Çatlama gününden 15 gün sonra kanda baktırmanı tavsiye ederim.kızlar ben 24 aralıkta çatlama iğnesi oldum ya en erken ne zaman belli olur bebişim olup yada olmadığı ?
Amin İnşallah hepimizin umutları boşa cıkmaz.Sıkı calışıyoruz bakalımrabbim umutlarını boşa çıkarmasın inşlh hayırlısı olsun haftayada ben vurulcam merakla bekliorum bende
bende beklemedeyim 27 sinde vurdurdum bende cok zor beklemekk..Suan sadece 2 tarafli kasik agrim var nrmalde adet tarihim 9 ocak bakalim bekliycem artik 12 gun daha napim :) ama stres yapmmadan kendimi dinlemeden ayaklari havaya dikmekten belim agirdi
ayy evet sende durum nasıl benim belim ve ara ara kasıgım agırıyo ama hareket ettikçe yani namaz kılınca felanbende beklemedeyim 27 sinde vurdurdum bende cok zor beklemekk..
bnim henuz 2 gun oldu vurulalı bi bi durum yok henüz ama heycanlıyım çok bide bşi sorcam doktor iğneyi vuruldugun gün ilişki olsun dedi senin ki vuruldugun günmü yoksa 1 gn sonramı önerdiayy evet sende durum nasıl benim belim ve ara ara kasıgım agırıyo ama hareket ettikçe yani namaz kılınca felan
benm dr ertesi gün gece dedi ama ben iğne günü çarsşamba ve sonraki 2 günü değerledirdim yani çarşamba perşembe cuma ilişki oldu benm bnm yumoşlar 20 mm di dedim gündüz felan catlar hazırda bulunsun die ilişi düşündümbnim henuz 2 gun oldu vurulalı bi bi durum yok henüz ama heycanlıyım çok bide bşi sorcam doktor iğneyi vuruldugun gün ilişki olsun dedi senin ki vuruldugun günmü yoksa 1 gn sonramı önerdi
anladım aklım karıştı da kimisi ertesi gün önermiş benim ki iğne günü olsun dedi hayrlısı bakalım birlikte bekleyip sonucları bildirelim İnşallah hüsran olmazbenm dr ertesi gün gece dedi ama ben iğne günü çarsşamba ve sonraki 2 günü değerledirdim yani çarşamba perşembe cuma ilişki oldu benm bnm yumoşlar 20 mm di dedim gündüz felan catlar hazırda bulunsun die ilişi düşündüm
inşallahh tatlım iğne gününden sonra ilişki olmadı mı ? kaç yumoşun vardı ?anladım aklım karıştı da kimisi ertesi gün önermiş benim ki iğne günü olsun dedi hayrlısı bakalım birlikte bekleyip sonucları bildirelim İnşallah hüsran olmaz
iğne günü ilişki oldu canm sonraki günde oldu bundan sonrasında gün aşırı gircez 18 mm di canım en soninşallahh tatlım iğne gününden sonra ilişki olmadı mı ? kaç yumoşun vardı ?
hımmm ben bıraktım cuma bi daha olmadı belki gün aşırı başlarım bende malum hamişken yasaklar gelio :)iğne günü ilişki oldu canm sonraki günde oldu bundan sonrasında gün aşırı gircez 18 mm di canım en son
ay yeterki hamiş olalım da yasaklara uyarızz sıkıntı değil :)hımmm ben bıraktım cuma bi daha olmadı belki gün aşırı başlarım bende malum hamişken yasaklar gelio :)
evetttt uyarızzz yeterkii gelsinndimiay yeterki hamiş olalım da yasaklara uyarızz sıkıntı değil :)
aynen İnşalllhhhhhhhhh çok istiyorm yaevetttt uyarızzz yeterkii gelsinndimiinşallahh gelirr inşallahh tatlımmm bu ay seviniriz
inşallahh bitanemmm bende çoook istiyo şuan ezn okunuyooo dualarım bebiş isteyen herkes için Allahım kucağımızı boş bırakmasınn bu ayyy sevinelim inşallahhhaynen İnşalllhhhhhhhhh çok istiyorm ya
evet bende ezan okunurken dua ederim bugun de çok ettim herkes için isteyen herkese nasip etsin İnşAllah...inşallahh bitanemmm bende çoook istiyo şuan ezn okunuyooo dualarım bebiş isteyen herkes için Allahım kucağımızı boş bırakmasınn bu ayyy sevinelim inşallahhh
aminnn canımm aminnnevet bende ezan okunurken dua ederim bugun de çok ettim herkes için isteyen herkese nasip etsin İnşAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?