Klomen kullananlar

Be
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bende 2.kez klomen kullanıyorum ilkinde hamile kaldım bebişim 1,5 aylıkken düştü şimdi 3 yumurtam oluşmuş çalışıyoruz :) ocak 4 de regl olmam inş
Nimde 3 yumurta olusmus ilk kez kullaniyorum bnde .insallah calismalr sonuc verir bizede6 ocak benimde

bademcim şimdi adım adım yaptıklarını doktorunun yaptıklarını hangi sorunlarlar karşılaştıgını anlatıyorsun bize :)
Canım doktor bana yumurta tembelliği var dedi,klomen verdi,adetin 2.günü başladım 5.gün bitti,kontrole gittim,ilk kontrolde yumurtalar 11 ve 13 dü ikinci defa gittiğimde bir yumurta büyülüştü 13 olan yumurta 15 olmuştu,3 gün sonraya çağırdı ama aynı zamanda ilişki önerdi cuma ve pazar olmak üzere.... Tekrar kontrole gittiğimde yumurtalar kayıp,tabi doktor bunu her ne kadar ihtimal olsa da çok beklemiyordu :)) sonra artık bekleyeceğiz dedi,adet olunca gel dedi,adeti beklerken bebiş geldi :)) ilaç kullandığım dönem incir yedim günde 4 5 fln,sürekli havuç suyu içtim hepsi bu

banada yumurtalıkların çalışmıyor dedi adetin ikinci günü gel dedi gidicem bakalım ama ne yapar bilmiyorum sanırım klomen verir ben bunun yanı sıra 15 günde sugan suyu deneyecegim bakalım hayırlısı

havuç suyunu nasıl içtin canım aç karnına mı ne işe yarıyor_?

kızlarrr çokk heycanlıyım bugün dr gittim 11. gun yumurtalat 4 tane 20 mm olmuşş çatlama iğnesi yaptı hemen dr kızlarr dua edin banaaaa meleğim gelsinnnn :)

kızlarrr çokk heycanlıyım bugün dr gittim 11. gun yumurtalat 4 tane 20 mm olmuşş çatlama iğnesi yaptı hemen dr kızlarr dua edin banaaaa meleğim gelsinnnn :)
Klomenle mi?? Maşallah ya bayağı bir yumurta yapmışsın :) Bol şans...

Klomenle mi?? Maşallah ya bayağı bir yumurta yapmışsın :) Bol şans...
saol cnm evet yaa dr şaşırdı gerçi benm sorunum yoktu şansı arttırmak için klomen verdi ve 11. gün çok iyi dedi hadi inşallah bu ay sevinicez dedi dr da bakalım kısmet nasılsa öle olacak inşallahhh

saol cnm evet yaa dr şaşırdı gerçi benm sorunum yoktu şansı arttırmak için klomen verdi ve 11. gün çok iyi dedi hadi inşallah bu ay sevinicez dedi dr da bakalım kısmet nasılsa öle olacak inşallahhh
Ben de bir ay denemiştim. 2 tane olmuştu. Ama 4 tane ve 20 mm. Bravo. Yaşın kaçtı? Onunla da ilgisi olacağını düşünüyorum ben. Yalnız ikiz.. üçüz.. hazırlıklı ol

Ben de bir ay denemiştim. 2 tane olmuştu. Ama 4 tane ve 20 mm. Bravo. Yaşın kaçtı? Onunla da ilgisi olacağını düşünüyorum ben. Yalnız ikiz.. üçüz.. hazırlıklı ol
canım ben 27 yaşındayım ewet genetik olarak çogul gebelige yatkınım ilk gebeliğim tedavisizdi ve tek yumurta ikiziydi fakat ben çok zayıf olunca sadece birine yetebildim kan sulandrıcıda kullanmadığımdan biri gelişti digeri 1 hafta geriden geliyodu kalpleri durdu sonra kürtaj olmak zorunda kalmıştım

ayy inşallah canım etrafımda herkez hamile herkezin gözü bende bizde çok istiyoruz hayırlısı ile inşallahhh
aynennn aynenn benimde çevremi sardı hamişler hadi hayırısı çevre baskısıda çok etkili yaaa onlarda baskı yapmasa belki daha stressiz geçiricez bekleme dönemini ama bakalım kısmet inşallah tez zamanda oluurrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…