Kan verdim gülüm,bekliyorumBadem güzel haberlerini bekliyorum canim
ayyy hadi hayırlısı bakalım canım bak eger bebeiş var ise inşallahh vardır ayrıntı ile adım adım tedavini anlatacaksın bize tamam mı :)Kanı verdim kızlar,beklemeye geldi sıra 3 saat sonra alacağım
İyi sen sığınırsın o zaman. Herkes senin gibi olmak zorunda değil. Bu benim fikrim. Ben önce çözüm ararım, kaderci değilimdir. Senin savunma mekanızman da kendine... İnsanları yargılama lütfen :)Yaradana sığınmayı boşver mi ???? Bu cümle çok uygunsuz olmuş,her halde sığınmamız gereken tek yerdir,durumun ne olursa olsun
Ultrasonla baktı mi canim kese falan gördü muKan verdim gülüm,bekliyorum
Selam EylülDerya. Aslında ağrılı olmuyormuiş. Özellikle de herşey yolunda, tüpler vs açıksa herhalde baskı da olmuyor. Yalnız bu ilaç biraz acımtırak olduğu için hafif yakabilir. Kimisi çok ağrılı diyor, kimisi korkulacak birşey yok diyor. ben de huzursuz olup genel anestezi/sedasyon altında yaptırmıştım. Zaten 5 dakka birşey... Eğer huzursuz olacaksan ve parasını dert etmiyorsan bu şekilde de yaptırabilirsin. Her şekilde rahat olmaya çalış lütfen :)Canım yarın ben çektireceğim. Nasıl geçti? Çok mu ağrılıydı? Tabaiye edebileveğin bir şey var mı?
Dert ettiğim senin ya da başkasının derdi değil,inancın da beni zerre kadar ilgilendirmez,ama bunu herkesin görebileceği yerlere yazarsan eleştiriyi de alırsın,burası inançlı hatta ve hatta sadece inançlarıyla yaşayan insanlarla dolu...cümlelerin bile kendiyle çelişiyor, Allah a sığınma ile '' inşa ALLAHı ''aynı konuda kullanmışsın,biriinde ben hallederim Allah a gerek yok derken bir yerde Allah inşaa ederse diyosun,git senin gibi inançsızların sayfalarında borunu öttür,burda sana muhattap kimse bulamazsın şu saatten sonraİyi sen sığınırsın o zaman. Herkes senin gibi olmak zorunda değil. Bu benim fikrim. Ben önce çözüm ararım, kaderci değilimdir. Senin savunma mekanızman da kendine... İnsanları yargılama lütfen :)
Neyse anlamıştır karşıyakalı benim ne demek istediğimiO da zaten istediğini yapar benim fikrim ya da başkasının fikri nasıl olursa olsun. Sen dert etme bademciğim...
Tabi kiiii ama umutsuzum ya bu ay için,tabi kiii ALLAHIN İZNİ İLE o duyguyu tadacağız ama bugün ama yarın...Rabbimm hayırlısını versin inanan herkeseayyy hadi hayırlısı bakalım canım bak eger bebeiş var ise inşallahh vardır ayrıntı ile adım adım tedavini anlatacaksın bize tamam mı :)
Gülüüüümm ne kesesi daha bebiş var mı yok mu ona bakıcak kanda :))Ultrasonla baktı mi canim kese falan gördü mu
Ya sen ne alınıyorsun. Sen dini temalarla yüklü mesaj yazarken dini inancı olmayanlar alınıyorlar mı? Boşver ya bu faso fiso işleri. Benim yazdığım şeyleri de yanlış yorumlayıp insanlara farklı aktarma. Direk geç... Ne demek Allah'a gerek yok. Haşa... Sen benim mesajımı anlamamışsın, dini inancımı da irdeleyip durma. Terbiyesizliğe gerek yok. Din, ırk, zart zurt ayrımı yapıp kimseyi de kovamazsın. Bizim burada tartıştığımız şeyler farklı. Propaganda yapma. İnançsızların sayfaları ne demek? İsteyen istediğine inanır kardeşim. Ben inanmışım, başkası inanmamış, kimseyi ilgilendirmemeli kadın sitesinde. İstemeyen o kişiye yazmaz, istemeyen gider, isteyen kalır. Dini temalı bir tartışma ortamında tartışılacak şeyler bunlar. O da uygun medeni yazılarla. Bu sana son yazımdır bademcik. Sen benim yazılarımı es geç bundan sonra. Ben zaten senin önerilerini es geçiyorum hep :)Dert ettiğim senin ya da başkasının derdi değil,inancın da beni zerre kadar ilgilendirmez,ama bunu herkesin görebileceği yerlere yazarsan eleştiriyi de alırsın,burası inançlı hatta ve hatta sadece inançlarıyla yaşayan insanlarla dolu...cümlelerin bile kendiyle çelişiyor, Allah a sığınma ile '' inşa ALLAHı ''aynı konuda kullanmışsın,biriinde ben hallederim Allah a gerek yok derken bir yerde Allah inşaa ederse diyosun,git senin gibi inançsızların sayfalarında borunu öttür,burda sana muhattap kimse bulamazsın şu saatten sonra
Ederim canım merak etmeTamam canıö inş. Dua et de açık çıksınlar.
İnşallah canımm ALLAH RAZI OLSUNAyy inşallah vardır canım ya umut olursun bize:)
badem canım bu gün alıcakmısın peki sonuçları tatlımİnşallah canımm ALLAH RAZI OLSUN
Hayirlisi ins :))))İnşallah canımm ALLAH RAZI OLSUN
Otomatik olaark begen dugmesine 10 sefer bastin:))) mashallah!!! Saglikli saglikli buyuyun!!! Simdi git o idrar tesi yap:))Kızlaaaaaaaaaaaarr teyzee oluyorsunuuuuuuzz :))))
Kızlaaaaaaaaaaaarr teyzee oluyorsunuuuuuuzz :))))
Canımmm bitanesiz siz,allah razı olsun hepinizden bir birOtomatik olaark begen dugmesine 10 sefer bastin:))) mashallah!!! Saglikli saglikli buyuyun!!! Simdi git o idrar tesi yap:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?