klomen kullananlar

devletin tüp bebek merkezin de kendileri diyo 6 defa deniyoruz sonuc alamaz isek bi üst seviye ye geçiolarmıs birde bana yasın küçük bi ay daha bi ay daha derken bu durumdayım işte...
Canm bak bir de bal tarçın cörek otunu dene aslında bikaç kür söylücem sana uygulamak istersen tabi

Canm bak bir de bal tarçın cörek otunu dene aslında bikaç kür söylücem sana uygulamak istersen tabi
bende aslında sırf pko için soğan kürünü denemek istiyorum ama ne zaman başlanılacak ne kadar süre kullanılacak bilemiyorum nette de herkes farklı söylüyo bende bilemedim ne yapacağımı... canım pko üzerine her türlü kürü denerim vallahi

Canm bak şimdi adetin başladığı 2. Gün Sogan kürünebasla sabah aksam ve 15 gun boyunca iç ( soğanın kabuğunu soyup dörde böl bir bucuk bardak suyun içine atıp ocağa koy kaynamaya başladıktan snra 5 dk kaynat ılıyınca iç sabah aksam içeceksin)
Ve ayrıca adetin 2. Gununden 12, gunune kadar hergun 2 tane kuru incir ye.
Sonra adetin 2. Gununden 12. Gunune kadar bal tarçın cörek otu kürü yap ( 10 yemek kasıgı bal, 12 tatlı kasıgı tarçın, 10 çay kasıgı çörek otu karıştır hergun sabah aksam 2 yemek kasıgı ye)
Canım bunları dene ben bunları yaptıgım ay klomen ile birlikte hamile kalmıştım düştü malesef ama kaldım yani sonucta allahın izniyle inşallah sende kalırsın. Ve inşallah bende kalırım.

Merhaba kıZlar aranıza yeni katıldım bende. Bu üçüncü kullanışım. Klomeni. İlk ay iki sağlıklı yumurtam oluştu ama olmadı.
2. Sinde ise tek yumurtam oluştu yine olmadı...
3. İse iki yumurtam oluşmuş 25 mm ve 18mm çapında. Yarın çatlatma ipnemi olacağım. Rabbim kimseyi annelik babalık duygusundan yoksun bırakmasın hayrlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inş. Umudumuzu kaybetmeyelim

Merhaba bugün rahim filmi çekildim çok şükür sorun çıkmadı eşimin de benimde bütün tetkikleri mız yapıldı sorun yok. Rahim filmi cekildkten sonra 3 ay içinde gebelik şansı yüksek diyorlar. Fakat Dr adetin 3. Günü gel bi baklm klomen başlarız iğne yaparz konusrz doğal yolladi olur dedi ama gitmeyi dusnmyorum en azından 1 2 ay sizce???​

Bana da bu ay olmazsa rahim film çekilceğini söledi. Nasıl geçti zormu ? Biraz ağrı olduğunu duydum ölemi

Biraz geç cvp vermiş olacağım ama diğer kişilerede bilgi olur belki. Klomen kullanırken bu tarz sancılar yumurta oluştuğunun göstergesi kızlar. İkinci kullanışımda tek sağ aptım vardı sadece sağda yumurtam oluştu bu ayniki taraflıydı iki yumurta oluştu:))

Aynen öyle oldu canım maasaallah vardı yumurtalar baya :)

Nasıl gidiyor y

Nasıl gidiyor yumurta takibi ilişki günleri verdi mi doktor. İğne vuracak mı
Yok ya takibe cuma gittim ben tekrar çağırmadı beni çok güzel pazar çatlar dedi ama yok henüz birşey gibi belki dün çatlamış olabilir bugün gitcem ama içim rahat değil bi emin olmak istiyorum eğer olmadı ise iğne vurur belki.

Nıye bi kere çağırmış ki en az 2 defa cagıırıyo. Neyse hayırlısı olsun hakkında

Kizlar gittim doktora benim yumurta 22mm olmuş çatlar gibi etrafı bozulmaya başlamış dedi. Ama iğne de verdi. 3gün üstüste ilişki olsun dedi. Saat vermedi sizce neden ?

canım daha birşey belli değil ama 2 gündür test yapıyodum silik yok denecek kadar az cıkıyodu bende sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım beta hcg 15.32 cıktı doktor hamileliğinin başındasın iki gün sonra tekrar gel degerin artarsa o zaman hayırli olsun diyelim dedi ve benimde ara ara kasık ağrım oluyor bu normal mi acaba..

Ya süper haber buuu :) hadi inşaallah kat be kat artsın değerin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…