Sağol gülümm aminnHayırlı olsun canım benim
Darısı tez zamanda başınıza kızlarımmmmay cok sevındım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Darısı tez zamanda başınıza kızlarımmmm
Aynisini ben de dedim:))))cücüüüüüümmm yapılacaklar listesi ;
1. gebelik testi yapılıp , çift çizginin resmi çekilecek
2. hamilelik takvimi eklenecek
canimmm cok sevindimmm Allahim saglikla kucxagina almayi nasip etsinnnn ohhh ohhh misssssssKızlaaaaaaaaaaaarr teyzee oluyorsunuuuuuuzz :))))
Amin aminn canımmm,darısı tez zamanda başınıza inşallaaahhcanimmm cok sevindimmm Allahim saglikla kucxagina almayi nasip etsinnnn ohhh ohhh misssssss
Allah razı olsunnn tez zamanda sizde ennn güzel haberleri alırsınız inşallaah dualarımdasınız kızlaaray cok sevındım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Amin amin inşallah canım
bademm gözün aydın Rbbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşaAllah ohhh kısmetimiz açılıyormu ne bizlerde peşinden geliriz inşaAllah
allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.. darısı bizim basımıza:)Kızlaaaaaaaaaaaarr teyzee oluyorsunuuuuuuzz :))))
Aminnn canım inşallaaahallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.. darısı bizim basımıza:)
Benim adetim gecikmişti iki gün ama daha uzun gecikenler de var. O yüzden dert etme ama birhafta olmazsan mutlaka doktora git. Biraz ağrın da olabilir.
Rahim kalınlığın nasıldı peki? Klomenin öyle bir kötü yanı da olabiliyor. Döllenmiş yumurta tutunmaz bazen. Yumurtalar aynı ay içince hem büyüyor hem büyümüyor olmaz :)) Acaba doktorun yumurtalar ilaca yeterince cevap vermiyor mu demek istedi? Ama bir ya da iki yumurtan yeteri büyüklüğe ulaşmışsa vermiş demektir.
Aslında adetinin 3. günüyse ve doktor seni 3 ocakta görmek istiyorsa fikrimce geç görüyor. 12. günün olacak o tarihte. Yumurtan çatlamış bile olabilir. Daha sıkı takip etmesi lazım. Mesela ilacı başladığından 4-5 gün sonra iyi olurdu. Gerekirse takviye verir, büyümüyorsa görür, ne zaman çatlatma iğnesinin olacağını anlar. Kist olma ihtimalini, OHSS var mı onu görür. İlişki günlerini tayin eder. Ama doktorun güvenilirse belki yanlış da düşünüyor olabilirim. Umarım herşey gönlünce olur. Moral çok önemli. Stres yapmamaya çalış. Herşey gönlünce olsun canım.Canim bugün adetimin 3.günü dun başka bir doktora gittim diğer doktorun dediklerini anlattim tahlil sonuçlarına gire böyle birşey söylemek için çok erken sonuçlar çok güzel dedi bana infolic+cerephone verdi 3 ocak tarihinde kontrole gideceğim o zaman daha net konusuruz dedi ilaçlara nasil tepki veriyorsun bakalim dedi. Bekleyeceğiz yani Rabbim hayirli saglikli bir evlat nasip etsin herkese
Canim adet oldum bugun
Allaım sana şükürler olsunnnn dualarımız kabul oldu rabbim herekeze bu duyguyu tattırsın inşallah içinde de banaaaa :)Kızlaaaaaaaaaaaarr teyzee oluyorsunuuuuuuzz :))))
bademcim şimdi adım adım yaptıklarını doktorunun yaptıklarını hangi sorunlarlar karşılaştıgını anlatıyorsun bize :)Aminnn canım inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?