klomen kullananlar

İnşallah canım ya inşallah. Bir kere geldi o akıntı bidaha gelmedi bildiğin sulandırılmış çamur gibiydi. Hayırlısı artk. Yarın sabah idrar testi yapıcam ilk idrarla yapayım değil mi
Evet canım sabah idrarı en doğru sonucu verir. Seni umutlandırmak gibi olmasın ama arkadaşım da aynı şekilde hamiş olduğunu öğrendiinşallah sabah iyi haberlerini alırız kardeşim

Kırmoso
Evet canım sabah idrarı en doğru sonucu verir. Seni umutlandırmak gibi olmasın ama arkadaşım da aynı şekilde hamiş olduğunu öğrendiinşallah sabah iyi haberlerini alırız kardeşim
Kırmızı kana dönüştü adet oldum galiba

Ys bende anlamamç

Yaa bende anlamadım az az değişik bişeyler geliyor. Kırmızı da geldi ilk bas çamur gibiydi ne oluyo hiçbişey anlamadım
Canım son 1 2 saattir sıvı tüketmiyorsan istersen şimdi yap test. Aklım rahat etsin diyorsan. Çıkabilir gibi geldi bana testte.

Canım son 1 2 saattir sıvı tüketmiyorsan istersen şimdi yap test. Aklım rahat etsin diyorsan. Çıkabilir gibi geldi bana testte.
Çok sıvı tükettim bugun. Az önce yaptm test negatif ama sabah ilk idrarımla yapmayı düşünüyorum tekrar

Çok sıvı tükettim bugun. Az önce yaptm test negatif ama sabah ilk idrarımla yapmayı düşünüyorum tekrar
Tamam canım hayırlısı olsun hakkımızda üzme kendini olumsuz olsa bile tamam mı adım adım ulaşcaz hedefimize. Rabbim vakti saati gelince nasip edecek bizlere de. Elimizden geleni yaptık tevekkül vakti

Tamam canım hayırlısı olsun hakkımızda üzme kendini olumsuz olsa bile tamam mı adım adım ulaşcaz hedefimize. Rabbim vakti saati gelince nasip edecek bizlere de. Elimizden geleni yaptık tevekkül vakti
Kesinlikle üzüldüm ama ağlamadım.
Allahın takdiri vardır bır hayır Vicdan azabı da çekmiyorum çünkü herseyı harfiyen yaptm işim Allâha kalmıştı. Vardır bir bildiği hayırlısı artık

Aynen canım. Ol dediği an olacak biz bilemeyiz onu elimizden geleni yapabiliriz ancak.

Canım benim demek ki zamanı gelmemiş. Hiç üzülme diyemeyeceğim insan üzülüo ama kendini çok yıpratma bakalım.
Şöyle düşün hayırlı evladım hayırlı zmanı bekliyor...
Ever üzüldüm ama çok takmadım vardır bir hayır herseyı eksiksiz yapmaya calıstm elimden geleni yaptım demek ki var bir hayır

Rahim filmi için çok zor diolar biraz bahsedermisin adetten kaç gün sonra çekilio ve o ay alınan ilaçtan dolayı korunmak mı gerekio benim bu ay hamilelik oluşmazsa çekilmesi gerekiomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…