Canım yumurtan çatlıyor olmasin
sen doktora bakma canım eğer fırsatın varsa değerlendir derim ben
ben hiç yan etki yaşamadım klomen de ama kişiye göre değişiyor adetine çok var mı daha inşallah gebelik belirtisidirGöğüslerim adet öncesi hep şişer ve ağrırdı. Ama bu sefer uçları yanıyor klomenin yan etkisi midir acaba ?
inciri alsam sabahları falan yesem olurmu kiYarayanlari duydum canim
tabii ki öyle en azından bir tane var diyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİkinci bebek için de eminim zordur ama. Hiç olmama ihtimali çok daha kötü
erken değil canım 3 haftalıkken öğreniyor bazıları inşallah hayırlı haberler alırsın4 gün kaldı adetime ama doktor çarşamba günü çağırdı gebelik testi için. Erken gibi geldi bana :S
Canım benim ağrılar çatladıktan sonra başlıyor. Çatladığını hiç gissetmiyorum ama çatladıktan sonra yumurtalık taraflarında ağrılar oluyor.bilmiyorumki çatlıyor mu acaba bugün okuldan gelince 4 gibi ovülasyon testi yaptım negatifdi ama bilemedimmm yaaa. spermin kalitesini düşürmeyeyim sonraaa
canım çok teşekküler inşallah dualarınızı eksik etmeyin ne olur ben hep tüm bebek isteyenlere ediyorum hepimiz en hayırlı zamanda inşallah anne oluruz
Korkuyoruuuuuummm
Sizlerde dua edin kızlarım
mrb kızlar ben şimdi dr geldim yumuşlar büyümemiş moralim bozuldu dr karşısında ağlamamak için zor tuttum kendimi ama hayırlısı demek ki bana bir evlat daha nasip olmayacak dr bir dahaki ay günde 3 sefere çıkaralım dozu arttıralım dedi bakalım belki de devam etmem artık bilmiyorum nasip
Merhabalar ben de bu ay 5 gün klomen kullandım günde 2 tane. Doktorum arka arkaya 3 gün ilişki dedi. 7 aydır deniyoruz. Ne bende ne de eşimde hiç bir problem yok. Ve 24 yaşındayım eşim 30. Yaşımız da genç yani daha. Ama olmuyor olmuyorilk kez bu ay klomen kullandım. Adetime 4 gün kaldı. Her ay olduğu gibi göğüslerim şişti ve ağrıyor ama bu sefer uçları yanıyor. Klomen kullanıp bunu yaşayan var mı aranızda ? Boşa uöutlanmak istemiyorum yine
O cücüş bir gelsin hesabını sorucam bu kadar geç kalmak neymiş :)
Kızlar size bir şey soracağım. Benim 3. Ayım. İlk ay 2 hap günde kullandım 1 yumurt oluştu. 2. Ay iki hap kullandım 2 yumurta oluştu. Bu sefer doktor 3e çıkardı ve 3 gün sonra gel bakalım olmazsa düşürürüz dedi. 1. Yumoşlarım 2 hapa cevap verdikleri halde 3e çıkarması normal midir? 2. 3 gün 3er hap kullan sonra düşürürüz demesi normal midir?
Şimdiden böylelerse ilerde hiç baş edemeyiz sıpalarla :)bende kulağını çekcemmm ,saçını başını yolacamm
İşte ben de öyle düşünüyorum ne yapsam bilemedim gizli gizli ikişer mi iösem2 yumurta sonuç olarak güzelmiş ,bence 3e çıkarmasına gerek yokmuş
Şimdiden böylelerse ilerde hiç baş edemeyiz sıpalarla :)
İşte ben de öyle düşünüyorum ne yapsam bilemedim gizli gizli ikişer mi iösem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?