Pazartesi direk doktora gitmek iyi fikir aslinda. Ama doktor erken daha diyor sonra.. Klomen kullandım bu ay günde 1 kere başka ilaç kullanmıyorum canim. Folik asiti saymıyorum zaten ilaç olarak.bugün doktor yoktur ki canım..nöbetçi doktor belki bulabilirsin ama oda seninle ilgili bişey bilmediği için geçiştirir..kendi doktoruna gitmen daha doğru olur.oda anca pazartesidoktoruna bi sor dedğim gibi bu ay çok geç çatladı normalmi falan diye.bu arada sen ilaç kullanıyormusun
bende serophene kullanıyorum klomenle eş değermiş.aslında ilaç da kullanmışsın neden bu kadar geç çatladı acaba..neyse sen en iyisi pazartesi doktoruna bi görün doktor ne derse desin en azından sen içindeki soruların yanıtlarını alırsın canım..çok sıkıntı yapma kendine oldumu herşey olacağına varıyor nasılsa..bizde bigün bebiş sahibi olcaz inşallahPazartesi direk doktora gitmek iyi fikir aslinda. Ama doktor erken daha diyor sonra.. Klomen kullandım bu ay günde 1 kere başka ilaç kullanmıyorum canim. Folik asiti saymıyorum zaten ilaç olarak.
İnşaallah canım. Umarım gelmez senin kirmizilar da test yapınca yazbende serophene kullanıyorum klomenle eş değermiş.aslında ilaç da kullanmışsın neden bu kadar geç çatladı acaba..neyse sen en iyisi pazartesi doktoruna bi görün doktor ne derse desin en azından sen içindeki soruların yanıtlarını alırsın canım..çok sıkıntı yapma kendine oldumu herşey olacağına varıyor nasılsa..bizde bigün bebiş sahibi olcaz inşallah
Canım test yaptım negatif çıktı ama henüz kırmızılar yok çok şükür inşallahta olmaz. Ama testime de güveniyorum olsaydı çıkardı mutlaka bakalım inşallah bugünde gelmezİnşaallah canım. Umarım gelmez senin kirmizilar da test yapınca yaz
Gelmesin inşaallah. Yumurtlama gününü biliyor musun ?Canım test yaptım negatif çıktı ama henüz kırmızılar yok çok şükür inşallahta olmaz. Ama testime de güveniyorum olsaydı çıkardı mutlaka bakalım inşallah bugünde gelmez
Arkadaslar hormon alıyorsunuz 1 2 gunluk gecikme olabiliyor 1 hafta gecikmede test yapin hem cebinize hem ruhunuzaGelmesin inşaallah. Yumurtlama gününü biliyor musun ?
Ah durabilmek mesele işteArkadaslar hormon alıyorsunuz 1 2 gunluk gecikme olabiliyor 1 hafta gecikmede test yapin hem cebinize hem ruhunuza
Gebe olsanız hemen bişi olmayacak bisi yapilamayacak ogrensenizde 36 hafta yine bekleyeceksiniz ha olmasaniz regl baslayacak... bazen gebelik pozitif cikar ama kimyasaldir kalitesizdir boşuna umut etmis olursunuzAh durabilmek mesele işte
haklısınGebe olsanız hemen bişi olmayacak bisi yapilamayacak ogrensenizde 36 hafta yine bekleyeceksiniz ha olmasaniz regl baslayacak... bazen gebelik pozitif cikar ama kimyasaldir kalitesizdir boşuna umut etmis olursunuz
gittinmi canım doktora.normalde bugün benimde gitmem gerekiyor ama hiç gidesim yokAteş düştü benim bugün test yapmama gerek kalmadı zaten şimdi de gelmeye başladı kırmızılar... Gelecek aya tedavi devam inşaallah.
Bugun bende kontroldeydim sag tup tikali zaten soldan yumurta gelismis en son dr laparoskopi yapalim artik dedi...zaten dün adet oldum en sonundaartık tüplerim tıkalımı acaba diye düşünmeye başladım
Bugun bende kontroldeydim sag tup tikali zaten soldan yumurta gelismis en son dr laparoskopi yapalim artik dedi...[
açacak yani kapalı olan tüpü dimi..bende bi baktırayım dimi kafam iyice doldu artık
Geçmiş olsun çok inşaallah düzelir o şekilde laparoskopi dediğin nasıl birşey ?Bugun bende kontroldeydim sag tup tikali zaten soldan yumurta gelismis en son dr laparoskopi yapalim artik dedi...
Anestezili karindan 2 delik acip bi taraftan da rahme sivi vererek tupu aciyorlar gibi bisi yalniz bunu onermiyolarmisGeçmiş olsun çok inşaallah düzelir o şekilde laparoskopi dediğin nasıl birşey ?
İnşaallah diyet sonrası bir süpriz olur sanaBi dr sakin yaptirma anlami yok kesin sonuc vermiyo zararda verebiliyor cikolata kisti varsa yaptirmak mantikli olabilir diyor pkos ta tek tup tikaliysa olmazsa direk tup bebek yaptir daha iyi dedi ben bu aydan sonra birakiyorum kendi halinde kalsin kilo var diyete baslayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?