Canim takma kafana araştırma hamile olsan da min 36 hafta var bebeni eline almak icin moral bozuntusundan baska bisi degil olabilirmiyimler... baska seye yonlen... hayirlisiyla 3 gun sonra adet gormezsen 1 hafta da riskli donemi atlatirsan aliriz güzel haberini... icini ferah tutKlomen ve çatlatma iğnesi kullandım.3.aydır kullanıyorum.adetime 3 gün var beyaz bir akıntım var hamile olabilir miyim
Canim takma kafana araştırma hamile olsan da min 36 hafta var bebeni eline almak icin moral bozuntusundan baska bisi degil olabilirmiyimler... baska seye yonlen... hayirlisiyla 3 gun sonra adet gormezsen 1 hafta da riskli donemi atlatirsan aliriz güzel haberini... icini ferah tutKlomen ve çatlatma iğnesi kullandım.3.aydır kullanıyorum.adetime 3 gün var beyaz bir akıntım var hamile olabilir miyim
şeffaf sa yumurta çatlamıştır beyaz akıntı adete yakın akıyor genelde canım ama yinede sen bir iki gün ilişkiye gir benceKlomen ve çatlatma iğnesi kullandım.3.aydır kullanıyorum.adetime 3 gün var beyaz bir akıntım var hamile olabilir miyim
Herkeste olmaz cnm bende de ishal ve mide yanmasi yaptigi icin biraktim ama faydali yumurtlama konusundaKiLar yanlış hatırlıyorum olabilirim ama bu topikte antidiyabetik ilaç kullanan vardı sanırım mide bulantısı baş dönmesi çok oluyor dayanamıyorum diyordu. Bana da verdin bu sefer doktor. Kilo sorunum yok yumurtalara yardımcı olacak gunde1 ağır gelirse yarıma düşür öğün arası kullan dedi. 2 gjndur içiyorum hiç bir yan etkisi olmadı bende. Metformin 850 mg ilaç bu arada.
30 mm olmuştur da canım catlatma iğnesi vermemesi sikinti cunku kist yapabilir bu 30 mm yumurta druna guveniyorsan beklede guvenmiyorsan baska bi yere gorun derim 18 ile 23 mm arasinda catlatilir yumurta ve catlamasi gerekSlm kızlar benim de klomen de 2.ayım geçen ay iğne de kullandım normalde 27. Gün regl olurum ama geçen ay 31. Gün oldum bu ay çatlatma iğnesi vermedi dr yumurtalar bu ay coşmuş dedi ama sağdaki yumurtam 30 cm olmuştu bende anlamadım biraz fazla büyük değil mi bilgisi olan varmı
Sağol canım acaba dedim doz mu az gldi ben kendimde şeker olduğundan hep şüphelenmis biriyim ama tahlillerden normal çıkıyor. İnşaallah faydası olsun.Herkeste olmaz cnm bende de ishal ve mide yanmasi yaptigi icin biraktim ama faydali yumurtlama konusunda
çoktan çatlaması gerekirdi o yumurtanın ama çatlamazsada adetinde düşer diye düşünüyo heralde doktorunSlm kızlar benim de klomen de 2.ayım geçen ay iğne de kullandım normalde 27. Gün regl olurum ama geçen ay 31. Gün oldum bu ay çatlatma iğnesi vermedi dr yumurtalar bu ay coşmuş dedi ama sağdaki yumurtam 30 cm olmuştu bende anlamadım biraz fazla büyük değil mi bilgisi olan varmı
Tşk canım dr tanıdık özellikle sordum kist olurmu diye yok dedi geçen ay kendisi verdi kiste dönüşmesin diye bu ay sordum yine iğne de yumurtaları büyütüyor zaten daha fazla büyümesin dedi bakalım bu ay hiç gebe kalacakmışım gibi bi hiss yok içimde zaten önümüzdeki ay da hsg çektirmeyi düşünüyorum30 mm olmuştur da canım catlatma iğnesi vermemesi sikinti cunku kist yapabilir bu 30 mm yumurta druna guveniyorsan beklede guvenmiyorsan baska bi yere gorun derim 18 ile 23 mm arasinda catlatilir yumurta ve catlamasi gerek
yumurtlama gününden kaç gün sonra kan testi yaptırdın..11 inci günde belli oluyor kanda..3ay önce polikistik teşhisi konuldu bana.hormonlarıms bakıldı gayet normal olduğunu hiç polikistik gibi olmadığını yumurtladığımı söyledi doktor. çatlatma iğnesi ve progestran kullanıyorum 3 aydır.her ay günü gününe adet oldum.bu ay gene ilaçlarımı kullandım ama adetim 1 gün geçikti kantahlili yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım neden olabilir?Test pozitif olur mu sonra
bu ay kaçıncı ay canım bu ay benimde 3. ayımdı sadece yumurtlama zamanı kasıklarda ağrı ve sancı oldı normalde hep olurdu..belki artık vucütta alışıyordur bilmiyorum kikızlar nasılsınız ? ben bu ayda klomen kullanıyorum fakat hiç ağrım sancı yada kramp girmedi önceki aylarda kullandığımda ağrım oluyordu anlamadım
canım 4 ayım fakat doktor ilacı bıraktırdı dozu yüksek gelmiş sağ tarafta 7mm yumurta var söktürücüye başla dedi anlamadım. ama bugün sağ kasığımda ağrı var regli tarihim 26 mart bekleyeceğim belki kendiliğinde çatlayacak nerden biliyo hemen söktürücüyü dayadıbu ay kaçıncı ay canım bu ay benimde 3. ayımdı sadece yumurtlama zamanı kasıklarda ağrı ve sancı oldı normalde hep olurdu..belki artık vucütta alışıyordur bilmiyorum ki
evet haklısın belki çatlardı kendiliğinden neden öyle bişey dedi acaba..bişey biliyordur illaki bilmiyorum canımcanım 4 ayım fakat doktor ilacı bıraktırdı dozu yüksek gelmiş sağ tarafta 7mm yumurta var söktürücüye başla dedi anlamadım. ama bugün sağ kasığımda ağrı var regli tarihim 26 mart bekleyeceğim belki kendiliğinde çatlayacak nerden biliyo hemen söktürücüyü dayadı
haftaya randevu aldım o zaman büyüme var mı yada çatlama olacak mı görür en azından tesellim düşer. bu arada inofolic şase başladımevet haklısın belki çatlardı kendiliğinden neden öyle bişey dedi acaba..bişey biliyordur illaki bilmiyorum canım
bence test yaptır canım ama idrar değil kan testi yaptır sağlık ocağından ..batma gerilme gebelik olma ihtimali var ..klomen gecikme yapmaz klomen dahada düzene sokar..benim öyle olmuştu çünkü..kızlar slm ben bu ay ilk defa klomen kullandım . yumurtam 22 mm olmuştu ama çatlatma iğnesi vurulmadım. ve doktora gittikten bi hafta sonra batmalar gerilmeler ve saniyelik ağrılar oldu bende. bat geçeli 2 gün oldu. klomen kllanıp adet gecikmesi yaşayan var mı ? nolur cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?