Klomen kullananlar

Göğüslerim adet öncesi hep şişer ve ağrırdı. Ama bu sefer uçları yanıyor klomenin yan etkisi midir acaba ?
ben hiç yan etki yaşamadım klomen de ama kişiye göre değişiyor adetine çok var mı daha inşallah gebelik belirtisidir

Gidip gitmemekte kararsızım. Acaba adetin geçmesini mi beklesem doktora gitmek için ?

İnşallah bir yandan heyecanlıyım bir yandan yine hayal kırıklığı yaşayacakmışım gibi geliyor. Fena mı olur kocacığımın gözlerinde o sevinci görsem

bilmiyorumki çatlıyor mu acaba bugün okuldan gelince 4 gibi ovülasyon testi yaptım negatifdi ama bilemedimmm yaaa. spermin kalitesini düşürmeyeyim sonraaa
Canım benim ağrılar çatladıktan sonra başlıyor. Çatladığını hiç gissetmiyorum ama çatladıktan sonra yumurtalık taraflarında ağrılar oluyor.

canım çok teşekküler inşallah dualarınızı eksik etmeyin ne olur ben hep tüm bebek isteyenlere ediyorum hepimiz en hayırlı zamanda inşallah anne oluruz

Aminnn canım inşAllahhh

Korkuyoruuuuuummm

korkma cücüüüm ,sonunu düşünen kahraman olamaz biliosunnn

Sizlerde dua edin kızlarım

hakkında hayırlısı balımm ,dualarım seninlee ..

canım ben klomeni 5 ay kullandım ,hatta son 2 ay 4 doz kullandım ,ama bana mısın demedi
umutsuzluğa kapılma hemen ,ben bile hala çoookk umutluyummmm :) :)

inşAllah cücüşün seninledir canım ,güzel haberlerini bekliorruuuuzzzz

Kızlar size bir şey soracağım. Benim 3. Ayım. İlk ay 2 hap günde kullandım 1 yumurt oluştu. 2. Ay iki hap kullandım 2 yumurta oluştu. Bu sefer doktor 3e çıkardı ve 3 gün sonra gel bakalım olmazsa düşürürüz dedi. 1. Yumoşlarım 2 hapa cevap verdikleri halde 3e çıkarması normal midir? 2. 3 gün 3er hap kullan sonra düşürürüz demesi normal midir?

Her doktor farklı tedavi uyguluyor ben de anlayamadım. İlişki sıklığını bile her biri farklıssöylüyor.

2 yumurta sonuç olarak güzelmiş ,bence 3e çıkarmasına gerek yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…