Klomen kullananlar

Bugun okulda arkadas regl oldu.hazirliksizdi erken oldugunu dusundu ama tam emin olamadi dusundu dusundu bir turlu gecen ay kacinda oldugunu hatirlamadi.bir de ben dusundum ..son15 ayi gayet net hatirliyorum.tek tek soyleyebilirim. Her ay olmasin diye beklerken hesap yaparken...insallah bizde evlatlarimiza kavustugumuzda unuturuz..

çağırmadı canım bende onu anlamadım bugün kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var her ihtimale karşı değerlendiriyorum bakalım 10 ocakta belli olacak
değerlendir değerlendir cnım ne olur ne olmaz herkesin öyle erken çatlamıyorki inşallah tutturursun

kızlar merhaba çatlama iğnesinden sonra 8.günüm, 12-42.saatlerde ilişki oldu baz arkadaşların yorumlarını okuduğumda 5 gün ilişki ile hamiş olmuşlar sizce günleri kaçırmış olabilir miyim
canım günaydın senin sonuç bellimimi benimde bugün 12.günüm benimde 12-42.saatlerde oldu sonra olmadı

mrb kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür ya beni dr bir daha çağırmadı yumoşlar büyümemiş diye ama kasıklarımda acayip bi ağrı var dün akşamda sanki adet olacakmışım gibi oldu anlamadım ya acaba geç mi gelişecek gerçi bana göre geç değil ama off beklemek ne kadar zor ya daha 14 gün var bata hakkımızda hayırlısı

İnşallah büyüyordur canım, bende bugün gitcem doktora yumoşlara bakmaya inşallah benimkilerde büyümüştür

İnşallah büyüyordur canım, bende bugün gitcem doktora yumoşlara bakmaya inşallah benimkilerde büyümüştür
inşallah canım dr büyümediği söylediği an dünyam başıma yıkılmıştı ama bu batmalar ümit oluyor bana :)

canım belirtilere takılma ben 1 senedir her ay bütün belirtileri yaşadım ama olmadı sen gönlünü ferah tut inşallah kavuşursun hayaline
sağol tatlım gerçi ilk gebeliğimde reglime 2-3 gün kala belim çok agrımıştı sonra karnım bir de evde test yaptım negatif çıkmıştı 2 gün gecikince hamile olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…