Klomen kullananlar

Canim cok çok çok tebrik ederim Rabbim hayirlisi ile saglikli ve sihhatli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin. Veeeee darisi bizlere
Çok çok teşekkür ederim teyzesiii,amiiinn dualarımız zaten hep sizinle[/QUOTE]

canım Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza dularında ne olur bizleri unutma

kızlaar ya birşey sormak istiyorum.. benim adet olmama 3 gün var yalnız ben adet olmadan bir hafta önce ğöğüslerim ağrır hafif sancı gelir ama şimdi tık yok göğüslerimde ağrımıyor neden acaba ki :? bu sorunla karşılaşan var mı:?

Benimde geçen ay aynısı olmuştu

canım Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza dularında ne olur bizleri unutma
Amin canımm hep ediyorum inanın[/QUOTE]
Allah razı olsun canım peki belirtilerin neydi yada şöyle sorayım gerçekten hissedilebilecek bir belirti oluyormu reglden önce

düşükten sonra arkası gebeliktir diyolar ama beklemek sıkıcı niye adetten önce de test yokki ya kadınları hiç düşünmüyolar ya

aşılama yapılalı 4 gun oldu bır belırtısı falan olmalımıydı kızlar sımdıye kadar bılgısı olan varmı.cokmu acelecıyım yoksa

inşallah canım peki doktor bir daha çağırmadı mı 12. gün biraz erken değil mi ?
çağırmadı canım bende onu anlamadım bugün kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var her ihtimale karşı değerlendiriyorum bakalım 10 ocakta belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…