evet ahh bu beklemek yokmuu insanı cidden yoruyor ama iinşallahh az kalmıştır inşallahhMuhakkak! Hayir oldugunda hic suphemiz yok sadece beklemek zor geliyor sabretmek cok zor.
çok teşekkür ederim teselliniz için gerçekten insan bi an umutsuzluga kapılıyo ama biliyorm bi gün bende anne olucam stres yapmamaya calışıyorum elimden geldince pazartesiye kadr beklicem bakalm hayırlısı hakkımızdaUmutsuzluğa kapılma bende öyle hissediyordum ve dün geceye kadar hiç bir belirti de görmedim. dün gece sadece hava ile şişiriyormuş gibi aniden göğüslerim şişti o kadar ne bulantı ne baş dönmesi ne aşerme ne tiksinme hiç birşey... Hatta olmayacak diye o kadar emindim ki yılbaşında testte negatif çıkınca ağlamıştım bile ama sonuç farklı oluyor. çatlatma iğnesinden sonra yeterince dikkat ettiyseniz inşallah olmuştur. İçini ferah tut. bak bende TSH yüksek çıktı stresten olabilirmiş çünkü 5 aralıkta 2.2 idi 6 ocakta 6,71 olmuş. Strese girmemeye çalış.
İyi dileklerin için tskler darısı basina :) kasik agrin varsa yumurta gelisiyo demektir bi doktora görün :) bnm ilk belirtim ağız kuruluguyduMrb kılar nasılsınız yeni hamisler var aramızda hayirli olsun kızlar inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza bebisleri benim yarin bat günüm ama hiçbir belirti yok bu ay da olmadı herhalde zaten yumoslar buyumemisti belki geç buyur diye çalışmalara ara vermedik ama nasip az önce test aldım sabah yapicam hic ümidim yok ama bakalım
ben varım canımm :)Kizlar biz kac kisi kaldik?
iğneden kaç gün sonra adet olunuyor acaba kızlar çatlama iğnesiKizlar biz kac kisi kaldik?
bilmiyorum canım senin sayende bende ögrenecegimiğneden kaç gün sonra adet olunuyor acaba kızlar çatlama iğnesi
ayy bende daha olmadımm anlamış değilim kendimibilmiyorum canım senin sayende bende ögrenecegim
ben pregnyl 5000 kullandım 2 doz verdi doktor 20 tl tuttu ovitrelle varmış birde o pahalıymış ve dokorum "sadece 3 kere alabiliyorsun rapor gerektiriyor zaten onu aşılama düşünüyorsan yazalım yoksa pregnyl de olur" dedikızlar iğnenin ücreti nedir _?
eğer 17mm üzerinde yumurtan varsa yapıyor iğneyi canımpazartesi yumurtalıklarıma baktırmak için gidecegim hayırlısı bakalım iğne vurucak mı bana
ayy inşallah olmuştur canım ya bana çokkk dua edin olur mueğer 17mm üzerinde yumurtan varsa yapıyor iğneyi canım
14 gün sonra adet olunurayy bende daha olmadımm anlamış değilim kendimi
ben olmadım bugün iğne gününü sayarsak 17. günüm ama dün test yaptım negatifti kistmi var14 gün sonra adet olunur
benim olmuş oluyooo ben adetimin 14 eylülde adet olmuştum 24 eylülde çatlama iğnesi oldum hala olmadım adet ama pazar günü test yaptırdım 3.3 negatif çıkmıştıKizlar ilk secerde igneden tam 14 gun snra adet oldum. Ikinci sefer 15 gun snra. Yani ilk secer carsamba sabah igne carsamba sabah adet. Ikinci sefer persembe ogln igne cuma oglen adrt. Yumurta catladiktan tam 14 gun snra adet olunuyor. En fazla 1-2 gun gecikme olabiliyor. Daha fazla genelde olmaz.
Kandami test yaptın canım . O halde senin ki catlamayip kistlesmis doktoruna danis sokturucu versinben olmadım bugün iğne gününü sayarsak 17. günüm ama dün test yaptım negatifti kistmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?