Klomen kullananlar

Öyle deme vardır hayırlısı bende ilk aydan günde 2 doz aldımda zor büyüdüler. Ben ilk bebeğimi kaybettiğimde doktor "belkide hayırlısı böyleydi, belki engelli olacaktı sen ömür boyu üzülecektin. sağlıklısı olsunda isterse geç olsun" demişti. Ben hala o söze sığınırım. Sağlıkla gelsinlerde canları ne zaman isterse o zaman gelsinler, umudunu kaybetme arkadaşım.

Yacin benjm canini sikma incit kurunyap ic belki daha buyurler

Benim adetim gecikmişti iki gün ama daha uzun gecikenler de var. O yüzden dert etme ama birhafta olmazsan mutlaka doktora git. Biraz ağrın da olabilir.

Rahim kalınlığın nasıldı peki? Klomenin öyle bir kötü yanı da olabiliyor. Döllenmiş yumurta tutunmaz bazen. Yumurtalar aynı ay içince hem büyüyor hem büyümüyor olmaz :)) Acaba doktorun yumurtalar ilaca yeterince cevap vermiyor mu demek istedi? Ama bir ya da iki yumurtan yeteri büyüklüğe ulaşmışsa vermiş demektir.

canım ne gibi belirtilerin var benim 5-6 gün var ama hiçbişey anlamıyorum
Bel ağrısı var bende ara ara tutuyo,bi kasık ağrısı,bazen normal bi ağrı bazen adet sancısı gibi,batma tarzında sancılarım oluyo anlık ve şişkinlik var,göğüs uçlarım zaten ağrıyor uzun zamandır,sağ ağırlıklı.. Son iki gündürde gögüslerimin tamamını sardı ağrı ve dolgunluk

bu ağrılar sancılar batmalar güzel şeyler gibi duruyo sankiii:) :) İnsallah hamilesinizdirrrr

arkadaşlar benimde bugün hep kasığımın sağ tarafında bi sızlama vardı ara ara sol da da oluyo.yürürken bile hissediliyo daha cok acıyo sanki yürüdükçe. halada devam ediyo. bu çatlama belirtisimi acaba.klomen bittikten sonra kontrole gittiğimdede

arkadaşlar benimde bugün hep kasığımın sağ tarafında bi sızlama vardı ara ara sol da da oluyo.yürürken bile hissediliyo daha cok acıyo sanki yürüdükçe. halada devam ediyo. bu çatlama belirtisimi acaba.klomen bittikten sonra kontrole gittiğimdede dr yumurtan 22 mm olmuş demişti. ve gün asırı ilşki dedi onun dediğine göre bugün ilişki yokç. ama ya kaçırıyorsam .siz olsanız ne yapardınız?????

Canım yumurtan çatlıyor olmasin

sen doktora bakma canım eğer fırsatın varsa değerlendir derim ben

öyle canım eve gelirken Rabbim sen kalbimi bozma sen hayırlısını bilirsin diye dua ettim demek ki daha zamanı var Rabbim birtane evlat nasip etti çok şükür Rabbim isteyen herkese bende içinde hayırlısını nasip etsin
RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER​

Merhabalar ben de bu ay 5 gün klomen kullandım günde 2 tane. Doktorum arka arkaya 3 gün ilişki dedi. 7 aydır deniyoruz. Ne bende ne de eşimde hiç bir problem yok. Ve 24 yaşındayım eşim 30. Yaşımız da genç yani daha. Ama olmuyor olmuyor ilk kez bu ay klomen kullandım. Adetime 4 gün kaldı. Her ay olduğu gibi göğüslerim şişti ve ağrıyor ama bu sefer uçları yanıyor. Klomen kullanıp bunu yaşayan var mı aranızda ? Boşa uöutlanmak istemiyorum yine

Bu arada kontrolde doktor üç yumurtamın oluştuğunu söyledi. Çatlatma iğnesi vuruldum. Olur mu ki ?
NASİP CANIM OLUR ,NŞALLAH AMA BENDEN SANA TAVSİYE SAKIN ADETİN GEÇMEDEN TEST YAPMA İNSANIN SİNİRLERİ ALT ÜST OLUYOR BEN 1 SENEDİR DENİYORUM CANIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUŞURSUN DUANA

i, post: 38460950, member: 247963"]NASİP CANIM OLUR ,NŞALLAH AMA BENDEN SANA TAVSİYE SAKIN ADETİN GEÇMEDEN TEST YAPMA İNSANIN SİNİRLERİ ALT ÜST OLUYOR BEN 1 SENEDİR DENİYORUM CANIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUŞURSUN DUANA[/QUOTE]
O hatayı çok yaptım. İnsan daha çok üzülüyor. Artık ovülasyon testi bile yapmıyorum. Resmen korku oluştu bende çok teşekkür ederim. Zaman azaldıkça sabretmesi daha da zor oluyor

Göğüslerim adet öncesi hep şişer ve ağrırdı. Ama bu sefer uçları yanıyor klomenin yan etkisi midir acaba ?

O hatayı çok yaptım. İnsan daha çok üzülüyor. Artık ovülasyon testi bile yapmıyorum. Resmen korku oluştu bende çok teşekkür ederim. Zaman azaldıkça sabretmesi daha da zor oluyor [/QUOTE]
Aynen canım nasipten öte yol yok kendi kendimizi üzüyoruz bak benim bu ay yumoşlar hiç gelişmedi üzüldüm ama nasip değil demekki oğluşumun bir kardeşi olmayacak demekki hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…