Klomen kullananlar

Hayır. Sadecr hsgden 3 gün öncesi ve sonrası ilişki yasağı verdi. Sana peki öyle bir şey mi dedi? Açılma olmamış tıkanıklık yoktu rahim ağzında galiba yata oluşmuş. O kanıyordur. Yada adet biter bitmez çektirdim. Belki de ondan olabilir. Si

Ya bana bu ay korunma verdi de ondan sordum canım. Sen iki uc gün daha bekle sonra bi kontrole git canım

HOŞBULDUM cnm teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için, bende gelişmeleri paylaşıcam inşallhh isteyen herkes olur güzel haberlerini paylaşırr

Ya bana bu ay korunma verdi de ondan sordum canım. Sen iki uc gün daha bekle sonra bi kontrole git canım
Pazartesi zaten kontrolum var. Dun klomen bitti. Agrim falan yok gerci. Peki doktor neden korunmani istedigini soyledi mi? Butun ay mi yoksa hsgden snra bir kac gun mu?

Pazartesi zaten kontrolum var. Dun klomen bitti. Agrim falan yok gerci. Peki doktor neden korunmani istedigini soyledi mi? Butun ay mi yoksa hsgden snra bir kac gun mu?
canım radyasyon olduğu için bu ay korunulcak dedi Öbür ay klomene devam dedi hatta esimde sordu iki üç kere kesinlikle bu ay korunma olacak dedi. Esimde takma kafana diyo öbür ay devam ederiz diyo. Hayirlisi olsun dedim ama arada korunmadik olmaz nasilsa diye. Bi de diyorum bu ay kafama takmadim olmaz diye bi de nasip oluyormus

Insha Allah olur:))) tatli saglikli hayirli bir bebis

kızlar BATa 7 gün kaldı bende göğüsler şiş ara sıra sırt ağrısı var ve afedersiniz sarı akıntı var başka belirti yok içimden hamile değilmişim gibi geliyor offf

insallh guzel sonuc alırsın.benım tutmazsa bu ay ki hıc hamıle degılmısım gıbı cunku karnım agırmaya basladı.1 ay bos bırakcaz ıcmıycem ılaz.subat ayında tekrar asılama olcak

ama tatlım karnım ağrıyo diyosun ya ben düşük yaptım ilk gebeliğimde kasıklarımda böyle ince bir ağrı vardı sonra belim ağrıyordu ben aha adet olucam galiba dedim birde adet günü bu ağrı şiddetlendi ve aşırı derecede üşüdüm adet geciktikten 2 gün sonra yogun akıntı geldi ben yine hamileliğe yormadım 1 hafta öncesi gip oldum belki ondan gecikmiştir dedim meğerse hamileymişim çok uzattım yani karın ağrın belki hamişsindir inş

ne bılım yok dıye sartlandırdım kendımı .ne gogus ne bel agrısı var.adet sansısı gıbı agrı karnım şişti aha olcam adet dıye beklıyom.tutmazsa subatta yıne denıycez.insallh sen guzel haberler alırsın.nette okuyunca asılama sonrası hamılelık belırtılerını bırazda ondan umıdım yok.allahım herkese evlat nasıp etsın dusmanımı bıle evlatsız bırakmasın

Senin düşük kaçıncı haftada oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…