- 3 Şubat 2016
- 40
- 23
- 3
- 32
yan etki değilmiş canım hamileymişim :) b hcg 46.6 çıktı :) 2 arayla kan vercem yine :)iğnenin yan etkisi olmadı da bende klomen çok ateş basması yapıyo bende bıktım yani 2 aydır gece bile uyanıyorum sıkıntıdan
aa gözünaydın canım hayırlı olsun :) dikkat et kendineyan etki değilmiş canım hamileymişim :) b hcg 46.6 çıktı :) 2 arayla kan vercem yine :)
Tebrikler cnm Allah tamammina erdirsin ins dikkat et kendine cok zor bu zamnlar kendimden biliyorumyan etki değilmiş canım hamileymişim :) b hcg 46.6 çıktı :) 2 arayla kan vercem yine :)
Yaa tebrikler kat kat artış olsun inşaallah değerinde.yan etki değilmiş canım hamileymişim :) b hcg 46.6 çıktı :) 2 arayla kan vercem yine :)
ayyy hadi hayırlı olsun bak yaa peki kan testi kaçıncı gun yaptın bie ilk klomen kullanışın mıydı ha aklıma gelmişken benim iğnden sonraki 5 gunum ama sağ kasığımda hep batma oluyo 3 gündür sendede olmuşmuyduyan etki değilmiş canım hamileymişim :) b hcg 46.6 çıktı :) 2 arayla kan vercem yine :)
canım benim yumurtalarım tedaviye erken yanıt verdiği için doktor iğneden 15 gun sonra kontrole gel dedı ben dayanamadm 14.gun gittim. muayene etti beni dediki kist olusmus karnının içinde kan var operasyon olabilir sonra kan istedi hamileymişim işte. 14 gun ogrendm hamile oldugumu yani.bende de sağ tarafımda batma ani hareketlerde ağrı oluyodu beyaz akıntım cok oldu. ama benim sağdaki yumurtam cok büyüktü o çatlamış ee kistinde etkisi vardı bende tabi. bu arada ilk klomenim ve ilk çatlatma iğnem :) darısı isteyen herkesin başına :)ayyy hadi hayırlı olsun bak yaa peki kan testi kaçıncı gun yaptın bie ilk klomen kullanışın mıydı ha aklıma gelmişken benim iğnden sonraki 5 gunum ama sağ kasığımda hep batma oluyo 3 gündür sendede olmuşmuydu
Heyy masallah .. tebrik ederim sağlıcakla doğsun inşallah. .bakalım benimde ilk klomen ilk iğne ayın 29 unda iğne oldum.bekliyorum şimdi.canım benim yumurtalarım tedaviye erken yanıt verdiği için doktor iğneden 15 gun sonra kontrole gel dedı ben dayanamadm 14.gun gittim. muayene etti beni dediki kist olusmus karnının içinde kan var operasyon olabilir sonra kan istedi hamileymişim işte. 14 gun ogrendm hamile oldugumu yani.bende de sağ tarafımda batma ani hareketlerde ağrı oluyodu beyaz akıntım cok oldu. ama benim sağdaki yumurtam cok büyüktü o çatlamış ee kistinde etkisi vardı bende tabi. bu arada ilk klomenim ve ilk çatlatma iğnem :) darısı isteyen herkesin başına :)
glucophage folbiol ne için kullanılıyo ben kullanmadım hiçselamlar aranıza yeni katıldım ilk defa klomen progenly catlatma iğnesi glucophage folbiol ılacı kullanıyorum yumurta tembelliğim var
glucophage folbiol ne için kullanılıyo ben kullanmadım hiç
Hamile kalmayi kolaylastirici seker ilaci digeride folik asit onu bilirsin zatenglucophage folbiol ne için kullanılıyo ben kullanmadım hiç
cnm ben iğne yaptırdığım 6 gündeyim ovulasyonla takip ettim iğnenin 2 gunu ve eretesi gunu ovulasyon pozitifti sonraki gün silikleşeti şimdi bekliyorum sadece sen iğne yaptırmadın mıuzaklar08 BENİM BUGÜN 18, GÜNÜM ÇATLAMA OLMADI SANIRIM. OVÜLASYONLA TAKİP EDİYORUM ÇİFT ÇİZGİ YOK HENÜZ..DOKTORADA GİDEMEDİM..ENDİŞELENMEYE BAŞLADIM..SEN NE DURUMDASIN
