canım bu ayda olmadı demek..üzüldüm senin için benimde bata son 2-3 gün ama bu ay bende çok ümitli değilim açıkcası..çünkü yumurtlamayı ucundan yakaladım tutmamış olma ihtimali yüksekaynen njye olmasinki yumurtayi tuttrduysaniz olur yani zamaninda catladiysa
Sen demi kaçırdın yumurtlamayı.. Bende 28. Gün kendi kendine çatladığı için sıpa kaçırdım. Fark ettiğimde 24 saati geçmişti büyük ihtimal. Tek duam peşpeşe çatlayan yumurtalar olması yoksa hiç umut yokcanım bu ayda olmadı demek..üzüldüm senin için benimde bata son 2-3 gün ama bu ay bende çok ümitli değilim açıkcası..çünkü yumurtlamayı ucundan yakaladım tutmamış olma ihtimali yüksek
sagolasin rahim duvarin ince demisti heralde ondan olmadi diyorum yada catlamami gec oldu kacrdim diycem ama ovulasyonla takip ettim igneden sonraki iki gun pozitifti ama igne yuzunden yaniliyormu onu da anlamadimcanım bu ayda olmadı demek..üzüldüm senin için benimde bata son 2-3 gün ama bu ay bende çok ümitli değilim açıkcası..çünkü yumurtlamayı ucundan yakaladım tutmamış olma ihtimali yüksek
ben iğne kullanmadığım için bişey diyemicem canım..hayırlısısagolasin rahim duvarin ince demisti heralde ondan olmadi diyorum yada catlamami gec oldu kacrdim diycem ama ovulasyonla takip ettim igneden sonraki iki gun pozitifti ama igne yuzunden yaniliyormu onu da anlamadim
evet sorma..hergün ovulasyon yapıyordum 1 gün kayınvalidemde kaldım ertesi gün eve dönünce yaptım gülen surat vardı.. ama son ovülasyon testimdi ertesi gün test yapamadım yani bilmiyorum hangi gün çatladığınıSen demi kaçırdın yumurtlamayı.. Bende 28. Gün kendi kendine çatladığı için sıpa kaçırdım. Fark ettiğimde 24 saati geçmişti büyük ihtimal. Tek duam peşpeşe çatlayan yumurtalar olması yoksa hiç umut yokson 6dir inşaallah benimde daha fazla gecikmezse. 42 gün olacak döngü çünkü zaten..
aa neden bu kadar uzun döngün.normalmiymiş ilk defa duyuyorum 42 gün sürenSen demi kaçırdın yumurtlamayı.. Bende 28. Gün kendi kendine çatladığı için sıpa kaçırdım. Fark ettiğimde 24 saati geçmişti büyük ihtimal. Tek duam peşpeşe çatlayan yumurtalar olması yoksa hiç umut yokson 6dir inşaallah benimde daha fazla gecikmezse. 42 gün olacak döngü çünkü zaten..
Normal değil tabii ki.. Pko var catlamayinca regl böyle düzensiz oluyor.aa neden bu kadar uzun döngün.normalmiymiş ilk defa duyuyorum 42 gün süren
yumurta catlamayinca adet uzun mu suruyo ben klomenden sonra duzenli oluyorum bu durumda duzenli catladimi oluyoNormal değil tabii ki.. Pko var catlamayinca regl böyle düzensiz oluyor.
Evet büyük ihtimal. Normalde regl çatlamadan 14 gün sonra olur. Bende o şekilde sayiykrum şimdi tahminime gore 28. Günde çatladı bugün 37. Gün kaldı 5. İnşallah regl olurum bebiş olmazsa.yumurta catlamayinca adet uzun mu suruyo ben klomenden sonra duzenli oluyorum bu durumda duzenli catladimi oluyo
ama cnm ben hep catlatma ignesinden sonraki 17 gun adet oluyorumEvet büyük ihtimal. Normalde regl çatlamadan 14 gün sonra olur. Bende o şekilde sayiykrum şimdi tahminime gore 28. Günde çatladı bugün 37. Gün kaldı 5. İnşallah regl olurum bebiş olmazsa.
İğne aynı gün içinde mi çatlatıyor ? İgmenhic kullanmadım ben bilmiyorum onun etkisini canım.ama cnm ben hep catlatma ignesinden sonraki 17 gun adet oluyorum
igneden sonra 36 saatte catliyor ama benim adetim hep 17 gun oluyo aslinda 14 gun olmasi lazim bunu doktorada sordum anlamadi yani bu aralik 14 gun hic degismez sabitmi oyleyse benim ki gec catliyo cunku ama ben ovulasyon testi de yapiyorum iki gun pozitif cikiyo yani teste gore 14 gun adet olmam lazim of karisik yaİğne aynı gün içinde mi çatlatıyor ? İgmenhic kullanmadım ben bilmiyorum onun etkisini canım.
