Çok çok teşekkür ederim teyzesiii,amiiinn dualarımız zaten hep sizinle[/QUOTE]Canim cok çok çok tebrik ederim Rabbim hayirlisi ile saglikli ve sihhatli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin. Veeeee darisi bizlere
Ya kızlar bişey sorcam ben bişeyi çok merak ediyorum, benim yumurtam büyüyor ama çatlamıyor, acaba kendiliğinden yumurta çatlar mı illa her ay çatlatma iğnesi mi vurulacağım ? etrafınızdan falan böyle kendiğilinden çatlayıp hamile kalan var mı ?[/QUOTE
mrb cnm öncelikle.. mesela benim yumurtam kendiliğinden çatlıyor ama gebelik oluşmuyor
Benimde geçen ay aynısı olmuştukızlaar ya birşey sormak istiyorum.. benim adet olmama 3 gün var yalnız ben adet olmadan bir hafta önce ğöğüslerim ağrır hafif sancı gelir ama şimdi tık yok göğüslerimde ağrımıyor neden acaba ki :? bu sorunla karşılaşan var mı:?
Çok çok teşekkür ederim teyzesiii,amiiinn dualarımız zaten hep sizinle
Amin canımm hep ediyorum inanın[/QUOTE]canım Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza dularında ne olur bizleri unutma
Benim iğneye gerek kalmadı canım
Yuppiiiii kızlaaar gebelik takvimi yaptımm :))
cnm İNŞALLAH beraber işaretleriz bir gün en kısa günde tabiiiiiibi hamile kalırsak katılırız inşAllahhh
cnm İNŞALLAH beraber işaretleriz bir gün en kısa günde tabiiiiii
4 günde bir belirti olmaz canım 4 haftadan önce belirti beklemeaşılama yapılalı 4 gun oldu bır belırtısı falan olmalımıydı kızlar sımdıye kadar bılgısı olan varmı.cokmu acelecıyım yoksa
çağırmadı canım bende onu anlamadım bugün kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var her ihtimale karşı değerlendiriyorum bakalım 10 ocakta belli olacakinşallah canım peki doktor bir daha çağırmadı mı 12. gün biraz erken değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?