Klomen kullananlar

yok tatlım en geç 36 saat civarında çatlıyor diye biliyorum ,keşke 1 tane daha çalışmanız olsaymış daha iyi olurmuş , ama geleceği varsa tek ilişkide bile gelir , sıkma canını
inşallah canım cmt günü test günü inşallah güzel haberler alırım 5 gün var ama bende hiç değişiklik yok hissedenler varmış 1 hafta önceden şişlik dolgunluk gibi

mrb kızlar ben şimdi dr geldim yumuşlar büyümemiş moralim bozuldu dr karşısında ağlamamak için zor tuttum kendimi ama hayırlısı demek ki bana bir evlat daha nasip olmayacak dr bir dahaki ay günde 3 sefere çıkaralım dozu arttıralım dedi bakalım belki de devam etmem artık bilmiyorum nasip

Canım bizde tayin yok keşke olsa ama yrd. doç. alıp mecburi hizmet dolunca bakıcaz başka şehirler, kısmet artık.

Eşim ailesinin evi varken hayatta kalmaz başka evde ve çok etkileniyor ailesinden bu da sorun benim için evden uzak tutamıyorumda çat kapı bitiveriyorlar, hiç müsait misiniz diye sordukları yok zaten. "Onların evi" imiş orası, ben insan olmadığım için onlara göre. Ne desem ne yapsam boş, bu kışı da bizde geçireceklerdi de siz içeri ben dışarı dedim yüzlerine, küsmüşler o bile 1 hafta sürdü. Neyse çok dertliyim bu konuda hiç ortalığa saçmamayım sizin de kendimin de moralini bozmayayım. Ama anne olunca anneliğin gücü adına diyip yaradana sığınıp savunmamı arttırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…