klomen kullananlar

Canım evet silik çizgi var çok çok sevindim git bi kan testi yaptır hemen :)

Canım evet silik çizgi var çok çok sevindim git bi kan testi yaptır hemen :)
mesajı okurken bi aptal gülümseme oldu kızzz :) sağol ölemi diyon ay çok sevindim ben 2 3 gün daha sabredip öle gideyim sağlık ocağınada rezil olmıyım gittim cünkü 2 kere .. ay bide belim kopuyo resmen evi temizleyemedim

Sakın sakin boşver ağır alma uzanma ne yukarı ne aşağı. Dikkat et kendine. Evet silik çizgi var hamilesin bence. Oyy ne sevindim var ya. Bence ne kadar erken o kadar iyi. Değerin yükselmesini kontrol edersin ilk kan tahlilinden 2 gün sonra. Cuma git yaptır pazartesi tekrarlatırsın.

canım çok çok teşekkür ederim vallaha heyecanlandım vallaha cuma günü sabah gideyim hemen sana yazarım akşama eğer pazartesiye sonuç çıkar derse pazartesi yazarım . canım darısı en kısa zamanda sanada inşallah rabbim sabrımızın mükafatını verir .öpüyorum :)

Amin güzel haberlerle gel inşaallah

Slm canm bende gebeligimi oyle ogrendm ilk ikinci cizgiyi silik gormustm ama ertesi gun kan tahlilinde sonuc pozitifti hayirli olsn ins canm

Slm canm bende gebeligimi oyle ogrendm ilk ikinci cizgiyi silik gormustm ama ertesi gun kan tahlilinde sonuc pozitifti hayirli olsn ins canm
hayırlı olsıun canım çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. sağolasın benimde bugün böle heyecanlı geçti bakalım b bu fotoyu koyduktan 1-2 saat sonra birazdaha koyulaşmıştı ..yarın ben direk özel dr a gideyim diyorum ultrasyonla baksın kese varsa var yoksa bidaha kan verip 3 gün beklemeiyim yarım cuma kese hemen gözükürmü

Kese hemn gozukmez benim ki bile zor gozuktu ama kanda belli olur cnm

Heyecan yaptım hayırlısı inşallah =)

kan verdim arkadaşlar 4 gibi online belli olursa olur olmazsa pazartesi dedi dr sonuç için ama bence akşama belli olur :)

kızlar bugün doktora gittim 1 yumurtam oluştu şükür yarında iğne yaptırcam ama doktor rahim duvarın ince dedi bu aylık bidahakine düzelir dedi ama aklıma takıldı eve gelince yani gebelik düşük demek mi bu bilgisi olan var mı

merhabalar kızlarrrr mübarek cuma günü çok güzel haber aldım rabbime şükür hamileyim darısı inşallah olmayanlara aminnnn ....

merhabalar kızlarrrr mübarek cuma günü çok güzel haber aldım rabbime şükür hamileyim darısı inşallah olmayanlara aminnnn ....
Çok çok çok sevindi :) bizlere de dua et tebrikler nazarlardan korusun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.

Benim de bugün 16. Gün yumurta 12mm en büyük.. Bu aydan umutlanma dedi doktor. Tabii hiç belli olmaz birden de büyüyebilir sen yine gün aşırı devam et dedi. Bir dahaki ayda da günde 2 tane klomen olsun dedi. Hem bi üzüldüm hem.umudum dev ediyor. Kimyasal gebelik olan ilk ayda da günde 1 tane ile 18 19. Günlerde çatlamisti benim yumurta..

hımm 16 gün için küçük evet ama Allah büyüktür cnm kaçıncı ayın peki klomenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…