canım merhaba :) bende hergün bakıyorum varmı güzel bi haber diye bildirim yok üzülüyorumKUMSAL123 gebelik nasıl gidiyor :)
benimde öyle olmuştu canım çok aşırı kramplar giriyordu günde 2 defa içince biraz sarsıyor insanı fazla yemek yeme gaz yapıcı şeyler özellikle aşırı şişkinlik yapıyor .günde 1 tane o kadar değil ama 2 defa içmek çok sarsıyorKiLar ben şuana kadar hep tek doz kullanmıştım klomeni. Bu sefer günde 2 kullanıyorum. 3. Gün bugün ama çok ağrı var ilk gunden beri bi sağa giriyor bi sola. Bıçak gibi kramplar. İyiye işaret demi bu ? Büyüyorlar sanırım.
Oh maaşallah ne güzel hep böyle olsun inşaallah :) yok bende yeni bi gelişme devam ilacacanım merhaba :) bende hergün bakıyorum varmı güzel bi haber diye bildirim yok üzülüyorumben iyiyim 12 hafta bitiyor inşallah 1.30 da dr a gidicem bugün cinsiyet tahmini bulunur inşallah doktorum gayet iyiym hiç miğdem bulanmadı kusmadım vallaha çok şükür :) sen nasılsın ? varmı bi g elişme ?
canım zamanı gelince oluyor strese girme :) bak nisan yağmurlarıda geliyor nisan yağmurundan içmek çok hayırlıymış mucize oluverir bi anda bilemezsin :)Oh maaşallah ne güzel hep böyle olsun inşaallah :) yok bende yeni bi gelişme devam ilacaRabbim gönlüne göre versin
Balkona koyardim aslında bak bunu duyduğum iyi oldu. Ama başında beklemem lazım güvercinler kargalar var gelir onlar çünkü ekmek verdiğim için alışkanlarcanım zamanı gelince oluyor strese girme :) bak nisan yağmurlarıda geliyor nisan yağmurundan içmek çok hayırlıymış mucize oluverir bi anda bilemezsin :)
Kist olmadı bende hiç canım ama yumurtan geç catlis olabilir mi ? Klomen kullandığım halde 40. günde regl oldum ben bi ay ama ateş ile takip yapıyordum baya geç çatlamisti rahattim beklerken o konuda.Merhaba kızlar klomen kullananlardan biriyim ben de. Bugün adetim 3 gün geçmiş oldu. 4 gün önce test yaptım evde birşey çıkmadı kist mi oldu acaba. Kist olunca belirttisi ne oluyor. Yaşayan biri var mı aramızda
Hiç ilgilenmemiişler ne bu böyle yaamerhabalar merak ettiğim bir konu var . Ben pkoluyum ve bu ay clomen kullandım doktor her konrele girdiğimde yumurtaların gelişmemiş dedi aynı zamanda her kontrele gittiğimde kanda alındı benden sonra en son kontrole gittiğimde doktor yine gelişmemiş dedi öğleden sonra o gün verdiğim kan tahlili sonucunu öğrenmeye gittiğimdedoktor olmadğı zaman hemşireler ilgileniyo hemşire vardı ve kan sonucuna göre yumurtan çatlamış on gün ilişkiye gir dedi ben gelişen yumurta yok nasıl olur dedim oda pkolu olduğun için görememişolabilir doktor bazen oluyo dedi böyle olabilirmi gerçek payı varmı ??
Nezamandır klomen kullsnoyorsun kaçıncı kulşsnışınbelliydi ama altı aydır gidiorum yumurtam gelişmiyor bıktım artık diorum doktora ara ver rahatlarsın dio bana sanki gitmediğim de hiç düşünmicekmişim gibi
Nezamandır klomen kullsnoyorsun kaçıncı kulşsnışın
Kız klomen okadar kullanılmaz cok zararlı. Hangi hastaneye gidiyorsun senbhu ne ya hiç ilgilenmemiişler5. kullanısım işte istemiyorum dedim ne olacak bilmiyorum öbür ay artık
Çok folikül olduğunda görünmemiş olabilir bence. Ne güzel tahlil de yapmış sağlama almış. Sen çalışmaya ara verme biz pkolularin yumurtaları ne zaman çatlar belli olmaz öyle şaşırtıcı birşeymerhabalar merak ettiğim bir konu var . Ben pkoluyum ve bu ay clomen kullandım doktor her konrele girdiğimde yumurtaların gelişmemiş dedi aynı zamanda her kontrele gittiğimde kanda alındı benden sonra en son kontrole gittiğimde doktor yine gelişmemiş dedi öğleden sonra o gün verdiğim kan tahlili sonucunu öğrenmeye gittiğimdedoktor olmadğı zaman hemşireler ilgileniyo hemşire vardı ve kan sonucuna göre yumurtan çatlamış on gün ilişkiye gir dedi ben gelişen yumurta yok nasıl olur dedim oda pkolu olduğun için görememişolabilir doktor bazen oluyo dedi böyle olabilirmi gerçek payı varmı ??
Klomeni bu kadar çok kullandırmıyorlar aslında döl yatağına inceltiyormuş bunun müdaili bir ilaç var kamera sanim tam bilmiyorum ona geçeceğiz olmazsa dedi benim doktor 3. Kullanmışım 2. Kutum klomeni.5. kullanısım işte istemiyorum dedim ne olacak bilmiyorum öbür ay artık
devletin tüp bebek merkezin de kendileri diyo 6 defa deniyoruz sonuc alamaz isek bi üst seviye ye geçiolarmıs birde bana yasın küçük bi ay daha bi ay daha derken bu durumdayım işte...Kız klomen okadar kullanılmaz cok zararlı. Hangi hastaneye gidiyorsun senbhu ne ya hiç ilgilenmemiişler
ben 28 yaşındayım bende dr a gittiğimde yaşın küçük demişti canım yani tüp bebek öle basit bi tedavi değil insanı yıpratan zararları olan bi uygulama sabret bence bende senin gibi 5 ay içtim olmadı dr tüp bebek dedi . başka doktorda yaşın küçük dedi . bi başkasıda aşılama dedi .her kafadan bi ses bende hiç bişey yapmadım 6 ay sonra kendiliğinden oldu sabret klomen yumurtlamayıda düzene sokuyor bıraktıktan sonra düzene girer inşallahdevletin tüp bebek merkezin de kendileri diyo 6 defa deniyoruz sonuc alamaz isek bi üst seviye ye geçiolarmıs birde bana yasın küçük bi ay daha bi ay daha derken bu durumdayım işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?