- 3 Aralık 2010
- 765
- 314
- 133
çok geçmiş olsun canım ya benim ilk gebeliğimde en büyük belirtim adet sancısıydı düşün artık hani kirpiklerden belli oluyor deniyor ya ben 1 senedir kirpiklerimi bile harekete geçirdim artık belirti aramıyorum adet geçmeden test te yapmam sıkıldım iyice eşimle birlikte olmak bile sıkıyor artık düşün ne haldeyimama bebişim 6. haftasında düştü
kızlaar ya birşey sormak istiyorum.. benim adet olmama 3 gün var yalnız ben adet olmadan bir hafta önce ğöğüslerim ağrır hafif sancı gelir ama şimdi tık yok göğüslerimde ağrımıyor neden acaba ki :? bu sorunla karşılaşan var mı:?
Evet canım haklısın her agriya hamilemiyim galiba diye umitleniyoruz. Bende artık umursamamaya çalışcam belirti aramiycam belki kafam rahat olunca daha erken gelir bebisimizinsanin psikolojisi bozuluyor çevre baskısı vs bende her ay ümitleniyorum sonrası hayal kırıklığı
merhaba kızlar doktorum banada bugün klomen yazdı yarın başlicam peki bu süreç nasıl oluo 5 gün kullan 8.güngel dedi bu durmu yaşayanlar nasıl bi süreç oluo bu şekilde hamile kalma şansı dahamı yüksek[/QUO
günaydın canım. dr yumurtalarına bakacak nasıl die büyüdü mü büyümedi mi die. baktıktan sonrada sana gün veriyor şu gün ilişki die.. kısmet ya her şey
banada bu ay aynısı oldu nerdeyse hiç bi belirti yoktu üstelik 4 gün gecikti ama sonra geldi
çok geçmiş olsun canım ya benim ilk gebeliğimde en büyük belirtim adet sancısıydı düşün artık hani kirpiklerden belli oluyor deniyor ya ben 1 senedir kirpiklerimi bile harekete geçirdim artık belirti aramıyorum adet geçmeden test te yapmam sıkıldım iyice eşimle birlikte olmak bile sıkıyor artık düşün ne haldeyim
Canim banada uc ay once progestan verdiginde doktorum adetim gec geldi 37. Gun adet olmustum. Adet söktürücü falan icmistim hatta. Ama inşallah senin bebis vardirkızlar ben de bu ay klomen kullananlardanım. yumurta 20 mm olunca çatlatma iğnesi vuruldum. tek tarafta ve tekti yumurta. iğneden 2 gün sonra da progestana başladım.10 gün içip tekrar gittim. endometrium çok kalınlaşmış dedi. normalde benim zaten malesef çok kalınlaşıyodu ama bu ay bu nası bi kalınlık ya dedi. doktor bile şaşırdı.acaba gebelik mi var diye test yaptı. beta hcg 1.80 çıktı. yani negatifama bi hafta sonra gel tekrarlayalım dedi.bu arada progestana da devam et dedi. bebek filan varsa (hiç umudum yok ama ) tutunsun diye. şunu merak ediyorum. iğneyi 15 gün geçti. yani en geç bugün adet olmam gerekiyodu ama olmadım hala. progestan adet olmayı engelliyo olabilir mi? onu bırakınca mı adet olunur? bilgisi olan varsa cevap bekliyorum. her ay yaşanan hayal kırıklıklarından 3 gündür ruh gibiyim. acaba bu ay nolcakdiye ( Allah yardımcımız olsun.. bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallaaaahhh!!
kızlarrr bugun çatlatma iğnesi vuruldumm bende çok heycanlı ve umutluyum
Merhaba canim. Carsamba gunu hsg cektirdim. Sana yazacaktim. Ilk basta sonuclarn temiz ciktigini soyleyim. Hsg hem rahat hem sikntli gecti diyebilirim. Tansionun dustu falan. Ama ilacin verildigini hissetmedim bile. Ilac yapisikliklari aciyorsa agri oluyormus. Yalniz persembe aksam atesim cikti. hala da drvam ediyor. Ama cok yuksek degil 37,5 civarinda. Doktorumbir sey demedi bu duruma. Huc bir tepki vermedi. Ayrica hala lekelemem devam ediyor. Normal midir acaba?Ilk korkarak gittim canım önlük falan giydirdiler daha da heycanlandim ama doktorumu görünce cok mutlu oldum heycanim gitti once demirden bi alet var onu geçirdi acımadi o bende sanki muayene oluyormusum gibi geldi. Sonra ilaci verdi o biraz agri yapti o da adet agrisindan az fazlaydi ama beş dakika anca sürdü canım sonra kalktim hiç kanamam olmadi agrimda olmadi tüplerde açık cikti. Kendini kasma canım ordayken inan beş dakika sürüyor ve bebis için herseye degerayni zamanda eşim senin canın tatli anastezili olsun dedi ben istemedim dogumu nasil yapcam yaparim dedim ama gerçekten benim canım tatlidir canım ben dayandiysam herkes dayanir
mrhaba canm aramıza hoşgeldin klomen benim 2. kullanışım ilkinde gebelik oldu sonra bebeğim düştü şimdi bat günümü bekliyorum, klomen kullanmaya gelince adetinin 5 günü başlatıyo ilaç bitince gidiyorsun bu ilaç yumurtaların buyumesini sağlıyor sonra doktor çatlatma iğnesi veriyo ondan sonra çalışmalar inşallah hamiş olursunsaol canm doktorumda aynı şeyleri anlatı yumurtalarını büyütücez dedi fakat hiç bilmediğim için kullananlar varmı nasıl bişey diye merak ettim doktorun anlatması izah etmesinin haricinde bizzat yaşayanlardan duymak dahada rahatlatıo beni merak ettiğim herşeyin cevabını neredeyse burdan alabiliyorum herkesin burda birbirine destek olması çok güzel bişe birbirimze umut oluyoruz rabbim her isteyene nasip etsin umutlarımız sevince dönsün inşallah
Sevindim canım tuplerde bişey cikmadigina. Bende hiç kanama olmadi canım istersen iki üç gün gectikten sonra bir daha doktora kontrole git canım. Belki tikaniklik vardi ilaçla acildi ondan kanaman devam ediyordur canım ama sen yine de kontrole git. Bi de bişey sorcam korunmayla ilgili bişey söyledi mi doktorunMerhaba canim. Carsamba gunu hsg cektirdim. Sana yazacaktim. Ilk basta sonuclarn temiz ciktigini soyleyim. Hsg hem rahat hem sikntli gecti diyebilirim. Tansionun dustu falan. Ama ilacin verildigini hissetmedim bile. Ilac yapisikliklari aciyorsa agri oluyormus. Yalniz persembe aksam atesim cikti. hala da drvam ediyor. Ama cok yuksek degil 37,5 civarinda. Doktorumbir sey demedi bu duruma. Huc bir tepki vermedi. Ayrica hala lekelemem devam ediyor. Normal midir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?