Sen 5 kez mi denedin canım klomeni ? En fazla kaç kez kullanılabiliyor?sen tatlım , 2 dozda olumlu sonuç almışsın,3e gerek yok bence
ben 1 doz ,2 doz ,3 doz ,2 ay 4 doz aldım ama tırrtttt
Sen 5 kez mi denedin canım klomeni ? En fazla kaç kez kullanılabiliyor?
Kızlarıııımmm sohpetiniz bol olsun
Mardinde öğretmenim ben de :)
Burada iyi bir hastane ve doktor bulmak da çok zorsen nerdensin canım ?
Akraba çıkıcaz az kaldı :) he he :) ben de kızıltepedeyim. Ama adanalıyım mersinde okudum :)bende Maraşta öğretmenim canım , 4 yıl önce Mardinden geldim buraya,aslen Mersinliyim
Mardinin neresindesin ?
Burada iyi bir hastane ve doktor bulmak da çok zor
Akraba çıkıcaz az kaldı :) he he :) ben de kızıltepedeyim. Ama adanalıyım mersinde okudum :)
Orası da olmasa kafayı yeriz zaten :)bi Mardin Park vardı en son bildiğimm
Anasınıfı öğretmeniyim merkezdeuim ben.eheheheh kocam Adanalıı
bende Ömerlideydim , branş nedir ?
Anasınıfı öğretmeniyim merkezdeuim ben.
Benim bir arkadaşıma da kayınvalideleri aynı şeyi yapıyordu. Arkadaş bu çat kağı olayına şöyle çözüm buldu: Keşke haber verseydiniz ben de şimdi çıkıyordum... diyor sonra da direk üstüne birşeyler giyip çıkıyor. Alışverişe, okula artık neresi olursa. Bir de evlerinin anahtarını da ihtiyacımız oluyor diye eşi aracılığıyla geri aldı. Eşi bekarken vermiş anahtarı sonra evlenince de alamamış. Ama bir yolunu bulup aldılar. Yedek anahtarımız kayboldu, size verince diğer annemler de ister vs vs.Canım bizde tayin yok keşke olsa ama yrd. doç. alıp mecburi hizmet dolunca bakıcaz başka şehirler, kısmet artık.
Eşim ailesinin evi varken hayatta kalmaz başka evde ve çok etkileniyor ailesinden bu da sorun benim için evden uzak tutamıyorumda çat kapı bitiveriyorlar, hiç müsait misiniz diye sordukları yok zaten. "Onların evi" imiş orası, ben insan olmadığım için onlara göre. Ne desem ne yapsam boş, bu kışı da bizde geçireceklerdi de siz içeri ben dışarı dedim yüzlerine, küsmüşler o bile 1 hafta sürdü. Neyse çok dertliyim bu konuda hiç ortalığa saçmamayım sizin de kendimin de moralini bozmayayım. Ama anne olunca anneliğin gücü adına diyip yaradana sığınıp savunmamı arttırıcam.
Günaydın canım aşılama nasıl oluyor, ağrı oluyor mu o esnada çok merak ediyorum iki üç ay sonra bizde aşılamaya geçicez degünaydın arkadaslar dün aşılama yapıldı döndüm evime inşallah güzel sonuç alırım.ama acayip ağrı var yumurtalıklarımda
inşallah canım dua edelim hayırlısı ile dikkat etgünaydın arkadaslar dün aşılama yapıldı döndüm evime inşallah güzel sonuç alırım.ama acayip ağrı var yumurtalıklarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?