Yuppiiiii kızlaaar gebelik takvimi yaptımm :))Bilemicem canım doltorunla konuşsaydın keşke çünkü ne zamn çatlayacağı belli değil belki 14.günde 18mm olup çatlayacak,zaten çatlayan yumurtanın yaşama ömrü çok kısa o sürede ilişki oldu oldu,olmadı bidahaki aya kalır,bence çocuk istiyorsan önceliğ ına ver
Ben klomeni kullandım ama fazla klomenle denemek istemedim. Rahmimi inceltiyor ve kullanırken yan etkileri rahatsız ediyor. Ama sen iyi cevap vermişsin. Aslında amaç orada 2 yumurta geliştirmek. Çok fazla olunca aşılama da yapılamıyor çoğul gebelik riskinden dolayı bildiğim kadarıyla. Sende o kadar güzel cevap veriyorsa belki doğal hiç ilaç kullanmadan da olabilir. Neyse, çok yorum yapmayayım. Sana bol şanslar. Kolay gelsin :)inşallahhh olur sende klomen kullandın mı ?yoksa dogal yolla mı deniyosun?
[QUOTE post: 38477372, member: 618489"]Kızlaaaaaaaaaaaarr teyzee oluyorsunuuuuuuzz :))))
Günaydın canım :)Günaydın canlarımmm :)
inşallah tez zamanda büyür ve çatlar yumoşların canım günde kaç tane klomen içiyorsun ?mrb kızlar nasılsınız bakalım daha öncede yazmıştım ben pazartesi dr gittim yumoşlar büyümemiş dedi ama iki gündür yumurtalıklarımda iğne gibi batmalar oluyor acaba yenimi gelişiyor ben 32 günde bir oluyorum adeti dr 12. gün baktı yumoşlara acaba erken mi baktı anlamadım ki ben yine boş durmuyorum tabi gün aşırı ilişki çok zor bir ihtimal ama eğer bu ay hamile kalırsam süpriz olur bana da doktorada
canım ben adetin 3 günü başladım günde iki tane ama ikisini de aynı anda içiyorum dr öyle dedi ama bu ay gelişmedi yumoşlar eğer adet olursam bu ay günde 3 tane içeceğim bakalım hakkımızda hayırlısıinşallah tez zamanda büyür ve çatlar yumoşların canım günde kaç tane klomen içiyorsun ?
ben ilk gebeliğimde iğne vurulmamıştım canım kendiliğinden çatlamıştıYa kızlar bişey sorcam ben bişeyi çok merak ediyorum, benim yumurtam büyüyor ama çatlamıyor, acaba kendiliğinden yumurta çatlar mı illa her ay çatlatma iğnesi mi vurulacağım ? etrafınızdan falan böyle kendiğilinden çatlayıp hamile kalan var mı ?
inşallah canım peki doktor bir daha çağırmadı mı 12. gün biraz erken değil mi ?canım ben adetin 3 günü başladım günde iki tane ama ikisini de aynı anda içiyorum dr öyle dedi ama bu ay gelişmedi yumoşlar eğer adet olursam bu ay günde 3 tane içeceğim bakalım hakkımızda hayırlısı
Çok sevindim canım umut oldun valla benim için, benim evlendiğim ilk ay tuttu o da kimyasal gebelik olduğu için düştü, merak ettim çatlamıyorsa nasıl hamilelik oluştu diye,ben ilk gebeliğimde iğne vurulmamıştım canım kendiliğinden çatlamıştı
slm kızlar
slm canım napıosunnslm kızlar
hiçç bilmiyorumm moral iyi yaaa iyi olacak inşallahhh beklemek daha zor dimi :)bugün moraliniz nasıl ben bekliyorum gerçi daha 10 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?