Klomen kullananlar

Sen 5 kez mi denedin canım klomeni ? En fazla kaç kez kullanılabiliyor?

evet canım 5 kez denedim ,sonra Letu diye bi ilaca geçtim geçen ay ,1 doz aldım ama yine sonuç fıııssssss
sanırım 6-7kere falan deniyorlar

umudum iğnelerde inşAllahhhh

Tckpeas, post: 38462718, member: 362194"]evet canım 5 denedim ,sonra Letu diye bi ilaca geçtim geçen ay ,1 doz aldım ama yine sonuç fıııssssss
sanırım 6-7kere falan deniyorlar

umudum iğnelerde inşAllahhhh [/QUOTE] İnşallah bir an önce alırsın sen de bebişini kucağına :)
İnşa

Benim bir arkadaşıma da kayınvalideleri aynı şeyi yapıyordu. Arkadaş bu çat kağı olayına şöyle çözüm buldu: Keşke haber verseydiniz ben de şimdi çıkıyordum... diyor sonra da direk üstüne birşeyler giyip çıkıyor. Alışverişe, okula artık neresi olursa. Bir de evlerinin anahtarını da ihtiyacımız oluyor diye eşi aracılığıyla geri aldı. Eşi bekarken vermiş anahtarı sonra evlenince de alamamış. Ama bir yolunu bulup aldılar. Yedek anahtarımız kayboldu, size verince diğer annemler de ister vs vs.

Eşin müsait olmayabiliriz, iş peşinde olabiliriz, ikimiz de çalışıyoruz vs desin mutlaka. Seni muhattab etmesin. Sen bir laf edersin asla unutmazlar, ama eşin laf ederse alınmazlar. Bu iş böyledir. En baştan nasıl alıştırırsan öyle olur. Hiç taviz verme. Eşinle de mutlaka konuş. Sen devreye girmezsen, bana diş bileyecekler hayatımızı zindan edecekler. Beni muhattab etme de. İtiraz etse de bak göreceksin, sen yokken savunmalarını ailesine ayrıca yapacaktır. Kendi hayatı da dırdırla dolsun istemez insan. Huzur ister

Sen böyle giderse asla evine sokmayacağını, aileyle arasını bozmaması gerektiğini eşine söylersin. Kota koyarsın çok kötü bir hal alırsa. Yaradana sığınmayı boşver, direk hallet :))

Tedavide stres önemli bir faktör. O yüzden gerekirse eşin çenesini tutar, sizinkilere söylemez. Sen de temiz makul bir yerde kalır, tedavini görürsün. Öyle bir ortamda çünkü ne bebek tutar ne başka birşey..Sen kendini ve geleceğiniz düşün.

günaydın arkadaslar dün aşılama yapıldı döndüm evime inşallah güzel sonuç alırım.ama acayip ağrı var yumurtalıklarımda

günaydın arkadaslar dün aşılama yapıldı döndüm evime inşallah güzel sonuç alırım.ama acayip ağrı var yumurtalıklarımda
Günaydın canım aşılama nasıl oluyor, ağrı oluyor mu o esnada çok merak ediyorum iki üç ay sonra bizde aşılamaya geçicez de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…