Hayır. Sadecr hsgden 3 gün öncesi ve sonrası ilişki yasağı verdi. Sana peki öyle bir şey mi dedi? Açılma olmamış tıkanıklık yoktu rahim ağzında galiba yata oluşmuş. O kanıyordur. Yada adet biter bitmez çektirdim. Belki de ondan olabilir. SiSevindim canım tuplerde bişey cikmadigina. Bende hiç kanama olmadi canım istersen iki üç gün gectikten sonra bir daha doktora kontrole git canım. Belki tikaniklik vardi ilaçla acildi ondan kanaman devam ediyordur canım ama sen yine de kontrole git. Bi de bişey sorcam korunmayla ilgili bişey söyledi mi doktorun
Ya bana bu ay korunma verdi de ondan sordum canım. Sen iki uc gün daha bekle sonra bi kontrole git canımHayır. Sadecr hsgden 3 gün öncesi ve sonrası ilişki yasağı verdi. Sana peki öyle bir şey mi dedi? Açılma olmamış tıkanıklık yoktu rahim ağzında galiba yata oluşmuş. O kanıyordur. Yada adet biter bitmez çektirdim. Belki de ondan olabilir. Si
mrhaba canm aramıza hoşgeldin klomen benim 2. kullanışım ilkinde gebelik oldu sonra bebeğim düştü şimdi bat günümü bekliyorum, klomen kullanmaya gelince adetinin 5 günü başlatıyo ilaç bitince gidiyorsun bu ilaç yumurtaların buyumesini sağlıyor sonra doktor çatlatma iğnesi veriyo ondan sonra çalışmalar inşallah hamiş olursun
Pazartesi zaten kontrolum var. Dun klomen bitti. Agrim falan yok gerci. Peki doktor neden korunmani istedigini soyledi mi? Butun ay mi yoksa hsgden snra bir kac gun mu?Ya bana bu ay korunma verdi de ondan sordum canım. Sen iki uc gün daha bekle sonra bi kontrole git canım
canım radyasyon olduğu için bu ay korunulcak dediPazartesi zaten kontrolum var. Dun klomen bitti. Agrim falan yok gerci. Peki doktor neden korunmani istedigini soyledi mi? Butun ay mi yoksa hsgden snra bir kac gun mu?
Insha Allah olur:))) tatli saglikli hayirli bir bebiscanım radyasyon olduğu için bu ay korunulcak dediÖbür ay klomene devam dedi hatta esimde sordu iki üç kere kesinlikle bu ay korunma olacak dedi. Esimde takma kafana diyo öbür ay devam ederiz diyo. Hayirlisi olsun dedim ama arada korunmadik olmaz nasilsa diye. Bi de diyorum bu ay kafama takmadim olmaz diye bi de nasip oluyormus
kızlar aramızda aşılama olanlar var mı?
cnm inş hamilesindir aşılama çok ağrıtıyomu korkuyorum bendebeenn oldum ama galıba negatıf karnım agırmaya basladı hasta olca galıba
Inşallah bütün isteyenlere en kisa zamanda verir canımInsha Allah olur:))) tatli saglikli hayirli bir bebis
cnm inş hamilesindir aşılama çok ağrıtıyomu korkuyorum bende
peki tatlım aşılaamayla birlikte ilişki öneriyomu doktoryooo hayır fazla agrı olmuyo 2 gun adet sancısı gıbı oluyo .ama nebılım degılım gıbı gelıyo hıc bır belırtı yok cunku bugun 6. hatta 7. gunum
peki tatlım aşılaamayla birlikte ilişki öneriyomu doktor
sağol cnm bana da belki önümüzdeki ay doktor önerir merak ettimyok 2 gun yasaktı tatlım ılıskı
Senin düşük kaçıncı haftada oldu canımama tatlım karnım ağrıyo diyosun ya ben düşük yaptım ilk gebeliğimde kasıklarımda böyle ince bir ağrı vardı sonra belim ağrıyordu ben aha adet olucam galiba dedim birde adet günü bu ağrı şiddetlendi ve aşırı derecede üşüdüm adet geciktikten 2 gün sonra yogun akıntı geldi ben yine hamileliğe yormadım 1 hafta öncesi gip oldum belki ondan gecikmiştir dedim meğerse hamileymişim çok uzattım yani karın ağrın belki hamişsindir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?