- 21 Kasım 2014
- 1.346
- 1.156
- 358
hirCahil insanla uğraşmak zor canım malesef. Daha geçen hafta yine bizdelerdi bu saatten sonra artık olmaz senin çocuğun diyor. İnsana çok koyuyor o laflar. Birde her telefonda dua ediyorum diyor ama yapacağından da geri kalmıyor. Geçen hafta öyle sinir ettiler ki gerçekten bir ara vazgeçtim bile. İnsanların hayatına karışmaya o kadar meraklılar ki. Eltim tekrar hamile, önceden düşük yaptı diye dillerine dolamışlardı şimdide doğacak çocuğun adına, nasıl büyüyeceğine kadar kıza baskı yapıyorlar. Eşime açık açık söyledim yok öyle ben izin vermem dedim, sen sesini çıkarmazsan artık susmam ben alırım sazı elime dedim. Hamile kalamamak bir dert kalmak başka bir dert bende offff...
Walla hayatini zehirliyorlar ya. Allah akil fikir versin canim cahillere. Gercekten de cok zor bir durum. Bence hic cocugunu gosterme onlar hani bu saatten sonra olmaz diyorlat ya iste kendileri ne saniyorlar da Rabbimin yazdigi kismete karisiyorlar est.
hir
Tedavi süreleri kısa. 9-10 günlük şeyler. Gerekirse bir otelde kalırsın. KenBende planların bazen hayatın cilvelerine karşı geldiğini biliyorum ama durumumuz malesef buna mecbur bırakıyor. Küçük bir şehirdeyiz ve değil aşılama yada sperm sayımı yapacak hastane kadın doğumcu bile sayılı. Bu imkanları bulabileceğimiz en yakın şehir 4 saat uzakta ve malesef kvler o şehirdeler ve zaten onların gözünde adım kısır geline çıktı bir de tedavi aldığımızı öğrenirlerse bir ömür susmazlar. Eşim okuldan izin alabilse bile -ki okulda yerine bakabilecek kimse olmadığından kolay değil- ben oraya gitmek istemiyorum. Eşimin ailesi çocuk istemiyoruz zannediyor hala 1,5 yıl önce hamile kaldığımdan düşük yaptığımdan da habersizler ve eltimin başına gelenleri gördükten sonra iyi ki de saklamışız dedik. Ben güçlü bir insanım ama benimde yumuşak karnım var ve bu da aile. Eşim de kendi ailesine laf söyleyemeyen biri ve ben üzülürken ağzını açmazsa ailem dediğim eşim işte o zaman yıkılırım. Bütün bunlar yaşanmasın diye kendi kendine olursa olsun olmazsa varsın istemediğimiz için olmuyor sansınlar. Öyle olunca susturmak, umursamamak daha kolay oluyor.
chickpeas canım inşallah hayırlısı ile hepimiz evladımıza kavuşalım. Sakın umudunu kaybetme bu ay olmazsa gelecek ay.
Bence sen bu süre zarfında eşinin ailesine pek evini açma. Canınız istediğinde siz onlara gidin, sıkıldığınız anda da kalkın. Hatta eşini arada yalnız görüşmeye de alıştır ama doldururlarsa hep bir süre sonra o da gitmek istemeyecektir. Piskolojini etkiliyorsa bir süre böyle yap. Eşin muhattab olsun boşver. Sen yorum bile yapma. Tezini bahane et hep. Tez yazıyorum konsantre olmam lazım, bu akşam çalışıyorum, yarın hocamla toplantım var... Arada kısa görüş yani gerekirse. Çok içli dışlı olma. Kayınvaldenin azıcık aklı varsa korkup susacaktır. Bana güven :) Ama bunları onlara farkettirmeden onlardan yavaş yavaş soğuyormuş şeklinde yap. Eşine bile çaktırmaCahil insanla uğraşmak zor canım malesef. Daha geçen hafta yine bizdelerdi bu saatten sonra artık olmaz senin çocuğun diyor. İnsana çok koyuyor o laflar. Birde her telefonda dua ediyorum diyor ama yapacağından da geri kalmıyor. Geçen hafta öyle sinir ettiler ki gerçekten bir ara vazgeçtim bile. İnsanların hayatına karışmaya o kadar meraklılar ki. Eltim tekrar hamile, önceden düşük yaptı diye dillerine dolamışlardı şimdide doğacak çocuğun adına, nasıl büyüyeceğine kadar kıza baskı yapıyorlar. Eşime açık açık söyledim yok öyle ben izin vermem dedim, sen sesini çıkarmazsan artık susmam ben alırım sazı elime dedim. Hamile kalamamak bir dert kalmak başka bir dert bende offff...
