klomen kullananlar

Canm ya cok sevindim inşallahbdeğerin lat kat artar bebeğin sana tutunur. :)) ay allahım çok sevindim inşallah darısı benm ve burdaki tüm arkadaşların basına

Koskoca mersinde 3 saat çatlatma ipneai aradım yokyokyok. En sonnda buldum prengly 5000 vuruldum ama strest oldum bulamayınca saatini geçirdim die. Ama çok şükür vuruldum bugün ve yarın akşam ilişki .
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kızlar . Dualarımda kadınlar kulubndeki ve tüm bebek isteyenler die dilimde artık:)))

Bende preglyn aradım yok ovitrelleyi de zor buldum.. Hayırlı olsun bende bugün vuruldum :)

Canm ya cok sevindim inşallahbdeğerin lat kat artar bebeğin sana tutunur. :)) ay allahım çok sevindim inşallah darısı benm ve burdaki tüm arkadaşların basına

amin canlarım inş. sizinde güzel yüzleriniz güler :) bakın ben daha gecen clomen kullanıp sırf doktor oluşmamış yumurtan dediği için çok fazla ümitlenmemiştim bu ay..her şey kafada bitiyo stress çok fazla yapmayın olurmu belkide dooktor görseydi çok daha fazla takacaktım kafama..

Canım peki belirtin oldu mu

ilk hissettiğim kasık ağrımdı çüki ben genelde kasık ağrısı hissetmem yüzümde sivilce cıkmazdı anormal sivilce ler cıktı büyük öğrendikten sonra da göğüslerim gergin olduğunu hissettim okadar ama en belirgini kasık ağrısıydı canımm....

Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsinnnninşallah bizlerde tadarız bu duyguyu

Kızlar kızlar çok acil bakın banada.. 18 Mart öğlen 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ya ben. Bugun çamur şeklinde akıntı geldi. 3 gündür heryerim aşırı agrıyo göğüslerim sızlıyor. Belim çok ağrıyor. Ne demek bu şimdi yerleşme kanaması mı acaba yoksa adet mi oldum. ? Bildiğiniz çamur şeklinde

Yerleşme olabilir çamurumsu ise. Telaş yapma dikkat et kendine. Aslında kan da verebilirsin artık ne olur ne olmaz progesterona filan gerek olursa tedbirli olursun. Hem için rahat eder böyle beklemek zor olur 2 gün daha.

Gebelik testi aldım az once yarın sabah yapıcam inşallah. Ve yerleşme kanaması az geliyormuş yani baska böyle akıntı gelmezse buyuk ihtimal yerleşme kanaması yani inşallah öyledir.

Gebelik testi aldım az once yarın sabah yapıcam inşallah. Ve yerleşme kanaması az geliyormuş yani baska böyle akıntı gelmezse buyuk ihtimal yerleşme kanaması yani inşallah öyledir.
İnşaallah canım güzel haberle gel yarın :))

Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir tatlım aslında test yaparsan sonucu alabilirsin. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz umarım hamişsindir canımmm ya

İnşallah canım ya inşallah. Bir kere geldi o akıntı bidaha gelmedi bildiğin sulandırılmış çamur gibiydi. Hayırlısı artk. Yarın sabah idrar testi yapıcam ilk idrarla yapayım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…