Klomen kullananlar

cücüüüüüümmm yapılacaklar listesi ;

1. gebelik testi yapılıp , çift çizginin resmi çekilecek
2. hamilelik takvimi eklenecek

OTE="ba dem, post: 38477372, member: 618489"]Kızlaaaaaaaaaaaarr teyzee oluyorsunuuuuuuzz :))))[/QUOTE]
Darısı başımıza :) hayırlı olsun bebiş sağlıklı sıhhatli büyüsün :)

Kızlarrr çok heyecanlıyım ben de yarın sabah gidicem doktora. Benim için de dua edin lütfen bir yandan umutluyum bir yandan da ilk klomende olmazmış gibi geliyor bu gece bana uyku yok

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bende 2.kez klomen kullanıyorum ilkinde hamile kaldım bebişim 1,5 aylıkken düştü şimdi 3 yumurtam oluşmuş çalışıyoruz :) ocak 4 de regl olmam inş

Canim bugün adetimin 3.günü dun başka bir doktora gittim diğer doktorun dediklerini anlattim tahlil sonuçlarına gire böyle birşey söylemek için çok erken sonuçlar çok güzel dedi bana infolic+cerephone verdi 3 ocak tarihinde kontrole gideceğim o zaman daha net konusuruz dedi ilaçlara nasil tepki veriyorsun bakalim dedi. Bekleyeceğiz yani Rabbim hayirli saglikli bir evlat nasip etsin herkese

Canim adet oldum bugun

Aslında adetinin 3. günüyse ve doktor seni 3 ocakta görmek istiyorsa fikrimce geç görüyor. 12. günün olacak o tarihte. Yumurtan çatlamış bile olabilir. Daha sıkı takip etmesi lazım. Mesela ilacı başladığından 4-5 gün sonra iyi olurdu. Gerekirse takviye verir, büyümüyorsa görür, ne zaman çatlatma iğnesinin olacağını anlar. Kist olma ihtimalini, OHSS var mı onu görür. İlişki günlerini tayin eder. Ama doktorun güvenilirse belki yanlış da düşünüyor olabilirim. Umarım herşey gönlünce olur. Moral çok önemli. Stres yapmamaya çalış. Herşey gönlünce olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…