Klomen kullananlar

aminnn tatlım inşallahh hakkımızda hayırlısı olsun ben beklemedeyimm tatlım Allahım ol derse olucak inşallahhh :) çörek otu bal tarçın yapp :)

kızlarr bugün dr gittim 9. gün 11 mm dedi küçük mü sizce dha büyür mü?

aminnn tatlım inşallahh hakkımızda hayırlısı olsun ben beklemedeyimm tatlım Allahım ol derse olucak inşallahhh :) çörek otu bal tarçın yapp :)

çörek otu bal tarçın olabilir,bu ay yapabilirim tatlım ama ben daha kapsamlı çalışmalara girişecem inşAllah ,hacamat ,sülük ,bitkisel karışım gibi

çörek otu bal tarçın olabilir,bu ay yapabilirim tatlım ama ben daha kapsamlı çalışmalara girişecem inşAllah ,hacamat ,sülük ,bitkisel karışım gibi
ohh ohh misss güzelce çalışş bakalım bizi durumdann haberdarrr ett yalnız bırakma biziii :) kocişide kendinide iyice besle bakalımmm

içini ferah tutu ,günde 2mm büyüseler , 13-14. gün civarı çatlama kıvamına gelirler zannımca

buarada memleket neresi canım ? 333 görünce Mersin mi acaba dedim
yok canım Karadenizliyim ben 333ü ilk kayıt olurken niye yaptıysam bende bilmiyorum ama eşimin akrabalarının çoğu mersinde mersinlide sayılabilirim sen mersinli misin?

yok canım Karadenizliyim ben 333ü ilk kayıt olurken niye yaptıysam bende bilmiyorum ama eşimin akrabalarının çoğu mersinde mersinlide sayılabilirim sen mersinli misin?

evet ,ben Mersinliyim canım ama Maraşın bi ilçesinde yaşıyorum
sen nerdensin ?

Amiiiiinn amiiin temiz kalpli arkadaşım benim

Amin İnşallah hepimizin umutları boşa cıkmaz.Sıkı calışıyoruz bakalım peki doktor sana iğneyi vurdurdugun gün ilişki olsun dedi mi??

henüz iğne vurlumadım doktorum cuma günü gel dedi bakalım ne olcak yumurtalarıma cuma günü bakıcak klomen yarın bitiyo benim

Kizlar doktorum sabah igne verdi. Geri sayim basladi. Bugun aslinda daha 11. Gunuydu kac tane yumurta oldgunu ve ne buyuklukte oldugunu bilmiyorum soylemedi bu sefer ben de sormak istemedim. Gecen ay iki tane vardi diye cok umitliydim cunku bir de iki farkli tarafta olunca kesin olur diyordum ama olmadi. Bu yuzden bu ay artk takibi biraktm. Doktorum yapsin bana dua yeter.

Arkadaşlar bende de yumurtanın olgunlaşmadan çatlama sorunu vardır. O kadar tembellerdi ki döllenecek boyuta gelemiyorlardı. Estrojen de düşüktü. Günde 2 tane klomen aldım ve estrojen. Çok faydalı oldu. O ay gebe kaldım. Rabbim herkese versin. Namazlarımda tek duam o. Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah Allah'ım...

kızlar aşılamanın 8.gunu bugun ve bas donmesı degılde kararma var tansıyon duserya öyle oluyorum ve doymuyorum :) insan cok acıkınca midesi acırya öyle oluyorum halbukı 2 3 saat once yemıs oluyorum.psikolojikmidir yoksa böyle belırtı olurmu

Geçen ay benim de iki yumurtam olustu canim ama olmadi inşallah bu ay olur senin benim öbür aya kaldi hayallerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…