Klomen kullananlar

kızlar bu sabah çok fazla kahverengi akıntım gelmiş regle yaklaşık 5-6 gün var sizce ovülasyon belirtişim yoksa başka bişeymi o yüzden biz ara verdik çalışmalar

yani o esnada cok fazla acı olmuyo acıyo doktor bıraz orayı demır bıseyle.sonra enjekte yaptıgı an bır yogunluk oluyo yumurtalıklarına hıssedıyosun adet sancısı gıbı bır acı oluyo sadeceo esnada ve kaltıktan sonra.şimdi ise karnımda bır gurultu sankı canavar var yumurtalıkların oldu yerde :) .ve hıc melea gerı gelmedı spermler.normalde ılıskıden sonra gelırdı benım gerı naptı yumurtalar yuttumu anlayamadım hepsini :) yatıyorum sımdı 2 3 gun dınlen dedı adet olup olmayacam mı ona gore hareket etcez dedı.bır ay dınlendırıcek tutmazsa.sonra yıne asılama yapılacak.

bırde benım tam asılama esnasında rahıme vermedım dedı tuplerıne dogru verdım hemen ulassın yumurtaya dogru dedı öyle bısey dedı tam anlayamadım da.bu yontemde tutma ıhtımalı yuksek dedı.ama acı falan yok sadece adet sancısı na benzer durum yanı

Yaradana sığınmayı boşver mi ???? Bu cümle çok uygunsuz olmuş,her halde sığınmamız gereken tek yerdir,durumun ne olursa olsun

Ben bu ay rahim filmi cektirdim onun gibi oluyor galiba canım hayirlisi olsun inşallah tutar güzel haberlerini duyariz canım

Canım yarın ben çektireceğim. Nasıl geçti? Çok mu ağrılıydı? Tabaiye edebileveğin bir şey var mı?
Ilk korkarak gittim canım önlük falan giydirdiler daha da heycanlandim ama doktorumu görünce cok mutlu oldum heycanim gitti once demirden bi alet var onu geçirdi acımadi o bende sanki muayene oluyormusum gibi geldi. Sonra ilaci verdi o biraz agri yapti o da adet agrisindan az fazlaydi ama beş dakika anca sürdü canım sonra kalktim hiç kanamam olmadi agrimda olmadi tüplerde açık cikti. Kendini kasma canım ordayken inan beş dakika sürüyor ve bebis için herseye deger ayni zamanda eşim senin canın tatli anastezili olsun dedi ben istemedim dogumu nasil yapcam yaparim dedim ama gerçekten benim canım tatlidir canım ben dayandiysam herkes dayanir

Benim de canım tatlı vu yüzden korkuyorum. Şnş tüpler açık çıkar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…