Hala bekliyorum,test yapmaya da hiiiiiiiiiiççç cesaretim yok,ne idrar ne kancanım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile inşallahhhh
Benim yardım meleğiiiiiiiiiiiiiiiimmmmyok tatlım en geç 36 saat civarında çatlıyor diye biliyorum ,keşke 1 tane daha çalışmanız olsaymış daha iyi olurmuş , ama geleceği varsa tek ilişkide bile gelir , sıkma canını
Benim yardım meleğiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Ayyy ama ben çok merak ediyorum dualarım seninle rabbim hayırlısını versin :)Hala bekliyorum,test yapmaya da hiiiiiiiiiiççç cesaretim yok,ne idrar ne kan
Hala bekliyorum,test yapmaya da hiiiiiiiiiiççç cesaretim yok,ne idrar ne kan
canım çok teşekküler inşallah dualarınızı eksik etmeyin ne olur ben hep tüm bebek isteyenlere ediyorum hepimiz en hayırlı zamanda inşallah anne oluruzcanım benim bi daha çatlatmaya gerek kalmadan bu ay alırsın inşAllah güzel haberi
inşallah canım cmt günü test günü inşallah güzel haberler alırım 5 gün var ama bende hiç değişiklik yok hissedenler varmış 1 hafta önceden şişlik dolgunluk gibiyok tatlım en geç 36 saat civarında çatlıyor diye biliyorum ,keşke 1 tane daha çalışmanız olsaymış daha iyi olurmuş , ama geleceği varsa tek ilişkide bile gelir , sıkma canını
Çok çok teşekkür ediyorum cümlemize inşallah,o kadar çok tek çizgi gördüm ki,gözüm nasıl korktuysa artık :))Ayyy ama ben çok merak ediyorum dualarım seninle rabbim hayırlısını versin :)
Korkuyoruuuuuummmyarın yap cücüümmm yarın yap
teşekkür ederim çok sağolaramıza hoşgeldin canım , herşey gönlünce olsun inşAllahh
hoşbulduk teşekkürler.Hoşgeldin canımm
Çok çok teşekkür ediyorum cümlemize inşallah,o kadar çok tek çizgi gördüm ki,gözüm nasıl korktuysa artık :))
Sizlerde dua edin kızlarımkorkularını üzerine git canım dua et bakalım
Benim herşey var da bakalım bebiş var mıinşallah canım cmt günü test günü inşallah güzel haberler alırım 5 gün var ama bende hiç değişiklik yok hissedenler varmış 1 hafta önceden şişlik dolgunluk gibi
Benim herşey var da bakalım bebiş var mı
Yarın canm,yarın doktoruma gideceğimbademmm bekliyoruzz
Yarın canm,yarın doktoruma gideceğim
canım benim bende bi ilçede yaşıyorum , dediğin gibi imkanlar çok kısıtlı ,sırf bu yüzden memlekete Mersin ya da Adanaya tayin istemeyi düşünüyorum bu yaza
okuldan müdür yardımcılığı teklif edildi ama burada kalmam lazımmış ,bende garanti veremem kalmaya dedim
ne diyeyim canım , vardır elbet an doğru zamanı herşeyin ...
Tedavi süreleri kısa. 9-10 günlük şeyler. Gerekirse bir otelde kalırsın. Ken
Bence sen bu süre zarfında eşinin ailesine pek evini açma. Canınız istediğinde siz onlara gidin, sıkıldığınız anda da kalkın. Hatta eşini arada yalnız görüşmeye de alıştır ama doldururlarsa hep bir süre sonra o da gitmek istemeyecektir. Piskolojini etkiliyorsa bir süre böyle yap. Eşin muhattab olsun boşver. Sen yorum bile yapma. Tezini bahane et hep. Tez yazıyorum konsantre olmam lazım, bu akşam çalışıyorum, yarın hocamla toplantım var... Arada kısa görüş yani gerekirse. Çok içli dışlı olma. Kayınvaldenin azıcık aklı varsa korkup susacaktır. Bana güven :) Ama bunları onlara farkettirmeden onlardan yavaş yavaş soğuyormuş şeklinde yap. Eşine bile çaktırma
canım ne gibi belirtilerin var benim 5-6 gün var ama hiçbişey anlamıyorumBenim herşey var da bakalım bebiş var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?