- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 63
- 40
Öyle deme vardır hayırlısı bende ilk aydan günde 2 doz aldımda zor büyüdüler. Ben ilk bebeğimi kaybettiğimde doktor "belkide hayırlısı böyleydi, belki engelli olacaktı sen ömür boyu üzülecektin. sağlıklısı olsunda isterse geç olsun" demişti. Ben hala o söze sığınırım. Sağlıkla gelsinlerde canları ne zaman isterse o zaman gelsinler, umudunu kaybetme arkadaşım.mrb kızlar ben şimdi dr geldim yumuşlar büyümemiş moralim bozuldu dr karşısında ağlamamak için zor tuttum kendimi ama hayırlısı demek ki bana bir evlat daha nasip olmayacak dr bir dahaki ay günde 3 sefere çıkaralım dozu arttıralım dedi bakalım belki de devam etmem artık bilmiyorum nasip
Yacin benjm canini sikma incit kurunyap ic belki daha buyurlermrb kızlar ben şimdi dr geldim yumuşlar büyümemiş moralim bozuldu dr karşısında ağlamamak için zor tuttum kendimi ama hayırlısı demek ki bana bir evlat daha nasip olmayacak dr bir dahaki ay günde 3 sefere çıkaralım dozu arttıralım dedi bakalım belki de devam etmem artık bilmiyorum nasip
Benim adetim gecikmişti iki gün ama daha uzun gecikenler de var. O yüzden dert etme ama birhafta olmazsan mutlaka doktora git. Biraz ağrın da olabilir.Arkadaşlar sizlere sorum var catlatma iğnesinin 16. Gunundeyim dun Dr. Tahlil yapti sonuç negatif ilk klomen ve ignem idi rahim filmi cekelim dedi sonra galiba senin yumurtaların buyumuyor dedi peki büyümedi ise catlatma iğnesini neden verdi oysa kontrolde herşey iyi yumurtalar oluşmuş demişti hemen iğneyi yaptir demişti şimdide senin yumurtalar buyumuyor dedi büyütme iğnesi yapalim sana dedi ama bu tedaviyi de çok uzun süre yapamayiz çünkü zarari çok hemen tüp bebek e geçeriz dedi sizce mantikli mi bana çok saçma geldi. Ve ayrıca bu iğneden kacvgun sonra adet olmak gerekiyor normal adet günümüzü mü bekleyeceğiz ben hala adet olmadim
Bel ağrısı var bende ara ara tutuyo,bi kasık ağrısı,bazen normal bi ağrı bazen adet sancısı gibi,batma tarzında sancılarım oluyo anlık ve şişkinlik var,göğüs uçlarım zaten ağrıyor uzun zamandır,sağ ağırlıklı.. Son iki gündürde gögüslerimin tamamını sardı ağrı ve dolgunlukcanım ne gibi belirtilerin var benim 5-6 gün var ama hiçbişey anlamıyorum
bu ağrılar sancılar batmalar güzel şeyler gibi duruyo sankiii:) :) İnsallah hamilesinizdirrrrBel ağrısı var bende ara ara tutuyo,bi kasık ağrısı,bazen normal bi ağrı bazen adet sancısı gibi,batma tarzında sancılarım oluyo anlık ve şişkinlik var,göğüs uçlarım zaten ağrıyor uzun zamandır,sağ ağırlıklı.. Son iki gündürde gögüslerimin tamamını sardı ağrı ve dolgunluk
arkadaşlar benimde bugün hep kasığımın sağ tarafında bi sızlama vardı ara ara sol da da oluyo.yürürken bile hissediliyo daha cok acıyo sanki yürüdükçe. halada devam ediyo. bu çatlama belirtisimi acaba.klomen bittikten sonra kontrole gittiğimdede dr yumurtan 22 mm olmuş demişti. ve gün asırı ilşki dedi onun dediğine göre bugün ilişki yokç. ama ya kaçırıyorsam .siz olsanız ne yapardınız?????
sen doktora bakma canım eğer fırsatın varsa değerlendir derim benarkadaşlar benimde bugün hep kasığımın sağ tarafında bi sızlama vardı ara ara sol da da oluyo.yürürken bile hissediliyo daha cok acıyo sanki yürüdükçe. halada devam ediyo. bu çatlama belirtisimi acaba.klomen bittikten sonra kontrole gittiğimdede dr yumurtan 22 mm olmuş demişti. ve gün asırı ilşki dedi onun dediğine göre bugün ilişki yokç. ama ya kaçırıyorsam .siz olsanız ne yapardınız?????
Bel ağrısı var bende ara ara tutuyo,bi kasık ağrısı,bazen normal bi ağrı bazen adet sancısı gibi,batma tarzında sancılarım oluyo anlık ve şişkinlik var,göğüs uçlarım zaten ağrıyor uzun zamandır,sağ ağırlıklı.. Son iki gündürde gögüslerimin tamamını sardı ağrı ve dolgunluk[/QUOTE
inşallah hamilesindir canım benim ya test yapmadın mı
şimdiden sonra işe yarar mı canım incir kürüYacin benjm canini sikma incit kurunyap ic belki daha buyurler
öyle canım eve gelirken Rabbim sen kalbimi bozma sen hayırlısını bilirsin diye dua ettim demek ki daha zamanı var Rabbim birtane evlat nasip etti çok şükür Rabbim isteyen herkese bende içinde hayırlısını nasip etsinÖyle deme vardır hayırlısı bende ilk aydan günde 2 doz aldımda zor büyüdüler. Ben ilk bebeğimi kaybettiğimde doktor "belkide hayırlısı böyleydi, belki engelli olacaktı sen ömür boyu üzülecektin. sağlıklısı olsunda isterse geç olsun" demişti. Ben hala o söze sığınırım. Sağlıkla gelsinlerde canları ne zaman isterse o zaman gelsinler, umudunu kaybetme arkadaşım.
NASİP CANIM OLUR ,NŞALLAH AMA BENDEN SANA TAVSİYE SAKIN ADETİN GEÇMEDEN TEST YAPMA İNSANIN SİNİRLERİ ALT ÜST OLUYOR BEN 1 SENEDİR DENİYORUM CANIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUŞURSUN DUANABu arada kontrolde doktor üç yumurtamın oluştuğunu söyledi. Çatlatma iğnesi vuruldum. Olur mu ki ?
O hatayı çok yaptım. İnsan daha çok üzülüyor. Artık ovülasyon testi bile yapmıyorum. Resmen korku oluştu bendei, post: 38460950, member: 247963"]NASİP CANIM OLUR ,NŞALLAH AMA BENDEN SANA TAVSİYE SAKIN ADETİN GEÇMEDEN TEST YAPMA İNSANIN SİNİRLERİ ALT ÜST OLUYOR BEN 1 SENEDİR DENİYORUM CANIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUŞURSUN DUANA
Yarayanlari duydum canimşimdiden sonra işe yarar mı canım incir kürü
İnşallaah,cümlemize nasip olsun o duygubu ağrılar sancılar batmalar güzel şeyler gibi duruyo sankiii:) :) İnsallah hamilesinizdirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?