Evet canım sabah idrarı en doğru sonucu verir. Seni umutlandırmak gibi olmasın ama arkadaşım da aynı şekilde hamiş olduğunu öğrendiİnşallah canım ya inşallah. Bir kere geldi o akıntı bidaha gelmedi bildiğin sulandırılmış çamur gibiydi. Hayırlısı artk. Yarın sabah idrar testi yapıcam ilk idrarla yapayım değil mi
Kırmızı kana dönüştü adet oldum galibaEvet canım sabah idrarı en doğru sonucu verir. Seni umutlandırmak gibi olmasın ama arkadaşım da aynı şekilde hamiş olduğunu öğrendiinşallah sabah iyi haberlerini alırız kardeşim
Kırmoso
Kırmızı kana dönüştü adet oldum galiba
Yaa bende anlamadım az az değişik bişeyler geliyor. Kırmızı da geldi ilk bas çamur gibiydi ne oluyo hiçbişey anlamadımpuff yaa üzüldüm şimdi gelmesin. pis kırmızı
Canım son 1 2 saattir sıvı tüketmiyorsan istersen şimdi yap test. Aklım rahat etsin diyorsan. Çıkabilir gibi geldi bana testte.Ys bende anlamamç
Yaa bende anlamadım az az değişik bişeyler geliyor. Kırmızı da geldi ilk bas çamur gibiydi ne oluyo hiçbişey anlamadım
Çok sıvı tükettim bugun. Az önce yaptm test negatif ama sabah ilk idrarımla yapmayı düşünüyorum tekrarCanım son 1 2 saattir sıvı tüketmiyorsan istersen şimdi yap test. Aklım rahat etsin diyorsan. Çıkabilir gibi geldi bana testte.
Tamam canım hayırlısı olsun hakkımızda üzme kendini olumsuz olsa bile tamam mıÇok sıvı tükettim bugun. Az önce yaptm test negatif ama sabah ilk idrarımla yapmayı düşünüyorum tekrar
Kesinlikle üzüldüm ama ağlamadım.Tamam canım hayırlısı olsun hakkımızda üzme kendini olumsuz olsa bile tamam mıadım adım ulaşcaz hedefimize. Rabbim vakti saati gelince nasip edecek bizlere de. Elimizden geleni yaptık tevekkül vakti
Aynen canım. Ol dediği an olacak biz bilemeyiz onu elimizden geleni yapabiliriz ancak.Kesinlikle üzüldüm ama ağlamadım.
Allahın takdiri vardır bır hayır Vicdan azabı da çekmiyorum çünkü herseyı harfiyen yaptm işim Allâha kalmıştı. Vardır bir bildiği hayırlısı artık
Evet canım hayırlısı artk bakalım neler olacakAynen canım. Ol dediği an olacak biz bilemeyiz onu elimizden geleni yapabiliriz ancak.
Canım benim demek ki zamanı gelmemiş. Hiç üzülme diyemeyeceğim insan üzülüo ama kendini çok yıpratma bakalım.Evet canım hayırlısı artk bakalım neler olacak
Ever üzüldüm ama çok takmadım vardır bir hayır herseyı eksiksiz yapmaya calıstm elimden geleni yaptım demek ki var bir hayırCanım benim demek ki zamanı gelmemiş. Hiç üzülme diyemeyeceğim insan üzülüo ama kendini çok yıpratma bakalım.
Şöyle düşün hayırlı evladım hayırlı zmanı bekliyor...
Yapmadım testi bildiğin adet oldum baya kanamalı az bişey değilmavikara ne yaptın ?
Klomen kullanacak mısın bu ay yineYapmadım testi bildiğin adet oldum baya kanamalı az bişey değil
Önümüzdeki aya inşaallah diyelim o zamanYapmadım testi bildiğin adet oldum baya kanamalı az bişey değil
Rahim filmi için çok zor diolarMerhaba bugün rahim filmi çekildim çok şükür sorun çıkmadı eşimin de benimde bütün tetkikleri mız yapıldı sorun yok. Rahim filmi cekildkten sonra 3 ay içinde gebelik şansı yüksek diyorlar. Fakat Dr adetin 3. Günü gel bi baklm klomen başlarız iğne yaparz konusrz doğal yolladi olur dedi ama gitmeyi dusnmyorum en azından 1 2 ay sizce???
Hayırlısı artkÖnümüzdeki aya inşaallah diyelim o zaman
Klomen kullanacak mısın bu ay yine
Canım sende ovitrelle kullanmistin göğüs ağrısı yaptı mi sende 4.gun daha bugün göğüslerin aciyorHayırlısı artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?