Klomen kullananlar

ewet canım yaaa o stres olunuyo ama artık üzülmeee evet genel kontrolleri yaptır ama eşinlee çünkü sorun daha kolay aşılır ikinizde rutin kontrolunuzu yaptırın hayırlısıyla

ewet canım yaaa o stres olunuyo ama artık üzülmeee evet genel kontrolleri yaptır ama eşinlee çünkü sorun daha kolay aşılır ikinizde rutin kontrolunuzu yaptırın hayırlısıyla
eşimde yaptıracak zaten doktor eşine bakmadan asla sana tedaviye başlamam dedi hormonlarını bozamam dedi önce ona bakalım dedi bu ay sonuna gidecek oda inşallah.

kızlarrr çokk heycanlıyım bugün dr gittim 11. gun yumurtalat 4 tane 20 mm olmuşş çatlama iğnesi yaptı hemen dr kızlarr dua edin banaaaa meleğim gelsinnnn :)
canım inş hepimizin olur benimde 3 yumurtam oluşmuş çalışıyoruz :) inş hamiş kalırız

Üzüldüm. Geçmiş olsun. Umarım biraz kilo almışsındır sağlıklı bir şekilde. Yaşın da gençmiş. Yumurta rezervin iyi durumdadır herhalde. Umarım çoğul gebelikten çok tek, sağlıklı, güzel bir çocuğun olur canım.

kızlarrr çokk heycanlıyım bugün dr gittim 11. gun yumurtalat 4 tane 20 mm olmuşş çatlama iğnesi yaptı hemen dr kızlarr dua edin banaaaa meleğim gelsinnnn :)

süper canımm , inşAllah cücüşe dönüşürlerr

inşallahh canım benim isteğimde o doğrultuda yaa bende tek olsun saplıkla kucağıma alayım istiyorumm inşallah öyle olur ... yaşım gençmii çocuk için genç diilim yaa 30 dan sonra azalıyo yumoşlarr

inşallahhh canımm yaaa inşallahhh dolar ilişkiyi nasıl yaıyım en son pazatesi gece 12.30 da olmuştu bu aksam olsun muu ?

canım benim doktorlar iğneden 36 saat sonrasına veriyorlar ilişkiyi ,senin doktorun ne dedi ?

sperm kalitesi düşüyor diyorlar her gün olunca , isterseniz bugün çalışın canım ,yarında göreve devam

canım benim doktorlar iğneden 36 saat sonrasına veriyorlar ilişkiyi ,senin doktorun ne dedi ?

sperm kalitesi düşüyor diyorlar her gün olunca , isterseniz bugün çalışın canım ,yarında göreve devam
eşimde sayı diilde hareket sorunu vardı keçiboynuzu içiriyorum karar veremedim ayyy ne yapacağıma :) evet doktorda yarın ilişki dedi 36. saat dedi

eşimde sayı diilde hareket sorunu vardı keçiboynuzu içiriyorum karar veremedim ayyy ne yapacağıma :) evet doktorda yarın ilişki dedi 36. saat dedi

karar sizin tatlım ,zaten spermler 72 saate kadar yaşayabiliyorlar
yani yarın geç olmaz çalışmaya

arkadaşlar benm doktorum çatlatma iğnesi vermedi iğneyi verirsem 3 yumurtan birden çatlar dedi tek tek kendiliğinden çatlasınlar dedi gün aşırıda ilişkiye girin dedi

doktorum klomen kullanırkende ilişkiye gire bileceğimi söyledi yani adet hemen bitecek ondan sonra gün aşırı

arkadaşlar benm doktorum çatlatma iğnesi vermedi iğneyi verirsem 3 yumurtan birden çatlar dedi tek tek kendiliğinden çatlasınlar dedi gün aşırıda ilişkiye girin dedi
hadi yaaa bana iğne verdi yaa yaptı yani 2 kutu çatlama zamanını bilmek için dedi ama bende kendisi çatlasın isterdim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…