klomen kullananlar

Canım sende ovitrelle kullanmistin göğüs ağrısı yaptı mi sende 4.gun daha bugün göğüslerin aciyor
Aynı gün çatlatma iğnesi vurulmuşuz benim sadece göğüs değil kasıklarımda çok ağrıyor doktorumu ilk tedavıde sıksık rahatsız etmiştim ağrı normal demişti. Sıkcaz dişimizi hayırlısıyla gelsin bebişlerde ağrıya razıyım

Kasiklar ağrıtıyor

Kızlar. Birden sıcaklık hissediyorum regl olur gibi aynı ama şeffaf akıntını geliyor sulu. normaldir demi bunlar? Bugün ilk kez kasık ağrısı oldu hapsırırken canım acıdı resmen.

Kızlar. Birden sıcaklık hissediyorum regl olur gibi aynı ama şeffaf akıntını geliyor sulu. normaldir demi bunlar? Bugün ilk kez kasık ağrısı oldu hapsırırken canım acıdı resmen.
İğnenin etkisinden o sıvı gelimi canım korkma. Benim üçüncü kullanışım olduğundan bişeyleri anladım yani. Yalnız bende aşırı bi sivilcelenme oldu ilk ama böle yüzüm ergen gibi oldu sizdede oldumu

Ben hep sivilceli biriyim o yüzden farketmedim .

Yok vermed

vermedi doktor gel ölcelim de demedi..
Onu hocana sor canım bende düşük çıktı düşük olması bebeğin tutunmasını zorlaştırıomuş o yüzden hapını kullanıosun çatlatmadan sonra.ve bu aynı ilacı hmile olanlarada veriliomuş düşüğü engellemek için

Aslında kimyasal gebelik yaşadığımı da biliyor demedi gel bakalım diye. Kararsız kaldım bende. Ateş takibi yapıyorum onun yüksek ciikmasi progesteron yüksekliğinin iyi olduğu anlamına geliyormuş su an ona güveniyorum aslinda.

Yaptım canım negatife maalessef. Amma geç çatlayan yumurtam da var iki gün sonra tekrarlarim. hayırlısı bu ay olmazsa bir dahaki ay olur senin cinsiyet belli oldu mu?
aynen aynen canım benimde 10 gün geçmişti hatırlarsan 2 ci çizgi silik çıkmıştı sende sabret biraz olmazsada ahyırlısı diyelim .. aslında cinsiyeti belli 4. ayımı bitirdim bu hafta ama hafta sonu sınavlarım için hazırlanıyoum onun için öğrenmek istemedim sınavlarım ıetkiliyceğine eminim çünkü :) bende yazarım burdan haber verrim canım

aynen aynen canım benimde 10 gün geçmişti hatırlarsan 2 ci çizgi silik çıkmıştı sende sabret biraz olmazsada ahyırlısı diyelim .. aslında cinsiyeti belli 4. ayımı bitirdim bu hafta ama hafta sonu sınavlarım için hazırlanıyoum onun için öğrenmek istemedim sınavlarım ıetkiliyceğine eminim çünkü :) bende yazarım burdan haber verrim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…