18 martta iğne oldum işte. sence nezaman test yapayımAmin cünlemizin. Aynen bende gideyim dedim zaten muayene hakkım var içim rahat etsin. Az kaldı senin bat demi ??
Canm ya cok sevindim inşallahbdeğerin lat kat artar bebeğin sana tutunur. :)) ay allahım çok sevindim inşallah darısı benm ve burdaki tüm arkadaşların basınacanım daha birşey belli değil ama 2 gündür test yapıyodum silik yok denecek kadar az cıkıyodu bende sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım beta hcg 15.32 cıktı doktor hamileliğinin başındasın iki gün sonra tekrar gel degerin artarsa o zaman hayırli olsun diyelim dedi ve benimde ara ara kasık ağrım oluyor bu normal mi acaba..
Ben iğneden üç gün sonra progestana başlıyorum bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıomuşşCanm klomen kullandım sonrada çatlatma iğnesi. Baska bişey kullanmadım
Bende preglyn aradım yok ovitrelleyi de zor buldum.. Hayırlı olsun bende bugün vuruldum :)Koskoca mersinde 3 saat çatlatma ipneai aradım yokyokyok. En sonnda buldum prengly 5000 vuruldum ama strest oldum bulamayınca saatini geçirdim die. Ama çok şükür vuruldum bugün ve yarın akşam ilişki .
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kızlar . Dualarımda kadınlar kulubndeki ve tüm bebek isteyenler die dilimde artık:)))
Yarın yada ertesi gün yapabilirsin bence18 martta iğne oldum işte. sence nezaman test yapayım
Canm ya cok sevindim inşallahbdeğerin lat kat artar bebeğin sana tutunur. :)) ay allahım çok sevindim inşallah darısı benm ve burdaki tüm arkadaşların basına
Sanada hayırlı olsun tatlımBende preglyn aradım yok ovitrelleyi de zor buldum.. Hayırlı olsun bende bugün vuruldum :)
Ben iğneden üç gün sonra progestana başlıyorum bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıomuşş
Doktorum günün geçince yap dedi yani 15. Gunden sonraYarın yada ertesi gün yapabilirsin benceiğnenin etkisi 12 günden sonra geçiyor diye biliyorum ama emin değilim.
Canım peki belirtin oldu muamin canlarım inş. sizinde güzel yüzleriniz güler :) bakın ben daha gecen clomen kullanıp sırf doktor oluşmamış yumurtan dediği için çok fazla ümitlenmemiştim bu ay..her şey kafada bitiyo stress çok fazla yapmayın olurmu belkide dooktor görseydi çok daha fazla takacaktım kafama..
Yok saat vermedi 3 gün üstüste dedi.Sanada hayırlı olsun tatlımumurım hep birlikte güzel hayırlı sonuçlar alırız. İlişki konusunda hoca ne dedi sana saat verdimi
Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsinnnnilk hissettiğim kasık ağrımdı çüki ben genelde kasık ağrısı hissetmem yüzümde sivilce cıkmazdı anormal sivilce ler cıktı büyük öğrendikten sonra da göğüslerim gergin olduğunu hissettim okadar ama en belirgini kasık ağrısıydı canımm....
Yerleşme olabilir çamurumsu ise. Telaş yapmaKızlar kızlar çok acil bakın banada.. 18 Mart öğlen 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ya ben. Bugun çamur şeklinde akıntı geldi. 3 gündür heryerim aşırı agrıyo göğüslerim sızlıyor. Belim çok ağrıyor. Ne demek bu şimdi yerleşme kanaması mı acaba yoksa adet mi oldum. ? Bildiğiniz çamur şeklinde
İnşaallah canım güzel haberle gel yarın :))Gebelik testi aldım az once yarın sabah yapıcam inşallah. Ve yerleşme kanaması az geliyormuş yani baska böyle akıntı gelmezse buyuk ihtimal yerleşme kanaması yani inşallah öyledir.
İnşaallah canım güzel haberle gel yarın :))[/QUOTE
İnşallah canım ya heryerim aşırı ağrıyor. 2 günlüğüne şehir dışındayz yağtrabilceğim biyer yok kan testini. Bakalım gidişata göre ayarlıcaz durumu
Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir tatlım aslında test yaparsan sonucu alabilirsin. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz umarım hamişsindir canımmm yaKızlar kızlar çok acil bakın banada.. 18 Mart öğlen 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ya ben. Bugun çamur şeklinde akıntı geldi. 3 gündür heryerim aşırı agrıyo göğüslerim sızlıyor. Belim çok ağrıyor. Ne demek bu şimdi yerleşme kanaması mı acaba yoksa adet mi oldum. ? Bildiğiniz çamur şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?