Valla ben 40'ıma yaklaşıyorum. Anca.. :) Sen dert etme öyle azalıyor diye, 35'den önce iyi. Birden fazla çocuk istiyorsanız da tabi biraz planlamak gerekiyor. İnşallah güzel haberlerini alırız. Takip etmeye çalışacağım senin mesajlarını. İyi akşamlar.inşallahh canım benim isteğimde o doğrultuda yaa bende tek olsun saplıkla kucağıma alayım istiyorumm inşallah öyle olur ... yaşım gençmii çocuk için genç diilim yaa 30 dan sonra azalıyo yumoşlarr
iyi akşamlar teşekkürler inşallahh güzel haberler veririm sizlere :)Valla ben 40'ıma yaklaşıyorum. Anca.. :) Sen dert etme öyle azalıyor diye, 35'den önce iyi. Birden fazla çocuk istiyorsanız da tabi biraz planlamak gerekiyor. İnşallah güzel haberlerini alırız. Takip etmeye çalışacağım senin mesajlarını. İyi akşamlar.
Aslında gün aşırı 36-48 saatte bir yeterli ilişki. İğneyi bugün öğleyin 12:30'da olduysan yarın akşam ilişki olması sonra da gün aşırı devam etmen bir iki sefer iyi olacaktır. Yarın gece 12:30'a kadar değerlendirmiş ol kısacası.inşallahhh canımm yaaa inşallahhh dolar ilişkiyi nasıl yaıyım en son pazatesi gece 12.30 da olmuştu bu aksam olsun muu ?
evett bende öle düşündüm hazırda şampiyonlar orada olsun belki kendiliğinden erken çatlar yani olabilir dimi olamaz die bişi yok sonuçta :)iğneyi sorun yapma doktorun vardır bir bildiği ama ilişkiye niye girme diyoki onu anlamadım, benim eşimde doktor bir sorun olsa o der biz giriyoruz hemen çünkü iğneyi vurunca yumurtalar yola çıkıyo hatta önceden sperm yollamak lazım malum yolları uzun
arkadaşlar sağlıklı bir bayanda 400 bin yumurta olur yumurta sayınızın az yada çok olması ergenliğe erken girip girmemenizle alakalıValla ben 40'ıma yaklaşıyorum. Anca.. :) Sen dert etme öyle azalıyor diye, 35'den önce iyi. Birden fazla çocuk istiyorsanız da tabi biraz planlamak gerekiyor. İnşallah güzel haberlerini alırız. Takip etmeye çalışacağım senin mesajlarını. İyi akşamlar.
yani sizde bu geceyi pas geçin yarın gecenin değerlendirilmesi taraftarısınız aladığım kadarıyla dimiiAslında gün aşırı 36-48 saatte bir yeterli ilişki. İğneyi bugün öğleyin 12:30'da olduysan yarın akşam ilişki olması sonra da gün aşırı devam etmen bir iki sefer iyi olacaktır. Yarın gece 12:30'a kadar değerlendirmiş ol kısacası.
İğne vermesi çok iyi olmuş. Aslında çoğul gebelik riski klomenle birlikte var. Ama bir yandan da çatlamazsa o kadar büyümüş kistler, o zaman sorun oluyor. Bu arada olur sa ateş, ağrı, karında nefes alma zorluğuyla birlikte şişlik, bulantı hissedersen mutlaka doktoruna bildir.hadi yaaa bana iğne verdi yaa yaptı yani 2 kutu çatlama zamanını bilmek için dedi ama bende kendisi çatlasın isterdim açıkçası
Normalde dün senle konuşmuş olsaydık ve bugün çatlatma iğnesi olacağını bilsem dün ilişkiye gir. Garanti olsun derdim. Ama bir yandan da yumurtaların çok büyük. Her halukarda 4 tane olgun yumurta ihtimali olan folikülün var. Bence yarın akşam yap. Ama bu kadar yumurta bazen geç çatlayabilir. İlla 36 saat sonra diye düşünme. Sen bir hafta boyunca gün aşırı ilişkiye girmeye çalış.yani sizde bu geceyi pas geçin yarın gecenin değerlendirilmesi taraftarısınız aladığım kadarıyla dimii
bende bilmiyodumki bugün 11.gün normalde ve ben klomene 4.gün başlamıştım 5 gün kullandım bittikten 2 gün sonra kontrole gittim ben bugün büyüdüğünü çatlıyacağını düşünemedim cuma cumartesiyi bulur die düşünmüştüm açıkçası dr dediği gibi olur yarın ve sonraki akşam sonra gün aşırı olur sanırımNormalde dün senle konuşmuş olsaydık ve bugün çatlatma iğnesi olacağını bilsem dün ilişkiye gir. Garanti olsun derdim. Ama bir yandan da yumurtaların çok büyük. Her halukarda 4 tane olgun yumurta ihtimali olan folikülün var. Bence yarın akşam yap. Ama bu kadar yumurta bazen geç çatlayabilir. İlla 36 saat sonra diye düşünme. Sen bir hafta boyunca gün aşırı ilişkiye girmeye çalış.
