Klomen kullananlar

kızlarr bu ay ilk kez klomen kullandım yarın yumoşları görmeye gidicem 9. günüm inşallah kıpırdama vardır yaa

evet hamile olduğumda da hiç anlamadım inş hamiş kalırız benim doktorum sen her durumda hamile kalırsın dedi ama sabır işte

benimde tam 1 hafta var hiç belirti yok ya deli olucam gerci eşimde öncekindede böyleydin reglin yaklaşınca ağrıların arttı diyo

kızlar normalde adet öncesi kuru günler olmaz mı bende akıntı hala devam ediyor cvp lutfen

kızlar normalde adet öncesi kuru günler olmaz mı bende akıntı hala devam ediyor cvp lutfen
Canım benim de akıntı olmuştu ve herzamankinden farklıydı belirtilerim,mesela göğüs uçlarım hiç ağrımazken,ağrıdı,canım adet öncesi deli gibi tatlı ekşi çekerken,bu kez hiç istemedi,hep et istedi,sonra garip ama herşeyden korkar oldum,eşim seslenirken bile korkuyordum,ama tabi belirtiler herkeste farklılık gösterir

Badem oglusunmu olucak kiz bizim buralarda canin et cekiyosa oglan diyolar

evet hamile olduğumda da hiç anlamadım inş hamiş kalırız benim doktorum sen her durumda hamile kalırsın dedi ama sabır işte
Benimde beş haftalikken düştü canım. Doktorlar hiç problem yok demekki kalıyorsun dediler ama bir yili geçti hala bişey yok inşallah daha fazla beklemeden gelir bebislerimiz

Benimde beş haftalikken düştü canım. Doktorlar hiç problem yok demekki kalıyorsun dediler ama bir yili geçti hala bişey yok inşallah daha fazla beklemeden gelir bebislerimiz
ayy canım ya inan o kadar anlıyorum ki seni üzülmemek elde değil sebebi ne anlamıyorum cevremdeki kadınların yuzde 80 neredeyse düşük yapıyo bunun teseliside olmaz ama bende ümitsizleniyorum duadan başka yapıcak bişeyimizde yok allah tez vakitte ikimizede verir inşallah duamdasın canım merak etme

kızlar ben 24 aralıkta çatlama iğnesi oldum ya en erken ne zaman belli olur bebişim olup yada olmadığı ?

valla tatlım sabırsız oluyoruz ama beklemeliyiz regl gününü kişiden kişiye değişiyo ama adetten önce kan tahlilinde çıkar

ama daha senin 6 gün var beklemelisin yumurtlamadan 10 gün sonra belirti başlıyo
Suan sadece 2 tarafli kasik agrim var nrmalde adet tarihim 9 ocak bakalim bekliycem artik 12 gun daha napim :) ama stres yapmmadan kendimi dinlemeden ayaklari havaya dikmekten belim agirdi

Sağol canım sen de benim duamdasin inşallah 2015 bize uğurlu gelir bizde 2015 annesi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…