Bende planların bazen hayatın cilvelerine karşı geldiğini biliyorum ama durumumuz malesef buna mecbur bırakıyor. Küçük bir şehirdeyiz ve değil aşılama yada sperm sayımı yapacak hastane kadın doğumcu bile sayılı. Bu imkanları bulabileceğimiz en yakın şehir 4 saat uzakta ve malesef kvler o şehirdeler ve zaten onların gözünde adım kısır geline çıktı bir de tedavi aldığımızı öğrenirlerse bir ömür susmazlar. Eşim okuldan izin alabilse bile -ki okulda yerine bakabilecek kimse olmadığından kolay değil- ben oraya gitmek istemiyorum. Eşimin ailesi çocuk istemiyoruz zannediyor hala 1,5 yıl önce hamile kaldığımdan düşük yaptığımdan da habersizler ve eltimin başına gelenleri gördükten sonra iyi ki de saklamışız dedik. Ben güçlü bir insanım ama benimde yumuşak karnım var ve bu da aile. Eşim de kendi ailesine laf söyleyemeyen biri ve ben üzülürken ağzını açmazsa ailem dediğim eşim işte o zaman yıkılırım. Bütün bunlar yaşanmasın diye kendi kendine olursa olsun olmazsa varsın istemediğimiz için olmuyor sansınlar. Öyle olunca susturmak, umursamamak daha kolay oluyor.
chickpeas canım inşallah hayırlısı ile hepimiz evladımıza kavuşalım. Sakın umudunu kaybetme bu ay olmazsa gelecek ay.
Bakalım çok da yüzsüzler suratlarına tükürsem yarabbi şükür diyip devam ediyorlar. 1 senedir deniyoruz olmuyor diye doktora gittim ama son 6 aydır tepemizdeler koca yaz ne olaylar yaşadım sinirden öldüm komşularımla bile kavga ettiler beni rezil ettiler sinirden olmadı belkide 6 aydır.
canim ben iki sefer yaptirdum. Ilk sefer 13-14 gun sonra, ikinci sefer 14-15 gun sonra oldum. Normaldr yumurta catladiktan sonra 14 gun sonra olunuyor. Yani igneden 15-16 sonraCatlatma ignesinden kaç gün sonra adet olunuyor kendi adet günümüzü mü bekleyeceğiz acaba
Ben iğne vurulduktan 18. gün adet olmuştum canımCatlatma ignesinden kaç gün sonra adet olunuyor kendi adet günümüzü mü bekleyeceğiz acaba
bende 30 yaşındayım canım ,3.5 yıllık evliyim , 1.5 yıldır korunmuyoruz , 5 klomen denememden 1i başarılı ,bu ay klomeni değiştirdik ama ine büyümediler
gelecek ay ilacı son olarak 2 doz kullanacam , büyümezlerse iğneye geçiş yapacaz , hayırlısı inşAllahh
canım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile inşallahhhhSağol canımmm,hayırlısı diyelim
kızlar fikri olan yokmu
canım merhaba aynı kaderi paylaşıyoruz bende 30 yaşındayım 3,5 senelik evliyim 4 ay klomen kullandım bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldm pazartesi beklemedeyim 1 hafta hepimiz için inşallah hayırlısı olur
kızlar merhaba çatlama iğnesinden sonra 8.günüm, 12-42.saatlerde ilişki oldu baz arkadaşların yorumlarını okuduğumda 5 gün ilişki ile hamiş olmuşlar sizce günleri kaçırmış olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?