bende çok merak ediyorum ne yaptı acabaBadem ne yaptın canım
Yaradana sığınmayı boşver mi ???? Bu cümle çok uygunsuz olmuş,her halde sığınmamız gereken tek yerdir,durumun ne olursa olsunBenim bir arkadaşıma da kayınvalideleri aynı şeyi yapıyordu. Arkadaş bu çat kağı olayına şöyle çözüm buldu: Keşke haber verseydiniz ben de şimdi çıkıyordum... diyor sonra da direk üstüne birşeyler giyip çıkıyor. Alışverişe, okula artık neresi olursa. Bir de evlerinin anahtarını da ihtiyacımız oluyor diye eşi aracılığıyla geri aldı. Eşi bekarken vermiş anahtarı sonra evlenince de alamamış. Ama bir yolunu bulup aldılar. Yedek anahtarımız kayboldu, size verince diğer annemler de ister vs vs.
Eşin müsait olmayabiliriz, iş peşinde olabiliriz, ikimiz de çalışıyoruz vs desin mutlaka. Seni muhattab etmesin. Sen bir laf edersin asla unutmazlar, ama eşin laf ederse alınmazlar. Bu iş böyledir. En baştan nasıl alıştırırsan öyle olur. Hiç taviz verme. Eşinle de mutlaka konuş. Sen devreye girmezsen, bana diş bileyecekler hayatımızı zindan edecekler. Beni muhattab etme de. İtiraz etse de bak göreceksin, sen yokken savunmalarını ailesine ayrıca yapacaktır. Kendi hayatı da dırdırla dolsun istemez insan. Huzur ister
Sen böyle giderse asla evine sokmayacağını, aileyle arasını bozmaması gerektiğini eşine söylersin. Kota koyarsın çok kötü bir hal alırsa. Yaradana sığınmayı boşver, direk hallet :))
Tedavide stres önemli bir faktör. O yüzden gerekirse eşin çenesini tutar, sizinkilere söylemez. Sen de temiz makul bir yerde kalır, tedavini görürsün. Öyle bir ortamda çünkü ne bebek tutar ne başka birşey..Sen kendini ve geleceğiniz düşün.
Çıkıyorum 10 dk ya kızlarımmmmbende çok merak ediyorum ne yaptı acaba
ay num vericem nerdeyse yaa çok merak ediyorum birazdan namaza durucam canım dualarım seninle güzel haberleini bekliyorum :)Çıkıyorum 10 dk ya kızlarımmmm
Dua et balım,bende namazı bekledim :)ay num vericem nerdeyse yaa çok merak ediyorum birazdan namaza durucam canım dualarım seninle güzel haberleini bekliyorum :)
Ben bu ay rahim filmi cektirdim onun gibi oluyor galiba canım hayirlisi olsun inşallah tutar güzel haberlerini duyariz canımyani o esnada cok fazla acı olmuyo acıyo doktor bıraz orayı demır bıseyle.sonra enjekte yaptıgı an bır yogunluk oluyo yumurtalıklarına hıssedıyosun adet sancısı gıbı bır acı oluyo sadeceo esnada ve kaltıktan sonra.şimdi ise karnımda bır gurultu sankı canavar var yumurtalıkların oldu yerde :) .ve hıc melea gerı gelmedı spermler.normalde ılıskıden sonra gelırdı benım gerı naptı yumurtalar yuttumu anlayamadım hepsini :) yatıyorum sımdı 2 3 gun dınlen dedı adet olup olmayacam mı ona gore hareket etcez dedı.bır ay dınlendırıcek tutmazsa.sonra yıne asılama yapılacak.
bırde benım tam asılama esnasında rahıme vermedım dedı tuplerıne dogru verdım hemen ulassın yumurtaya dogru dedı öyle bısey dedı tam anlayamadım da.bu yontemde tutma ıhtımalı yuksek dedı.ama acı falan yok sadece adet sancısı na benzer durum yanı
Canım yarın ben çektireceğim. Nasıl geçti? Çok mu ağrılıydı? Tabaiye edebileveğin bir şey var mı?Ben bu ay rahim filmi cektirdim onun gibi oluyor galiba canım hayirlisi olsun inşallah tutar güzel haberlerini duyariz canım
Ilk korkarak gittim canım önlük falan giydirdiler daha da heycanlandim ama doktorumu görünce cok mutlu oldum heycanim gitti once demirden bi alet var onu geçirdi acımadi o bende sanki muayene oluyormusum gibi geldi. Sonra ilaci verdi o biraz agri yapti o da adet agrisindan az fazlaydi ama beş dakika anca sürdü canım sonra kalktim hiç kanamam olmadi agrimda olmadi tüplerde açık cikti. Kendini kasma canım ordayken inan beş dakika sürüyor ve bebis için herseye degerCanım yarın ben çektireceğim. Nasıl geçti? Çok mu ağrılıydı? Tabaiye edebileveğin bir şey var mı?
Benim de canım tatlı vu yüzden korkuyorum. Şnş tüpler açık çıkar daIlk korkarak gittim canım önlük falan giydirdiler daha da heycanlandim ama doktorumu görünce cok mutlu oldum heycanim gitti once demirden bi alet var onu geçirdi acımadi o bende sanki muayene oluyormusum gibi geldi. Sonra ilaci verdi o biraz agri yapti o da adet agrisindan az fazlaydi ama beş dakika anca sürdü canım sonra kalktim hiç kanamam olmadi agrimda olmadi tüplerde açık cikti. Kendini kasma canım ordayken inan beş dakika sürüyor ve bebis için herseye degerayni zamanda eşim senin canın tatli anastezili olsun dedi ben istemedim dogumu nasil yapcam yaparim dedim ama gerçekten benim canım tatlidir canım ben dayandiysam herkes dayanir
Ettim kuzum şimdide kabul olmasını bekleyelim bakalım hayrlısı ile inşallahhhhDua et balım,bende namazı bekledim :)
Evet canım inşallah açık cikar gerçekten üstümden bi yük kalkti korkuyordum tüpler kapali olursa diye haber et canım cektirdikten sonraBenim de canım tatlı vu yüzden korkuyorum. Şnş tüpler açık çıkar da
Tamam canıö inş. Dua et de açık çıksınlar.Evet canım inşallah açık cikar gerçekten üstümden bi yük kalkti korkuyordum tüpler kapali olursa diye haber et canım cektirdikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?