Klomen kullananlar

ama bebişim 6. haftasında düştü
çok geçmiş olsun canım ya benim ilk gebeliğimde en büyük belirtim adet sancısıydı düşün artık hani kirpiklerden belli oluyor deniyor ya ben 1 senedir kirpiklerimi bile harekete geçirdim artık belirti aramıyorum adet geçmeden test te yapmam sıkıldım iyice eşimle birlikte olmak bile sıkıyor artık düşün ne haldeyim

insanin psikolojisi bozuluyor çevre baskısı vs bende her ay ümitleniyorum sonrası hayal kırıklığı

ya kızlar benim sırtım 2 gündür ağrıyo ya göğüslerimde ağrımaya başladı hamiş olabilirmiyim dayak yemiş gibiyim

banada bu ay aynısı oldu nerdeyse hiç bi belirti yoktu üstelik 4 gün gecikti ama sonra geldi

merhaba kızlar doktorum banada bugün klomen yazdı yarın başlicam peki bu süreç nasıl oluo 5 gün kullan 8.güngel dedi bu durmu yaşayanlar nasıl bi süreç oluo bu şekilde hamile kalma şansı dahamı yüksek

insanin psikolojisi bozuluyor çevre baskısı vs bende her ay ümitleniyorum sonrası hayal kırıklığı
Evet canım haklısın her agriya hamilemiyim galiba diye umitleniyoruz. Bende artık umursamamaya çalışcam belirti aramiycam belki kafam rahat olunca daha erken gelir bebisimiz

zaten eş ile birlikte olurken düşündüğün tek şey şu acaba bu ay olacak mı

kızlar ben de bu ay klomen kullananlardanım. yumurta 20 mm olunca çatlatma iğnesi vuruldum. tek tarafta ve tekti yumurta. iğneden 2 gün sonra da progestana başladım.10 gün içip tekrar gittim. endometrium çok kalınlaşmış dedi. normalde benim zaten malesef çok kalınlaşıyodu ama bu ay bu nası bi kalınlık ya dedi. doktor bile şaşırdı.acaba gebelik mi var diye test yaptı. beta hcg 1.80 çıktı. yani negatif ama bi hafta sonra gel tekrarlayalım dedi.bu arada progestana da devam et dedi. bebek filan varsa (hiç umudum yok ama ) tutunsun diye. şunu merak ediyorum. iğneyi 15 gün geçti. yani en geç bugün adet olmam gerekiyodu ama olmadım hala. progestan adet olmayı engelliyo olabilir mi? onu bırakınca mı adet olunur? bilgisi olan varsa cevap bekliyorum. her ay yaşanan hayal kırıklıklarından 3 gündür ruh gibiyim. acaba bu ay nolcakdiye ( Allah yardımcımız olsun.. bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallaaaahhh!!

kızlarrr bugun çatlatma iğnesi vuruldumm bende çok heycanlı ve umutluyum

Canim banada uc ay once progestan verdiginde doktorum adetim gec geldi 37. Gun adet olmustum. Adet söktürücü falan icmistim hatta. Ama inşallah senin bebis vardir

Reactions: _x_
Bende de yumurtanın yavaş büyümesi ve pcos başlangıcı vardı. Doktor sabırlı olmamı söyledi. Ve klomen başladı sabah ve akşam. Bir de estrojen hormonu verdi ve hamile kaldım. En önemlisi moral. Başta evet üzüldüm ama sonra dedim ki insanların dermansız dertleri var ve Rabbime şükür ettim. Ne olur moralinizi yüksek tutun. Dualarımdasınız hepiniz herbiriniz. Sevgiler...

saol canm doktorumda aynı şeyleri anlatı yumurtalarını büyütücez dedi fakat hiç bilmediğim için kullananlar varmı nasıl bişey diye merak ettim doktorun anlatması izah etmesinin haricinde bizzat yaşayanlardan duymak dahada rahatlatıo beni merak ettiğim herşeyin cevabını neredeyse burdan alabiliyorum herkesin burda birbirine destek olması çok güzel bişe birbirimze umut oluyoruz rabbim her isteyene nasip etsin umutlarımız sevince dönsün inşallah

aşılamanın 6.günü günler gecmıyo yaaa.baska zaman olsa hemen gecer sabah olmuyo aksam olmuyo sankı

Merhaba canim. Carsamba gunu hsg cektirdim. Sana yazacaktim. Ilk basta sonuclarn temiz ciktigini soyleyim. Hsg hem rahat hem sikntli gecti diyebilirim. Tansionun dustu falan. Ama ilacin verildigini hissetmedim bile. Ilac yapisikliklari aciyorsa agri oluyormus. Yalniz persembe aksam atesim cikti. hala da drvam ediyor. Ama cok yuksek degil 37,5 civarinda. Doktorumbir sey demedi bu duruma. Huc bir tepki vermedi. Ayrica hala lekelemem devam ediyor. Normal midir acaba?

mrhaba canm aramıza hoşgeldin klomen benim 2. kullanışım ilkinde gebelik oldu sonra bebeğim düştü şimdi bat günümü bekliyorum, klomen kullanmaya gelince adetinin 5 günü başlatıyo ilaç bitince gidiyorsun bu ilaç yumurtaların buyumesini sağlıyor sonra doktor çatlatma iğnesi veriyo ondan sonra çalışmalar inşallah hamiş olursun

Sevindim canım tuplerde bişey cikmadigina. Bende hiç kanama olmadi canım istersen iki üç gün gectikten sonra bir daha doktora kontrole git canım. Belki tikaniklik vardi ilaçla acildi ondan kanaman devam ediyordur canım ama sen yine de kontrole git. Bi de bişey sorcam korunmayla ilgili bişey söyledi mi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…