Luteal faz dedikleri dönem( çatlamafan regle kadar olan ara ) bazen 15i 16 yı bulabiliyormus canım sebebi bilmiyorum okuduklarima göre diyorum. Gerçekten bu işler çok karışık işler. Bizler böyle kendi kendimize pek anlayamıyoruz. Benim çatlama düzenli olmadığı için bilemeyeceğim canım. 9 aydır 1 kere çatlama yaşadım klomenle o da kimyasal gebelik oldu. Sonrasında 45 günde anca söktürücü ile regl oldum. Bu seferki klomen de dozu az geldi çatlama çok geç kendi kendine geriden gelen bir yumurta ile oldu. Çok çok daha karışık benim anlayacağın...igneden sonra 36 saatte catliyor ama benim adetim hep 17 gun oluyo aslinda 14 gun olmasi lazim bunu doktorada sordum anlamadi yani bu aralik 14 gun hic degismez sabitmi oyleyse benim ki gec catliyo cunku ama ben ovulasyon testi de yapiyorum iki gun pozitif cikiyo yani teste gore 14 gun adet olmam lazim of karisik ya
Günün geçtiyse erken değildir bence çıkar testte canımbu arada ben henüz adet olmadım kızlar kasıklarda çok ağrı var gene ama umutlanmak istemiyorum sonrası hep hüsran oluyor..bakalım nasibimizde bi süpriz varmı.yarına kadar olmazsam yarın sabah test yapsammı acaba erkenmi olur
bugün tam günü oldum oldum yani..bugünde adet olmazsam ki inşallah olmam artık yarın sabah yapıcam... ama senin adetine daha varcanım hayır olsun inşallah telaşa kapılma bakalım devamı gelecekmi yoksa bi kerelik bişeymiydi acaba..sen doktora gidiyormusun..yumurtam 28. gün çatladı diyorsun tutsa bile sağlıklı bi gebelik olurmu acaba bunu bi sormak lazım doktora..çünkü benimde ilkinde öyleydi 28 günde adet olmama rağmen 20. gün çatlıyordu tuttu hamile kaldım ama tabi yumurta sağlıksız olduğu için 9. haftada kalbi durdu..meğerse benim yumurtalarım sorunluymuş 2 sene sonra öğrendim bak..sen sakin ol biraz bekle bakalım kanamanın devamı gelecekmi.. durduk yere niye böyle oldu kiKizlar çok acil kafam acayip karıştı. Şimdi daha benim bu sabah ateş 36.8 idi ve ovulasyon sonrası 10. Az önce ilişkiden sonra kan geldi şeffaf akıntı ile karışık yanı baya kırmızılı idikötü birşey oldu demi off keşke olmasaydı çok moralim bozuldu şimdi..
bugün tam günü oldum oldum yani..bugünde adet olmazsam ki inşallah olmam artık yarın sabah yapıcam... ama senin adetine daha varcanım hayır olsun inşallah telaşa kapılma bakalım devamı gelecekmi yoksa bi kerelik bişeymiydi acaba..sen doktora gidiyormusun..yumurtam 28. gün çatladı diyorsun tutsa bile sağlıklı bi gebelik olurmu acaba bunu bi sormak lazım doktora..çünkü benimde ilkinde öyleydi 28 günde adet olmama rağmen 20. gün çatlıyordu tuttu hamile kaldım ama tabi yumurta sağlıksız olduğu için 9. haftada kalbi durdu..meğerse benim yumurtalarım sorunluymuş 2 sene sonra öğrendim bak..sen sakin ol biraz bekle bakalım kanamanın devamı gelecekmi.. durduk yere niye böyle oldu ki
bugün doktor yoktur ki canım..nöbetçi doktor belki bulabilirsin ama oda seninle ilgili bişey bilmediği için geçiştirir..kendi doktoruna gitmen daha doğru olur.oda anca pazartesi16. Gunden sonra gitmedim canim doktora. Regl bekliyordum bir yandan da ateş takibi yapıyordum ona gore 28. Günde çatladı. Durum nedir ne değildir bilmiyorum yanı şuan. Acaba doktora mi gitsem ya var mıdır haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?