Klomen kullananlar

çok teşekkür ederim teselliniz için gerçekten insan bi an umutsuzluga kapılıyo ama biliyorm bi gün bende anne olucam stres yapmamaya calışıyorum elimden geldince pazartesiye kadr beklicem bakalm hayırlısı hakkımızda

bende geçen ay kullandım ama iğne olmadım..ve bu ay adetim hala gelmedi..ve benim adetlerim normalde çok düzenlidir.bu ay 29 gün oldu.26 sında gelirdi.acaba bu ilaç adet gecikmesi yaparmı

Mrb kılar nasılsınız yeni hamisler var aramızda hayirli olsun kızlar inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza bebisleri benim yarin bat günüm ama hiçbir belirti yok bu ay da olmadı herhalde zaten yumoslar buyumemisti belki geç buyur diye çalışmalara ara vermedik ama nasip az önce test aldım sabah yapicam hic ümidim yok ama bakalım

İyi dileklerin için tskler darısı basina :) kasik agrin varsa yumurta gelisiyo demektir bi doktora görün :) bnm ilk belirtim ağız kuruluguydu

Kizlar ilk secerde igneden tam 14 gun snra adet oldum. Ikinci sefer 15 gun snra. Yani ilk secer carsamba sabah igne carsamba sabah adet. Ikinci sefer persembe ogln igne cuma oglen adrt. Yumurta catladiktan tam 14 gun snra adet olunuyor. En fazla 1-2 gun gecikme olabiliyor. Daha fazla genelde olmaz.

pazartesi yumurtalıklarıma baktırmak için gidecegim hayırlısı bakalım iğne vurucak mı bana

kızlar iğnenin ücreti nedir _?
ben pregnyl 5000 kullandım 2 doz verdi doktor 20 tl tuttu ovitrelle varmış birde o pahalıymış ve dokorum "sadece 3 kere alabiliyorsun rapor gerektiriyor zaten onu aşılama düşünüyorsan yazalım yoksa pregnyl de olur" dedi

benim olmuş oluyooo ben adetimin 14 eylülde adet olmuştum 24 eylülde çatlama iğnesi oldum hala olmadım adet ama pazar günü test yaptırdım 3.3 negatif çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…