Canim öncelikle bebisin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin rabbim.bende senin gibi bişey yaşıyorum bir tane kaliteli yumurtam vardı büyüdü iğneyle catlattik sonra ignemin 8.günü tekrar kontrole gittim bir yumurtam daha varmış ama yeterli olgunluğa erisememis ve kiste dönüşmüş doktorum içinde kan birikmiş dedi hamile kalirsan ne ala kalamazsan kisti yok etmek için ugrascaz dedi sence ben de senin gibi hamile kalabilir miyim bugün ignemin 11.günü arada bir kasiklarim ağrıyor akintim var onun haricinde bir belirti yaşamıyorumcanım benim yumurtalarım tedaviye erken yanıt verdiği için doktor iğneden 15 gun sonra kontrole gel dedı ben dayanamadm 14.gun gittim. muayene etti beni dediki kist olusmus karnının içinde kan var operasyon olabilir sonra kan istedi hamileymişim işte. 14 gun ogrendm hamile oldugumu yani.bende de sağ tarafımda batma ani hareketlerde ağrı oluyodu beyaz akıntım cok oldu. ama benim sağdaki yumurtam cok büyüktü o çatlamış ee kistinde etkisi vardı bende tabi. bu arada ilk klomenim ve ilk çatlatma iğnem :)
darısı isteyen herkesin başına :)
HAYIR DOKTOR BANA İĞNE VERMEDİ AMA DÜN OVÜLASYONDA ÇİFT ÇİZGİ VARDI. CUMARTESİ YAPAMADIM OVÜLASYON.ARTIK BU AY KARAMBOL BENİM İÇİN.SEROPHENE İÇMEME RAĞMEN GEÇ YUMURTLAMA OLDUcnm ben iğne yaptırdığım 6 gündeyim ovulasyonla takip ettim iğnenin 2 gunu ve eretesi gunu ovulasyon pozitifti sonraki gün silikleşeti şimdi bekliyorum sadece sen iğne yaptırmadın mı
canım benim sendeki belirtiler bendede vardı hamile kalabilirsin tabi. bugun kontrole gittim ben karnımdaki kan gitmeye baslamıs bile ama kist hala tehlike arz ediyo dedi çarşamba yıne kontrol. ınsallah Allahım sanada nasip eder.Canim öncelikle bebisin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin rabbim.bende senin gibi bişey yaşıyorum bir tane kaliteli yumurtam vardı büyüdü iğneyle catlattik sonra ignemin 8.günü tekrar kontrole gittim bir yumurtam daha varmış ama yeterli olgunluğa erisememis ve kiste dönüşmüş doktorum içinde kan birikmiş dedi hamile kalirsan ne ala kalamazsan kisti yok etmek için ugrascaz dedi sence ben de senin gibi hamile kalabilir miyim bugün ignemin 11.günü arada bir kasiklarim ağrıyor akintim var onun haricinde bir belirti yaşamıyorum
bide 14. günü bekle bence ve ihml etme kontrollerini. agrın kanaman olursa hemen acile doktora gitcanım benim sendeki belirtiler bendede vardı hamile kalabilirsin tabi. bugun kontrole gittim ben karnımdaki kan gitmeye baslamıs bile ama kist hala tehlike arz ediyo dedi çarşamba yıne kontrol. ınsallah Allahım sanada nasip eder.
teşekürler canım :)aa gözünaydın canım hayırlı olsun :) dikkat et kendine
cok sagol canım tesekkür ederim dikkat edıormm :) zor buldum kolay kaybetmeyeyım :)Tebrikler cnm Allah tamammina erdirsin ins dikkat et kendine cok zor bu zamnlar kendimden biliyorum
canım öğrendiğimin 4. günü bugün 493.8 :)Yaa tebrikler kat kat artış olsun inşaallah değerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?