klomen kullananlar

adet düzenleyici progestan kullanmıştım 3 ay baş dönmesi çok yapıyo ama düşük tehlikesi olanlarda kullanıyo ilk ay çok oluyo sonra alışıyo bünye
sağol canım çok miğde bulantısı ve baş dönmesi yapıyormuş aynen dediğin gibi ama napalım sağlığımız için içicez artık

kızlar merhaba yeniyim aranızda. 1.5 yıllık evliyim 24 yasındaym. bebişim olmuyo hormonlarım normal adetim düzenli fakat yumurtalarım pko görünümlü. doktor klomen verdi 5 gun gunde 1 tane klomen aldım 6. gun kontrole gittim klomeni kesti 2 gun sonra kontrole gel dedi gittim 3 tane yumurtam olusmus 2 si sagda biri solda sagdakiler 20.5mm ve 15.5 mm soldaki 6.5mm. çatlatma iğnesi verdi göbekten oldum igneyi 15 gun sonra kontrole gel dedi. bugun 13.gunum fakat kasıgımda agrı var sag kolum ve boynumda alerji oldu ve hayatımda hiç kepek problemi yaşamamış olamama rağmen kepeklendi saçlarım ve beyaz akıntım başladı iğnenin yan etkisimi bu ve benım gıbı bunları yassayanlar var mı cok merak edıorm cevap yazarsanz sevnrm.

ben 15 gundeyi cnm
benimde bugün 15. günüm ama annemde kayınvalidemde hasta olduğu için onlara koşturmaktan kendim gidemedim kontrole..evdeki yumurtlama testleriyle yolumu belirlicem artık..inşallah sağlıklı yumurtalarımız vardırda bu ay beklediğimizi alırız

zaten 21-23 mm arası yumurta çatlıyor canım..o beyaz akıntı yumurta çatladığı içindir..ben geçen ay içtim 1 yumurtam oldu..bu ay bilmiyorum kaç yumurtam varda maşallah sende 3 yumurta olmuş

zaten 21-23 mm arası yumurta çatlıyor canım..o beyaz akıntı yumurta çatladığı içindir..ben geçen ay içtim 1 yumurtam oldu..bu ay bilmiyorum kaç yumurtam varda maşallah sende 3 yumurta olmuş
ama ben hiç çatlatma iğnesi vurulmadım bak

evet bende 3 tane oldu ama 13. gunum suan hala catlıyomudur ki ? kafam cok karısık test yapmak istemıorm cuma günü bekleyeyım bence

evet evde hali hazırda var testım bencede onu yapayım bır bakalm sonuc ne cıkcak ama cok fazla hormonsal değişiklik oldu korkuyorum kist fılan olmamıştır umarım.
bir dahaki adetinde doktor seni kontrole çağırıp bakacaktır..ama sanmıyorum kis olacağını

Kızlar bende bu ay klomen kullandım bir tane yumurtam büyüdü ve iğneyle catlattik ama geriden gelen 17mm lik bi yumurtam daha olduğunu söyledi doktorum bugün doktora gittim ve o yumurtam kiste dönüşmüş eğer gebelik olursa ne ala olmazsa dogum kontrol hapı kullanacaksin dedi doktor aranızda böyle bir durum yaşayan var mı

iğnenin yan etkisi olmadı da bende klomen çok ateş basması yapıyo bende bıktım yani 2 aydır gece bile uyanıyorum sıkıntıdan

yok cnm bana olmadı öyle ama doktorum söylemişti kist olma durumunda adetin 3 günü gel bakalım diye

Üzüldüm canım.. İnşallah gebelik olur iyi olanı düşün. Benim bir tane hile çatlama boyutuna ulaşamadılar bu ay mesela inşaallah regl ile atarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…