klomen kullananlar

İnşaallah canım. Peki ilk ayinda cevap verdi mi foliküller senin ? Pko için mi kullaniyorsun sende
Klomen ve seraphone ayni ilac farkli degil ticari isimleri farkli yan etkisi olur klomifen sitrattir ikiside ovulasyon yani yumurtlama olusturmak icin kullanilir ek olarak igne grubuna gecebilirsin ama pkoslu olanlarda yumurta var oldugu icin igne klomenden yanit alinamazsa gecilir igne grubunun farkli ve daha ciddi yan etkileri vardir iyi doz ayarlamasi yapilmasi gerekir... biraz katlanacaksin... ben 3. Defa kullandim ilk ay 2 doz kullanmama ragmen yan etki gormedim 2. Ay tek doz aldim nefes alamamistim bu ay birşey hissetmedim...

Kizlar SAT 13 ocakti. Klomen kullandim ama son takipte gelismedigini girdi doktor çatlama olmayabilir umutlanma dedi 16 gündü. Ateş takibi yapıyorum ve son 2 gündür artış görünüyor ateşimde. 28. Günde çatladı sanırım. Aklım karıştı regl bekliyordum ben artık şimdi çatladı ise eğer çatlamadan 14 gün sonra kanama olması lazım klomen kullanmış olmam de gistiri mi bunu ?

Sabah bazal isi mi takip ediyorsun ? Kac derece oldu ?

Evet canım yataktan kalkmadan aynı saatte ölçüyorum her sabah. 28. İ 32 idi 29 34.5 bugün de 36.7 yarın yine yüksek çıkarsa 28 inde çatlamış gibi geliyor .
Canim bence derecen yanlis yada sen yanlis olcuyorsun 32 ve 34.5 derecede hipotermi olusur buda ciddi birseydir normal vucut isisi 36.5 kabul edilir yumurtlama da ise 0.1 0.2 derece artis olur fark edilecek bir artis olmaz derecen uzaktan ise olctugun bolgenin bas bolgesinde safak olmasina, koltuk alti icinse koltuk altinin kuru olmasina dikkat etmelisin... bu degerlerde sorun var...

Dil altı ile ölçüyorum canım şuana kadar hep 36.3 idi en fazla. İlk defa 36.4 ve 36.7 gordum. Bugün de 36.6 çıktı.

fcozler bak bu şekilde canım ben yanlış yazmışım bi değeri sanırım sen o yüzden hiportermi dedin. Eki Görüntüle 1772121
Simdi oldu :) degerler yumurtlamayi gosteriyo hayırlısı bakalım es gecmedin umarim pko da süpriz oluyo zaten yumurtlama... yalniz ilaca neden yanit vermedin ve çok ilginc dr buyumemis adet bekleyelim diye gondermesi...

hadi hayırlısı :) özel günün gelene kadar değerlendir canım diğer aya senden güzel haber bekliyorum :)

Simdi oldu :) degerler yumurtlamayi gosteriyo hayırlısı bakalım es gecmedin umarim pko da süpriz oluyo zaten yumurtlama... yalniz ilaca neden yanit vermedin ve çok ilginc dr buyumemis adet bekleyelim diye gondermesi...
Kendi doktorum değildi tatilde memlekete başka doktora gitmem gerekti o da 2. Kontrolden sonra gönderdi. Eş geçmek zorunda kaldim sayılır çünkü çalışma yoktu öncesinde sonrasında 1 tane oldu ama o da 24 saati geçmiş olabilir.. Nasip elbet. Şaşkınım regl beklerken bu geldi başıma

hadi hayırlısı :) özel günün gelene kadar değerlendir canım diğer aya senden güzel haber bekliyorum :)
Seni dinlemedim hata ettim.. Öncesinde yok çalışma hiç.. Bi hafta filan boştu.. Sknrasindaki de geçe kalmış olabilir canım.gerçekten beklemiyordum hiç..

Seni dinlemedim hata ettim.. Öncesinde yok çalışma hiç.. Bi hafta filan boştu.. Sknrasindaki de geçe kalmış olabilir canım.gerçekten beklemiyordum hiç..
dur cnım hemen ümitsizliğe kapılma pkoc ların yumurtlaması adet günlerine bi iki gün kala oluyo benimki de öyle oldu bi arkadaşımında geçen sene öyle oldu sen yumurtlama günüm deyip belli günler yapma afedersin kırmızıları görene kadar çalışmalara devam :) hayırlısıyla olucak inşallah

Yumurtlama günüm diyemefim bile canım ya geldi geçti kendi kendine habersiz.. O kadar kontrole gittim umudu kestim regl beklerken ateş yükseldi ben şok zaten.. Bi regl olsam bu sefer hep düzenli kontrole gideceğim. Her ay gereksiz yere boşa geiyor kasımdan beri. Şaka gibi 3 ay geçti kimyasalın üstünden bende hala bir normale dönüş yok pko desen gitgide uyuz ediyor beni...

bende bi daha ki ay öyle yapıcam 2 klomen kullanısım ve yine kırmızılar geldi iğneden sonra 3 gun boyunca ilişki önerdi öylede yaptık ama olmadı yine gerci bu ay rahim duvarı biraz ince demişti ama yinede ümit ediyodum

Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.klomen ve çatlatma iğnesi oldum iğneden 1 gün sonra ve ertesi gün 2kez ilişkiyd girdim. Yanlız iğneden 4 gün sonra grip oldum hamilelik oluşur mu

Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.klomen ve çatlatma iğnesi oldum iğneden 1 gün sonra ve ertesi gün 2kez ilişkiyd girdim. Yanlız iğneden 4 gün sonra grip oldum hamilelik oluşur mu
İlaç kullanmadıysan olur neden olmasın hoş ilaç kullandıkları dönemde habersiz hamile kalanlar bile çar olacak olduktan sonra her türlü oluyor sıkıntı etme kendine

aynen njye olmasinki yumurtayi tuttrduysaniz olur yani zamaninda catladiysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…