tatlım benim 6. haftasında düştü bebeğimSenin düşük kaçıncı haftada oldu canım
tatlım benim 6. haftasında düştü bebeğim
badem ALLAH bebeğini sana bağıslasın tatlım senin belirtilerin neydi paylaşırmısınSenin düşük kaçıncı haftada oldu canım
Canım benim de akıntı olmuştu ve herzamankinden farklıydı belirtilerim,mesela göğüs uçlarım hiç ağrımazken,ağrıdı,canım adet öncesi deli gibi tatlı ekşi çekerken,bu kez hiç istemedi,hep et istedi,sonra garip ama herşeyden korkar oldum,eşim seslenirken bile korkuyordum,ama tabi belirtiler herkeste farklılık gösterirkızlar normalde adet öncesi kuru günler olmaz mı bende akıntı hala devam ediyor cvp lutfen
Badem oglusunmu olucak kiz bizim buralarda canin et cekiyosa oglan diyolarCanım benim de akıntı olmuştu ve herzamankinden farklıydı belirtilerim,mesela göğüs uçlarım hiç ağrımazken,ağrıdı,canım adet öncesi deli gibi tatlı ekşi çekerken,bu kez hiç istemedi,hep et istedi,sonra garip ama herşeyden korkar oldum,eşim seslenirken bile korkuyordum,ama tabi belirtiler herkeste farklılık gösterir
Hayırlı ve sağlıklısı olsun canım yaa,rabbim ne isterse o. :)Badem oglusunmu olucak kiz bizim buralarda canin et cekiyosa oglan diyolar
Amiiiiiiiiinnn canımm benim inşallaaaahhamin cnm benim allah bizlerede nasip eder inşallah
Benimde beş haftalikken düştü canım. Doktorlar hiç problem yok demekki kalıyorsun dediler ama bir yili geçti hala bişey yokevet hamile olduğumda da hiç anlamadım inş hamiş kalırız benim doktorum sen her durumda hamile kalırsın dedi ama sabır işte
ayy canım ya inan o kadar anlıyorum ki seni üzülmemek elde değil sebebi ne anlamıyorum cevremdeki kadınların yuzde 80 neredeyse düşük yapıyo bunun teseliside olmaz ama bende ümitsizleniyorum duadan başka yapıcak bişeyimizde yok allah tez vakitte ikimizede verir inşallah duamdasın canım merak etmeBenimde beş haftalikken düştü canım. Doktorlar hiç problem yok demekki kalıyorsun dediler ama bir yili geçti hala bişey yokinşallah daha fazla beklemeden gelir bebislerimiz
Suan sadece 2 tarafli kasik agrim var nrmalde adet tarihim 9 ocak bakalim bekliycem artik 12 gun daha napim :) ama stres yapmmadan kendimi dinlemeden ayaklari havaya dikmekten belim agirdiama daha senin 6 gün var beklemelisin yumurtlamadan 10 gün sonra belirti başlıyo
Sağol canım sen de benim duamdasin inşallah 2015 bize uğurlu gelir bizde 2015 annesi oluruzayy canım ya inan o kadar anlıyorum ki seni üzülmemek elde değil sebebi ne anlamıyorum cevremdeki kadınların yuzde 80 neredeyse düşük yapıyo bunun teseliside olmaz ama bende ümitsizleniyorum duadan başka yapıcak bişeyimizde yok allah tez vakitte ikimizede verir inşallah duamdasın canım merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?