klomen kullananlar

Pazartesi direk doktora gitmek iyi fikir aslinda. Ama doktor erken daha diyor sonra.. Klomen kullandım bu ay günde 1 kere başka ilaç kullanmıyorum canim. Folik asiti saymıyorum zaten ilaç olarak.

Pazartesi direk doktora gitmek iyi fikir aslinda. Ama doktor erken daha diyor sonra.. Klomen kullandım bu ay günde 1 kere başka ilaç kullanmıyorum canim. Folik asiti saymıyorum zaten ilaç olarak.
bende serophene kullanıyorum klomenle eş değermiş.aslında ilaç da kullanmışsın neden bu kadar geç çatladı acaba..neyse sen en iyisi pazartesi doktoruna bi görün doktor ne derse desin en azından sen içindeki soruların yanıtlarını alırsın canım..çok sıkıntı yapma kendine oldumu herşey olacağına varıyor nasılsa..bizde bigün bebiş sahibi olcaz inşallah

İnşaallah canım. Umarım gelmez senin kirmizilar da test yapınca yaz

Canım test yaptım negatif çıktı ama henüz kırmızılar yok çok şükür inşallahta olmaz. Ama testime de güveniyorum olsaydı çıkardı mutlaka bakalım inşallah bugünde gelmez
Gelmesin inşaallah. Yumurtlama gününü biliyor musun ?

zaten dün adet oldum en sonunda artık tüplerim tıkalımı acaba diye düşünmeye başladım

Ateş düştü benim bugün test yapmama gerek kalmadı zaten şimdi de gelmeye başladı kırmızılar... Gelecek aya tedavi devam inşaallah.

Bi dr sakin yaptirma anlami yok kesin sonuc vermiyo zararda verebiliyor cikolata kisti varsa yaptirmak mantikli olabilir diyor pkos ta tek tup tikaliysa olmazsa direk tup bebek yaptir daha iyi dedi ben bu aydan sonra birakiyorum kendi halinde kalsin kilo var diyete baslayacagim

İnşaallah diyet sonrası bir süpriz olur sana sonuçta biri açık Rabbim nasip etsin yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…