Klomen kullananlar

Yuppiiiii kızlaaar gebelik takvimi yaptımm :))

inşallahhh olur sende klomen kullandın mı ?yoksa dogal yolla mı deniyosun?
Ben klomeni kullandım ama fazla klomenle denemek istemedim. Rahmimi inceltiyor ve kullanırken yan etkileri rahatsız ediyor. Ama sen iyi cevap vermişsin. Aslında amaç orada 2 yumurta geliştirmek. Çok fazla olunca aşılama da yapılamıyor çoğul gebelik riskinden dolayı bildiğim kadarıyla. Sende o kadar güzel cevap veriyorsa belki doğal hiç ilaç kullanmadan da olabilir. Neyse, çok yorum yapmayayım. Sana bol şanslar. Kolay gelsin :)

[QUOTE post: 38477372, member: 618489"]Kızlaaaaaaaaaaaarr teyzee oluyorsunuuuuuuzz :))))[/QUOTE]

Canim cok çok çok tebrik ederim Rabbim hayirlisi ile saglikli ve sihhatli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin. Veeeee darisi bizlere

[QUOTE post: 38477372, member: 618489"]Kızlaaaaaaaaaaaarr teyzee oluyorsunuuuuuuzz :))))

Canim cok çok çok tebrik ederim Rabbim hayirlisi ile saglikli ve sihhatli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin. Veeeee darisi bizlere[/QUOTE]
Çok çok teşekkür ederim teyzesiii,amiiinn dualarımız zaten hep sizinle

Gül arkadaşımızda mı hamile ayy tbrik ederim bana umut oluyorsunuz canımmmm :)

mrb kızlar nasılsınız bakalım daha öncede yazmıştım ben pazartesi dr gittim yumoşlar büyümemiş dedi ama iki gündür yumurtalıklarımda iğne gibi batmalar oluyor acaba yenimi gelişiyor ben 32 günde bir oluyorum adeti dr 12. gün baktı yumoşlara acaba erken mi baktı anlamadım ki ben yine boş durmuyorum tabi gün aşırı ilişki çok zor bir ihtimal ama eğer bu ay hamile kalırsam süpriz olur bana da doktorada

inşallah tez zamanda büyür ve çatlar yumoşların canım günde kaç tane klomen içiyorsun ?

inşallah tez zamanda büyür ve çatlar yumoşların canım günde kaç tane klomen içiyorsun ?
canım ben adetin 3 günü başladım günde iki tane ama ikisini de aynı anda içiyorum dr öyle dedi ama bu ay gelişmedi yumoşlar eğer adet olursam bu ay günde 3 tane içeceğim bakalım hakkımızda hayırlısı

Ya kızlar bişey sorcam ben bişeyi çok merak ediyorum, benim yumurtam büyüyor ama çatlamıyor, acaba kendiliğinden yumurta çatlar mı illa her ay çatlatma iğnesi mi vurulacağım ? etrafınızdan falan böyle kendiğilinden çatlayıp hamile kalan var mı ?

ben ilk gebeliğimde iğne vurulmamıştım canım kendiliğinden çatlamıştı

inşallah canım peki doktor bir daha çağırmadı mı 12. gün biraz erken değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…