klomen kullananlar

Ben hgs falan cektirdim temiz sükür bende pko var yumurta tembelliği esimde ilk evlendimiz zaman sperm dusuktu baya kilo aldi ve iki yildir sükür cok iyi yumurtaya yonelik sorunum var rahim temiz tupler acik
Benimde eşimin aslilkm ilk testindnde düşükcikmisti ikinciye de biraz yükseldi ama harekhareketli %50 %20 ileri hareketli netten bakıyorum düşük diye yorumlar var doktor iyi dedi ama fikrin varmi

Benimde eşimin aslilkm ilk testindnde düşükcikmisti ikinciye de biraz yükseldi ama harekhareketli %50 %20 ileri hareketli netten bakıyorum düşük diye yorumlar var doktor iyi dedi ama fikrin varmi
Kac cikti sperm sayisi

Hayir plt yazar cnm pihtilasma hücresi benimde biraz fazla cikiyo
Hamile kalirsam bende isticem o iğneden kiz kardesim de benim gibi dusuk yapti doktoru aastirmadan kan sulandirici igne verdi hergun yapti sükür sorunsuz gecti dogumu var bir ay sonra

Canım kardesin

Plt benim 400 çıktı en son

aa sabah çalışmalara baslim canım bide hergunmu birliktelik gerekiyordu.bide adetin yakinmi
Benim plt hep 400 üstü 450 falan hicbir doktor önemsemedi sen kan sulandiriciya rağmen böyle cikiyosa fazla

Ben sık hemogram yaptiririm hep fazla ama hergun bebe aspirini almaya basladim kan sulandirici iğnenin bir zarari olmaz dedi dr
Canım oda çok ağrı yapiyo ama gecen sene ilaç artı iğne kullandım bir türlü sulanmiyo bide direnç gosteriyo du iğne zararsız ama bi vurdugum yer yumruk kadar morartiyodu resmen beni kol göbek yer kalmadı bacaklarına vuruyodum

Kardesimde öyle cnm mor heryeri gecmis olsun hap kullan birde sakin mercimek yeme kan pihtisini coğaltiyomus bir kadin saracoğluna sordu oda asla mercimek yeme bol su iç ve ilaçlarini kullan dedi ben yemiyorum cok seviyodum oysa

merhaba canim bende cok kullandim klomeni ama olmadi ve üstelik kistler oldu devamli halen kist gelip gidiyor o haplardan...... sen bence bi sogan kürü yap Pko olanlarda ise yariyormus hatta düzeliyormus Saracoglu öyle dedi ve cok yapan yüzde yüz sonuc almis bende baslicam birkac gün sonra insallah olumlu olur. Allah tez zamanda bizlere Anneligi tattirsin

Canim bir ay yaptim fayda etmedi kür 3 ay kullanamadim cok kötü tadi idrarim bile soğan kokuyodu resmen tsk ederim

Canim bir ay yaptim fayda etmedi kür 3 ay kullanamadim cok kötü tadi idrarim bile soğan kokuyodu resmen tsk ederim
zaten bir ay yapiyorsun sonra diger adetine 10 gün kala 7 gün daha okadar.......bende iki bebek kaybettim biri 3 aylikti digeri 5 aylik allah yardim etsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…