Klomen kullananlar

Walla hayatini zehirliyorlar ya. Allah akil fikir versin canim cahillere. Gercekten de cok zor bir durum. Bence hic cocugunu gosterme onlar hani bu saatten sonra olmaz diyorlat ya iste kendileri ne saniyorlar da Rabbimin yazdigi kismete karisiyorlar est.
hir

Bakalım çok da yüzsüzler suratlarına tükürsem yarabbi şükür diyip devam ediyorlar. 1 senedir deniyoruz olmuyor diye doktora gittim ama son 6 aydır tepemizdeler koca yaz ne olaylar yaşadım sinirden öldüm komşularımla bile kavga ettiler beni rezil ettiler sinirden olmadı belkide 6 aydır.

Tedavi süreleri kısa. 9-10 günlük şeyler. Gerekirse bir otelde kalırsın. Ken
Bence sen bu süre zarfında eşinin ailesine pek evini açma. Canınız istediğinde siz onlara gidin, sıkıldığınız anda da kalkın. Hatta eşini arada yalnız görüşmeye de alıştır ama doldururlarsa hep bir süre sonra o da gitmek istemeyecektir. Piskolojini etkiliyorsa bir süre böyle yap. Eşin muhattab olsun boşver. Sen yorum bile yapma. Tezini bahane et hep. Tez yazıyorum konsantre olmam lazım, bu akşam çalışıyorum, yarın hocamla toplantım var... Arada kısa görüş yani gerekirse. Çok içli dışlı olma. Kayınvaldenin azıcık aklı varsa korkup susacaktır. Bana güven :) Ama bunları onlara farkettirmeden onlardan yavaş yavaş soğuyormuş şeklinde yap. Eşine bile çaktırma

canım benim bende bi ilçede yaşıyorum , dediğin gibi imkanlar çok kısıtlı ,sırf bu yüzden memlekete Mersin ya da Adanaya tayin istemeyi düşünüyorum bu yaza

okuldan müdür yardımcılığı teklif edildi ama burada kalmam lazımmış ,bende garanti veremem kalmaya dedim

ne diyeyim canım , vardır elbet an doğru zamanı herşeyin ...

canımsın Rabbim yardımcın olsun kuzum , Allah kötülerin yönünü öte çevirsin ,Amiiinnn ...

Arkadaşlar sizlere sorum var catlatma iğnesinin 16. Gunundeyim dun Dr. Tahlil yapti sonuç negatif ilk klomen ve ignem idi rahim filmi cekelim dedi sonra galiba senin yumurtaların buyumuyor dedi peki büyümedi ise catlatma iğnesini neden verdi oysa kontrolde herşey iyi yumurtalar oluşmuş demişti hemen iğneyi yaptir demişti şimdide senin yumurtalar buyumuyor dedi büyütme iğnesi yapalim sana dedi ama bu tedaviyi de çok uzun süre yapamayiz çünkü zarari çok hemen tüp bebek e geçeriz dedi sizce mantikli mi bana çok saçma geldi. Ve ayrıca bu iğneden kacvgun sonra adet olmak gerekiyor normal adet günümüzü mü bekleyeceğiz ben hala adet olmadim

Catlatma ignesinden kaç gün sonra adet olunuyor kendi adet günümüzü mü bekleyeceğiz acaba

C
Catlatma ignesinden kaç gün sonra adet olunuyor kendi adet günümüzü mü bekleyeceğiz acaba
canim ben iki sefer yaptirdum. Ilk sefer 13-14 gun sonra, ikinci sefer 14-15 gun sonra oldum. Normaldr yumurta catladiktan sonra 14 gun sonra olunuyor. Yani igneden 15-16 sonra

[QUylulDerya, post: 38442052, member: 639233"]C

canim ben iki sefer yaptirdum. Ilk sefer 13-14 gun sonra, ikinci sefer 14-15 gun sonra oldum. Normaldr yumurta catladiktan sonra 14 gun sonra olunuyor. Yani igneden 15-16 sonra[/QUOTE]

Bugün 16. Gün idi ama adet olmadim bekleyelim bakalim ne cikacak sonu

Bugun

mrb kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim şükür bugün dr kontrolüm var yumoşlar büyümüş mü bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah bu ay bi sorun olmaz etrafımdaki hamileler git gide çoğalıyor dünde eşimin halasının gelininin hamile olduğunu öğrendim daha 5 aylık evliler Rabbim isteyen herkese bende içinde nasip etsin inşallah :)

kızlar merhaba çatlama iğnesinden sonra 8.günüm, 12-42.saatlerde ilişki oldu baz arkadaşların yorumlarını okuduğumda 5 gün ilişki ile hamiş olmuşlar sizce günleri kaçırmış olabilir miyim

canım merhaba aynı kaderi paylaşıyoruz bende 30 yaşındayım 3,5 senelik evliyim 4 ay klomen kullandım bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldm pazartesi beklemedeyim 1 hafta hepimiz için inşallah hayırlısı olur

Merhabalar kizlar bugun doktora gittim hersey iyi dedi yarin yine klomene baslayacagm bir dr carsambaya hsg istedi. AyricA esimden tahlil istedi daha once agustosta yaptirmisti esim bir seyi cikmadi ama doktor erkeklerin 3 sefer 2 ay arayla yapmasi lazim dedi

canım merhaba aynı kaderi paylaşıyoruz bende 30 yaşındayım 3,5 senelik evliyim 4 ay klomen kullandım bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldm pazartesi beklemedeyim 1 hafta hepimiz için inşallah hayırlısı olur

canım benim bi daha çatlatmaya gerek kalmadan bu ay alırsın inşAllah güzel haberi

kızlar merhaba çatlama iğnesinden sonra 8.günüm, 12-42.saatlerde ilişki oldu baz arkadaşların yorumlarını okuduğumda 5 gün ilişki ile hamiş olmuşlar sizce günleri kaçırmış olabilir miyim

yok tatlım en geç 36 saat civarında çatlıyor diye biliyorum ,keşke 1 tane daha çalışmanız olsaymış daha iyi olurmuş , ama geleceği varsa tek ilişkide bile gelir , sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…