aminnn tatlım inşallahh hakkımızda hayırlısı olsun ben beklemedeyimm tatlım Allahım ol derse olucak inşallahhh :) çörek otu bal tarçın yapp :)selam fıstıklarr ,nasılsınız ? benden iyilik ,bu sabah adet oldum ,doktorum 3.gün gel demişti ama ben bir süre askıya almak istiyorum doktor olayını ,bundan sonrasını alternatif tıp ile devam etmeyi düşünüyorum ,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşAllahhh ....
aminnn tatlım inşallahh hakkımızda hayırlısı olsun ben beklemedeyimm tatlım Allahım ol derse olucak inşallahhh :) çörek otu bal tarçın yapp :)
kızlarr bugün dr gittim 9. gün 11 mm dedi küçük mü sizce dha büyür mü?
ohh ohh misss güzelce çalışş bakalım bizi durumdann haberdarrr ett yalnız bırakma biziii :) kocişide kendinide iyice besle bakalımmmçörek otu bal tarçın olabilir,bu ay yapabilirim tatlım ama ben daha kapsamlı çalışmalara girişecem inşAllah ,hacamat ,sülük ,bitkisel karışım gibi
ohh ohh misss güzelce çalışş bakalım bizi durumdann haberdarrr ett yalnız bırakma biziii :)
ayy inşallah inşallah canım9. gün için gayet güzel canım ,büyürler Allahın izni ile , pozitif düşün
inşallahh tatlım yeterkii inan yaa tabikide olcakk bizde anne olucaz Allahın izniylee inşallahhhtamam tatlım ,güzel sonuçlar olacak ,öyle hissediyorum , gelişmeleri haber ederim
ayy inşallah inşallah canım
inşallahh tatlım yeterkii inan yaa tabikide olcakk bizde anne olucaz Allahın izniylee inşallahhh
yok canım Karadenizliyim ben 333ü ilk kayıt olurken niye yaptıysam bende bilmiyorumiçini ferah tutu ,günde 2mm büyüseler , 13-14. gün civarı çatlama kıvamına gelirler zannımca
buarada memleket neresi canım ? 333 görünce Mersin mi acaba dedim
yok canım Karadenizliyim ben 333ü ilk kayıt olurken niye yaptıysam bende bilmiyorumama eşimin akrabalarının çoğu mersinde mersinlide sayılabilirim sen mersinli misin?
Zonguldak Ereğliliyim canım istanbulda yaşıyorumevet ,ben Mersinliyim canım ama Maraşın bi ilçesinde yaşıyorum
sen nerdensin ?
Amiiiiinn amiiin temiz kalpli arkadaşım benimselam fıstıklarr ,nasılsınız ? benden iyilik ,bu sabah adet oldum ,doktorum 3.gün gel demişti ama ben bir süre askıya almak istiyorum doktor olayını ,bundan sonrasını alternatif tıp ile devam etmeyi düşünüyorum ,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşAllahhh ....
Amin İnşallah hepimizin umutları boşa cıkmaz.Sıkı calışıyoruz bakalımpeki doktor sana iğneyi vurdurdugun gün ilişki olsun dedi mi??
anladım hepimiz için hayırlısı..henüz iğne vurlumadım doktorum cuma günü gel dedi bakalım ne olcak yumurtalarıma cuma günü bakıcak klomen yarın bitiyo benim
Geçen ay benim de iki yumurtam olustu canim ama olmadi inşallah bu ay olur senin benim öbür aya kaldi hayallerimKizlar doktorum sabah igne verdi. Geri sayim basladi. Bugun aslinda daha 11. Gunuydu kac tane yumurta oldgunu ve ne buyuklukte oldugunu bilmiyorum soylemedi bu sefer ben de sormak istemedim. Gecen ay iki tane vardi diye cok umitliydim cunku bir de iki farkli tarafta olunca kesin olur diyordum ama olmadi. Bu yuzden bu ay artk takibi biraktm. Doktorum yapsin bana dua yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?