Klomen kullananlar

kızlar ben 24 aralıkta çatlama iğnesi oldum ya en erken ne zaman belli olur bebişim olup yada olmadığı ?
Çatlama gününden 15 gün sonra kanda baktırmanı tavsiye ederim.

Adetinin normalde olması gerektiği güne aşağı yukarı geliyor. Garanti olsun dersen adet gününün 1-2 gün geçmesini bekleyebilirsin.

rabbim umutlarını boşa çıkarmasın inşlh hayırlısı olsun haftayada ben vurulcam merakla bekliorum bende
Amin İnşallah hepimizin umutları boşa cıkmaz.Sıkı calışıyoruz bakalım peki doktor sana iğneyi vurdurdugun gün ilişki olsun dedi mi??

Suan sadece 2 tarafli kasik agrim var nrmalde adet tarihim 9 ocak bakalim bekliycem artik 12 gun daha napim :) ama stres yapmmadan kendimi dinlemeden ayaklari havaya dikmekten belim agirdi
bende beklemedeyim 27 sinde vurdurdum bende cok zor beklemekk..

ayy evet sende durum nasıl benim belim ve ara ara kasıgım agırıyo ama hareket ettikçe yani namaz kılınca felan
bnim henuz 2 gun oldu vurulalı bi bi durum yok henüz ama heycanlıyım çok bide bşi sorcam doktor iğneyi vuruldugun gün ilişki olsun dedi senin ki vuruldugun günmü yoksa 1 gn sonramı önerdi

bnim henuz 2 gun oldu vurulalı bi bi durum yok henüz ama heycanlıyım çok bide bşi sorcam doktor iğneyi vuruldugun gün ilişki olsun dedi senin ki vuruldugun günmü yoksa 1 gn sonramı önerdi
benm dr ertesi gün gece dedi ama ben iğne günü çarsşamba ve sonraki 2 günü değerledirdim yani çarşamba perşembe cuma ilişki oldu benm bnm yumoşlar 20 mm di dedim gündüz felan catlar hazırda bulunsun die ilişi düşündüm

anladım aklım karıştı da kimisi ertesi gün önermiş benim ki iğne günü olsun dedi hayrlısı bakalım birlikte bekleyip sonucları bildirelim İnşallah hüsran olmaz

anladım aklım karıştı da kimisi ertesi gün önermiş benim ki iğne günü olsun dedi hayrlısı bakalım birlikte bekleyip sonucları bildirelim İnşallah hüsran olmaz
inşallahh tatlım iğne gününden sonra ilişki olmadı mı ? kaç yumoşun vardı ?

inşallahh bitanemmm bende çoook istiyo şuan ezn okunuyooo dualarım bebiş isteyen herkes için Allahım kucağımızı boş bırakmasınn bu ayyy sevinelim inşallahhh
evet bende ezan okunurken dua ederim bugun de çok ettim herkes için isteyen herkese nasip etsin İnşAllah...

selam fıstıklarr ,nasılsınız ? benden iyilik ,bu sabah adet oldum ,doktorum 3.gün gel demişti ama ben bir süre askıya almak istiyorum doktor olayını ,bundan sonrasını alternatif tıp ile devam etmeyi düşünüyorum ,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşAllahhh ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…