Normalde çatlama zamanını biliyor musun? Mesela kaç günde bir adet oluyorsun? Bence 11.günde olması lazım zaten. Böylelikle 13.güne geliyor çatlama. 14 de olsa güzel. Bence hiç dert etme. Olacaksa olur. Rahim kalınlığını bilmiyorsun değil mi? Bu işler açıkcası biraz da dert etmemekte yatıyor. Stres kötü bir faktör. Hiç huzursuz olma. Yumurtaların çatlayacağı için öbür ay da bir sağlık problemi olmaz. Herşey güzel :)bende bilmiyodumki bugün 11.gün normalde ve ben klomene 4.gün başlamıştım 5 gün kullandım bittikten 2 gün sonra kontrole gittim ben bugün büyüdüğünü çatlıyacağını düşünemedim cuma cumartesiyi bulur die düşünmüştüm açıkçası dr dediği gibi olur yarın ve sonraki akşam sonra gün aşırı olur sanırım
inşallahh çok teşekkür ederim desteğin için gerçekten stres yapmıycamm normalde 14. 16. gün çatlıyo bişi kullanmadığım zaman 28 29 günde bir regli oluyorum hakkımda hayırlısı artık kısmetimde varsa olurr :) sizin ilk bebiş mi olcak ?Normalde çatlama zamanını biliyor musun? Mesela kaç günde bir adet oluyorsun? Bence 11.günde olması lazım zaten. Böylelikle 13.güne geliyor çatlama. 14 de olsa güzel. Bence hiç dert etme. Olacaksa olur. Rahim kalınlığını bilmiyorsun değil mi? Bu işler açıkcası biraz da dert etmemekte yatıyor. Stres kötü bir faktör. Hiç huzursuz olma. Yumurtaların çatlayacağı için öbür ay da bir sağlık problemi olmaz. Herşey güzel :)
Evet inşallah ilk olacak. Yalnız çatlatma iğnenden sonra doktorun söylediği günde gebeliği mutlaka kanda baktır. Pozitifse hemen doktora... Gerçi doktorun belki tekrar bakalım diyebilir. Adet görsen de görmesen de bakmak önemli... Dış gebelik vs açısından önemli.inşallahh çok teşekkür ederim desteğin için gerçekten stres yapmıycamm normalde 14. 16. gün çatlıyo bişi kullanmadığım zaman 28 29 günde bir regli oluyorum hakkımda hayırlısı artık kısmetimde varsa olurr :) sizin ilk bebiş mi olcak ?
inşallahhh olur sende klomen kullandın mı ?yoksa dogal yolla mı deniyosun?Evet inşallah ilk olacak. Yalnız çatlatma iğnenden sonra doktorun söylediği günde gebeliği mutlaka kanda baktır. Pozitifse hemen doktora... Gerçi doktorun belki tekrar bakalım diyebilir. Adet görsen de görmesen de bakmak önemli... Dış gebelik vs açısından önemli.
Benim iğneye gerek kalmadı canımmerhaba kızlar ben de bu ay ilk kez klomen kullanıyorum yumurtalar mutlaka iğneyle mi çatlatılıyor yoksa kendi haline mi bırakılıyor?
ne güzel ya benimde çatlıyor ama yavaş büyüyor asıl sorum şu aslında önümüzdeki hafta yumurta takibine gitmem gerekiyor ama şehir dışında olacağım 16. gün gidebilirim o zamana kadar çatlamazsa hemen kiste dönüşür mü acaba ? 16. günde kurtarabilir miyiz yumoşumu ?Benim iğneye gerek kalmadı canım
Bilemicem canım doltorunla konuşsaydın keşke çünkü ne zamn çatlayacağı belli değil belki 14.günde 18mm olup çatlayacak,zaten çatlayan yumurtanın yaşama ömrü çok kısa o sürede ilişki oldu oldu,olmadı bidahaki aya kalır,bence çocuk istiyorsan önceliğ ına verne güzel ya benimde çatlıyor ama yavaş büyüyor asıl sorum şu aslında önümüzdeki hafta yumurta takibine gitmem gerekiyor ama şehir dışında olacağım 16. gün gidebilirim o zamana kadar çatlamazsa hemen kiste dönüşür mü acaba ? 16. günde kurtarabilir miyiz yumoşumu ?
o haftayı gün aşırı değerlendirsek olur belki dimi? eşimde yanımda olacak kendiliğinden çatlamsından değil de 16. güne kadar çatlayamayıp kist oluşmasından korkuyorum sen günde kaç tane kullandın canm?Bilemicem canım doltorunla konuşsaydın keşke çünkü ne zamn çatlayacağı belli değil belki 14.günde 18mm olup çatlayacak,zaten çatlayan yumurtanın yaşama ömrü çok kısa o sürede ilişki oldu oldu,olmadı bidahaki aya kalır,bence çocuk istiyorsan önceliğ ına ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?