- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
aynennn aynenn benimde çevremi sardı hamişler hadi hayırısı çevre baskısıda çok etkili yaaa onlarda baskı yapmasa belki daha stressiz geçiricez bekleme dönemini ama bakalım kısmet inşallah tez zamanda oluurrr :)[/QU
inşallah canım daha bir hareket yok adetimin 2. günü gidicem artık ne olursa hayırlısı ile çevrenin stresi üzüyor
eşimde yaptıracak zaten doktor eşine bakmadan asla sana tedaviye başlamam dedi hormonlarını bozamam dedi önce ona bakalım dedi bu ay sonuna gidecek oda inşallah.ewet canım yaaa o stres olunuyo ama artık üzülmeee evet genel kontrolleri yaptır ama eşinlee çünkü sorun daha kolay aşılır ikinizde rutin kontrolunuzu yaptırın hayırlısıyla
ayy cok iyi sevdim drunu her dr sölemez onu tebrikler vallaaeşimde yaptıracak zaten doktor eşine bakmadan asla sana tedaviye başlamam dedi hormonlarını bozamam dedi önce ona bakalım dedi bu ay sonuna gidecek oda inşallah.
canım inş hepimizin olur benimde 3 yumurtam oluşmuş çalışıyoruz :) inş hamiş kalırızkızlarrr çokk heycanlıyım bugün dr gittim 11. gun yumurtalat 4 tane 20 mm olmuşş çatlama iğnesi yaptı hemen dr kızlarr dua edin banaaaa meleğim gelsinnnn :)
ayy cok iyi sevdim drunu her dr sölemez onu tebrikler vallaa
Üzüldüm. Geçmiş olsun. Umarım biraz kilo almışsındır sağlıklı bir şekilde. Yaşın da gençmiş. Yumurta rezervin iyi durumdadır herhalde. Umarım çoğul gebelikten çok tek, sağlıklı, güzel bir çocuğun olur canım.canım ben 27 yaşındayım ewet genetik olarak çogul gebelige yatkınım ilk gebeliğim tedavisizdi ve tek yumurta ikiziydi fakat ben çok zayıf olunca sadece birine yetebildim kan sulandrıcıda kullanmadığımdan biri gelişti digeri 1 hafta geriden geliyodu kalpleri durdu sonra kürtaj olmak zorunda kalmıştım
kızlarrr çokk heycanlıyım bugün dr gittim 11. gun yumurtalat 4 tane 20 mm olmuşş çatlama iğnesi yaptı hemen dr kızlarr dua edin banaaaa meleğim gelsinnnn :)
inşallahhh canımm yaaa inşallahhh dolar ilişkiyi nasıl yaıyım en son pazatesi gece 12.30 da olmuştu bu aksam olsun muu ?süper canımm , inşAllah cücüşe dönüşürlerr
inşallahh canım benim isteğimde o doğrultuda yaa bende tek olsun saplıkla kucağıma alayım istiyorumm inşallah öyle olur ... yaşım gençmii çocuk için genç diilim yaa 30 dan sonra azalıyo yumoşlarrÜzüldüm. Geçmiş olsun. Umarım biraz kilo almışsındır sağlıklı bir şekilde. Yaşın da gençmiş. Yumurta rezervin iyi durumdadır herhalde. Umarım çoğul gebelikten çok tek, sağlıklı, güzel bir çocuğun olur canım.
inşallahhh canım sen ilişkiyi nasıl yaptın iğneden sonra ki 36. saat mi ?canım inş hepimizin olur benimde 3 yumurtam oluşmuş çalışıyoruz :) inş hamiş kalırız
inşallahhh canımm yaaa inşallahhh dolar ilişkiyi nasıl yaıyım en son pazatesi gece 12.30 da olmuştu bu aksam olsun muu ?
eşimde sayı diilde hareket sorunu vardı keçiboynuzu içiriyorum karar veremedim ayyy ne yapacağıma :) evet doktorda yarın ilişki dedi 36. saat dedicanım benim doktorlar iğneden 36 saat sonrasına veriyorlar ilişkiyi ,senin doktorun ne dedi ?
sperm kalitesi düşüyor diyorlar her gün olunca , isterseniz bugün çalışın canım ,yarında göreve devam
eşimde sayı diilde hareket sorunu vardı keçiboynuzu içiriyorum karar veremedim ayyy ne yapacağıma :) evet doktorda yarın ilişki dedi 36. saat dedi
iyi o zaman bu geceyi pas geçim ben :)karar sizin tatlım ,zaten spermler 72 saate kadar yaşayabiliyorlar
yani yarın geç olmaz çalışmaya
hadi yaaa bana iğne verdi yaa yaptı yani 2 kutu çatlama zamanını bilmek için dedi ama bende kendisi çatlasın isterdim açıkçasıarkadaşlar benm doktorum çatlatma iğnesi vermedi iğneyi verirsem 3 yumurtan birden çatlar dedi tek tek kendiliğinden çatlasınlar dedi gün aşırıda ilişkiye girin dedi
canım senin kaçıncı klomen kullanışıniyi o zaman bu geceyi pas geçim ben :)
ilk daha ilkkez kullandım klomencanım senin kaçıncı klomen kullanışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?