bu imkanları bulabileceğimiz en yakın şehir 4 saat uzakta ve malesef kvler o şehirdeler ve zaten onların gözünde adım kısır geline çıktı bir de tedavi aldığımızı öğrenirlerse bir ömür susmazlar. Eşim okuldan izin alabilse bile -ki okulda yerine bakabilecek kimse olmadığından kolay değil- ben oraya gitmek istemiyorum. Eşimin ailesi çocuk istemiyoruz zannediyor hala 1,5 yıl önce hamile kaldığımdan düşük yaptığımdan da habersizler ve eltimin başına gelenleri gördükten sonra iyi ki de saklamışız dedik. Ben güçlü bir insanım ama benimde yumuşak karnım var ve bu da aile. Eşim de kendi ailesine laf söyleyemeyen biri ve ben üzülürken ağzını açmazsa ailem dediğim eşim işte o zaman yıkılırım. Bütün bunlar yaşanmasın diye kendi kendine olursa olsun olmazsa varsın istemediğimiz için olmuyor sansınlar. Öyle olunca susturmak, umursamamak daha kolay oluyor.
chickpeas canım inşallah hayırlısı ile hepimiz evladımıza kavuşalım. Sakın umudunu kaybetme bu ay olmazsa gelecek ay.
En cok da bizi etkileyen iste bu disindaki etkenler. Senin kv gibi. Derdimiz yok ya bize dert oluyorlar.Bende planların bazen hayatın cilvelerine karşı geldiğini biliyorum ama durumumuz malesef buna mecbur bırakıyor. Küçük bir şehirdeyiz ve değil aşılama yada sperm sayımı yapacak hastane kadın doğumcu bile sayılı. Bu imkanları bulabileceğimiz en yakın şehir 4 saat uzakta ve malesef kvler o şehirdeler ve zaten onların gözünde adım kısır geline çıktı bir de tedavi aldığımızı öğrenirlerse bir ömür susmazlar. Eşim okuldan izin alabilse bile -ki okulda yerine bakabilecek kimse olmadığından kolay değil- ben oraya gitmek istemiyorum. Eşimin ailesi çocuk istemiyoruz zannediyor hala 1,5 yıl önce hamile kaldığımdan düşük yaptığımdan da habersizler ve eltimin başına gelenleri gördükten sonra iyi ki de saklamışız dedik. Ben güçlü bir insanım ama benimde yumuşak karnım var ve bu da aile. Eşim de kendi ailesine laf söyleyemeyen biri ve ben üzülürken ağzını açmazsa ailem dediğim eşim işte o zaman yıkılırım. Bütün bunlar yaşanmasın diye kendi kendine olursa olsun olmazsa varsın istemediğimiz için olmuyor sansınlar. Öyle olunca susturmak, umursamamak daha kolay oluyor.
chickpeas canım inşallah hayırlısı ile hepimiz evladımıza kavuşalım. Sakın umudunu kaybetme bu ay olmazsa gelecek ay.
En cok da bizi etkileyen iste bu disindaki etkenler. Senin kv gibi. Derdimiz yok ya bize dert oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?