klomen kullananlar

2
hımm 16 gün için küçük evet ama Allah büyüktür cnm kaçıncı ayın peki klomenle
2 oldu bu. Kasımda günde 1 tane kullandım 18. 19. Günlerde çatladı. kimyasal gebelik oldu yaşadım. Aralıkta ilaç kullanmadım regl de olamadım söktürücüsüz. Bu ay regl ile beraber kalan 5 tane klomeni günde 1 içtim sanırım az geldi dozu. Salı günü 12mm idi hala aynı duruyor..

neden bu şekilde tedavin onu anlayamdım günde 1 az değilmi zaten en az gunde 2 içiliyo klomen sonra arada vermişsin 1 ay anlayamadım ben

neden bu şekilde tedavin onu anlayamdım günde 1 az değilmi zaten en az gunde 2 içiliyo klomen sonra arada vermişsin 1 ay anlayamadım ben
İlk kullanımda öyle başladı doktor. Kimyasal gebelik sonrası da ilaç kullanmayalım bi rahmin dinlensin temizlensin dedi. Şimdi de öncekinden yeterli olduğu için dozu yine tek verdi.

Çok çok çok sevindi :) bizlere de dua et tebrikler nazarlardan korusun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
sağolasın canımmm unutma bu güzel haberi ben ilk senden aldım yerin bende başka :) allahım en kısa zamanda sanada nasip edicek inşallah :)

sağolasın canımmm unutma bu güzel haberi ben ilk senden aldım yerin bende başka :) allahım en kısa zamanda sanada nasip edicek inşallah :)
Amin canım çok sevindim gerçekten. Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah canım su minnaktan bi gelsin göbeğimize..

ayy hadi gözün aydın klomen kullanmadan oldu dimi cnm seninki
canım klomen kullandım 5 ay gebelik olmadı sonra klonemden sonra ben hep ilaçsız kendi kendime hastalanmaya başladım bu arada birazda zayıfladım sporda yaptım tabi onunda etkisi var .. dr tüp bebeğe git demişti ben gitmedim doğalıyla olmalı demiştim niyetim oydu rabbim niyetime göre verdi :)

arkadaşlar ben herhangi bi kür yapmadım fakat kasım ve aralık aylarında eşim ve ben özellikle eşim tahin pekmezi çok aşırı tükettik 4 kilo tahin 3kiloda pekmez bitirdik :) aman yiyelim domuz gribi olmayalım aman yiyelim hasta olmayalım kışın diye diye her sabah akşam kase kase yedik, tatlı niyetine de yedik aralarda.. onun büyük etkisi olduğunada kanaat getirdim .eşimin hareket sorunuda vardı onada benim yumurtlamamada iyi geldi .

hacdan meryem ana otu getirtmiştim oda afedersiniz lahım gibi koktuğundan içemedim..10 gün filan içtim ama taaa 2 ay önce filan

Bizde yedik tahin pekmez bu ara baya. Bi de ben kendim bal tarçın çörekotu yaptım onu günde bir kaşık yiyorum bir haftayı geçti. Elbet bir sonuç alırız bizde inşaallah. Vakti gelmiş demekki Rabbim niyetine gore vermiş.

evet orası öyle canım :) bal tarçın çörekotunu bende yapmıştım m.ö. :) inşallah sana faydası olur tahini seviyosunuz o zaman bol bol yiyin şifa niyetine .. bide normalde göbekli biriysen mutlaka göbek çevresini biraz eritmelisin ..

Yok canım kilo ve kıllanma sorunu olan pkolardan değilim. Lh yüksek sivilce var bi de foliküller çok. Sebep olarak da birşey söylenmiyor ki.... Benim de vardır elbet şifa olacak birşey.

Yok canım kilo ve kıllanma sorunu olan pkolardan değilim. Lh yüksek sivilce var bi de foliküller çok. Sebep olarak da birşey söylenmiyor ki.... Benim de vardır elbet şifa olacak birşey.
dert etme o zaman bişeyciğin yok şükür strese girme yeter canım :)

merhabalar kızlarrrr mübarek cuma günü çok güzel haber aldım rabbime şükür hamileyim darısı inşallah olmayanlara aminnnn ....
Cok sevindm canm sana demistm hamilesin dye cunku benmki de oyle silikti ama kanda cikmist hadi bakalm hayirlisiyla ins keseyide gorursn cok cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsin bunu

Cok sevindm canm sana demistm hamilesin dye cunku benmki de oyle silikti ama kanda cikmist hadi bakalm hayirlisiyla ins keseyide gorursn cok cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsin bunu
çok sağol canım sayfadaki senin gibi duyarlı hanımlarımıza çok minnettarım :) 5 haftalık olsun sonra gideyim diyorum .hayırlısı.senin kaç aylık bebeşin?

1 bucuk ay oldu ama dikkat et mutlaka nasil olsa oldu deme olurmu cok cok dikkat et mucize cunku bunlar
bugün biraz sahile yürüdük çok ağrım oldu eve döndük .. yürüyemedim yaa artık evdeyim :) maşallah seninde pek minikmiş daha :) :) takıldığın bir sayfa varmı enazından ordada neler yaşadığımızı paylaşırız?

Cok tekhlikeli cok gezmek bence fazla gezme canm takildgm sayfalar asilama sonrasi gebelik belirtileri ve aralikta asilama yapanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…