klomen kullananlar

bide 14. günü bekle bence ve ihml etme kontrollerini. agrın kanaman olursa hemen acile doktora git
Canım bugün ignemin 13.günü pazar adet günüm o zamana kadar beklemeyi dusunuyorum.insallah hamileyimdir ya isteyen herkese nasip etsin rabbim.umutlanmak istemiyorum ama sen bana umut oldun.ya bi hamile kalayım hergün kontrole giderim gerekirse.banada doktorum eğer hamile kalirsan istirahat veririz dedi baskada bisey demedi.şu kac haftalık hamilesin canım

canım çatlatma iğnesiyle hamile kaldıgım için net bişey demiyo doktor daha keseyi görünce anlaşılcak ne kadarlık oldugu :) insallah Allahım tüm isteyenlere nasip etsin :)

ümidini kaybetme canım olmazsa olmaz ben aylarca içtim olmadı ama içmediğim ay oldu stres yapma :)
siz bilirsiniz gibi geldi bana şimdi iğneden tam ama tam 14 gün sonra mı adet oluruz gecen ay ben 17 gün adet olmuştum yani iğneden 3 gün sonra mı çatlamış oldu yumurta

Kizlar klomen kullandım ama çatlamadi benim foliküller. 27. Gün bugün. Nasıl ne zaman regl olurum sizce tahmini olan var mı ?

doktor mu dedi çatlamadığını
Evet 16. Gün 12 mm idi ve bu ay umutlanma dedi. Regl olur muyum gecikir mi yine ilacla mi olur çatlamazsa dedim olursun sorun olmaz dedi. Ama benim surekli bel kasık ağrım ve akıntım var. Hel tetikteyim. Ateş takibi de yapıyorum çatlama görünmüyor zaten.

kaçıncı ayın klomenle peki inş olursun adet bilmiyorum bende

kaçıncı ayın klomenle peki inş olursun adet bilmiyorum bende
Bu ikinci kullanışım. İlki ekim sonu idi kasımda kimyasal gebelik yaşadım. Sonrasında aralıkta vermedi doktor. 45 gün sonra anca ilaçla regl olabildim pko yüzünden. Bu sefer çatlamadi..

Bu ikinci kullanışım. İlki ekim sonu idi kasımda kimyasal gebelik yaşadım. Sonrasında aralıkta vermedi doktor. 45 gün sonra anca ilaçla regl olabildim pko yüzünden. Bu sefer çatlamadi..
hım hiç bilmiyorum cnm bişey desem yanlış olur çok geçmiş olsun inş yakın zamanda hamile kalırız benmde 2 ayım

peki sende hiç yan etkisi oluyo mu klomen bende çok ateş basması yapıyo doktora söyledim olur dedi ama ben dayanamıyorum bu ayy ya farklı ilaç istiycem yada bırakıcam artık fiyatı nedir bu ilacın
yok bende hiç öyle bi etki olmadı sadece ilk kullandığım ay kasıklarım çok ağrımıştı ama ikinci ay herşey normaldi herzamanki gibi..olmadı konuş doktorunla serophene versin sanada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…