Benimde eşimin aslilkm ilk testindnde düşükcikmisti ikinciye de biraz yükseldi ama harekhareketli %50 %20 ileri hareketli netten bakıyorum düşük diye yorumlar var doktor iyi dedi ama fikrin varmiBen hgs falan cektirdim temiz sükür bende pko var yumurta tembelliği esimde ilk evlendimiz zaman sperm dusuktu baya kilo aldi ve iki yildir sükür cok iyi yumurtaya yonelik sorunum var rahim temiz tupler acik
Kac cikti sperm sayisiBenimde eşimin aslilkm ilk testindnde düşükcikmisti ikinciye de biraz yükseldi ama harekhareketli %50 %20 ileri hareketli netten bakıyorum düşük diye yorumlar var doktor iyi dedi ama fikrin varmi
Prl miKan testinde plt değerin kaç biliyomusun
13 gün sonra doğru sonuc veriyor catlatma iğnesinden sonra ondan önce yapma pozitif görunur iğnenin etkisiyle üzülürsün
Hayir plt yazar cnm pihtilasma hücresi benimde biraz fazla cikiyoPrl mi
Birikte yapacagiz ozman 12gün kaldi ozman :)Kan testinde plt değerin kaç biliyomusun
13 gün sonra doğru sonuc veriyor catlatma iğnesinden sonra ondan önce yapma pozitif görunur iğnenin etkisiyle üzülürsün
Hamile kalirsam bende isticem o iğneden kiz kardesim de benim gibi dusuk yapti doktoru aastirmadan kan sulandirici igne verdi hergun yapti sükür sorunsuz gecti dogumu var bir ay sonraHayir plt yazar cnm pihtilasma hücresi benimde biraz fazla cikiyo
Evet ayni zamanda olduk :) ben saat on da yaptirdim dr öyle dediBirikte yapacagiz ozman 12gün kaldi ozman :)
Plt benim 400 çıktı en sonHayir plt yazar cnm pihtilasma hücresi benimde biraz fazla cikiyo
aa sabah çalışmalara baslim canım bide hergunmu birliktelik gerekiyordu.bide adetin yakinmiBenimkide oyle denk geliyo en etkili saatler erkek icin sabahmis cnm
Hamile kalirsam bende isticem o iğneden kiz kardesim de benim gibi dusuk yapti doktoru aastirmadan kan sulandirici igne verdi hergun yapti sükür sorunsuz gecti dogumu var bir ay sonra[/QU canım kardeşin de de varsa genetik oluyor zaten belki de ondan düştü sen coraspirin yada bebe aspirini kulla. Her gün
Benim plt hep 400 üstü 450 falan hicbir doktor önemsemedi sen kan sulandiriciya rağmen böyle cikiyosa fazlaPlt benim 400 çıktı en son
aa sabah çalışmalara baslim canım bide hergunmu birliktelik gerekiyordu.bide adetin yakinmi
Ama gbi değil bu oran hamilelkte artıyorBenim plt hep 400 üstü 450 falan hicbir doktor önemsemedi sen kan sulandiriciya rağmen böyle cikiyosa fazla
Ben sık hemogram yaptiririm hep fazla ama hergun bebe aspirini almaya basladim kan sulandirici iğnenin bir zarari olmaz dedi drAma gbi değil bu oran hamilelkte artıyor
Canım oda çok ağrı yapiyo ama gecen sene ilaç artı iğne kullandım bir türlü sulanmiyo bide direnç gosteriyo du iğne zararsız ama bi vurdugum yer yumruk kadar morartiyodu resmen beni kol göbek yer kalmadı bacaklarına vuruyodumBen sık hemogram yaptiririm hep fazla ama hergun bebe aspirini almaya basladim kan sulandirici iğnenin bir zarari olmaz dedi dr
Kardesimde öyle cnm mor heryeri gecmis olsun hap kullan birde sakin mercimek yeme kan pihtisini coğaltiyomus bir kadin saracoğluna sordu oda asla mercimek yeme bol su iç ve ilaçlarini kullan dedi ben yemiyorum cok seviyodum oysaCanım oda çok ağrı yapiyo ama gecen sene ilaç artı iğne kullandım bir türlü sulanmiyo bide direnç gosteriyo du iğne zararsız ama bi vurdugum yer yumruk kadar morartiyodu resmen beni kol göbek yer kalmadı bacaklarına vuruyodum
merhaba canim bende cok kullandim klomeni ama olmadi ve üstelik kistler oldu devamli halen kist gelip gidiyor o haplardan...... sen bence bi sogan kürü yap Pko olanlarda ise yariyormus hatta düzeliyormus Saracoglu öyle dedi ve cok yapan yüzde yüz sonuc almis bende baslicam birkac gün sonra insallah olumlu olur. Allah tez zamanda bizlere Anneligi tattirsinPko var 4 yildir evliyim klomen kullandim buyumedi ilk tedavide doktor iğne verdi onla hamile kaldim düştü bir yil ara verdim simdide dr klomen denicem iki ay dedi burasi doğu özel bir doktorum yok askeri doktor bu bakalim insallah olur((
Canim bir ay yaptim fayda etmedi kür 3 ay kullanamadim cok kötü tadi idrarim bile soğan kokuyodu resmen tsk ederimmerhaba canim bende cok kullandim klomeni ama olmadi ve üstelik kistler oldu devamli halen kist gelip gidiyor o haplardan...... sen bence bi sogan kürü yap Pko olanlarda ise yariyormus hatta düzeliyormus Saracoglu öyle dedi ve cok yapan yüzde yüz sonuc almis bende baslicam birkac gün sonra insallah olumlu olur. Allah tez zamanda bizlere Anneligi tattirsin
slm canim ben yeni üyeyim.......bende klomifen asiri kist yapti sonta miyomlar olustu hatta ameliyatla aldilar yan etgisi cok fazlaklomen kullananlar ne gibi durumlarla karşılaştınız yazarmısınızzz
zaten bir ay yapiyorsun sonra diger adetine 10 gün kala 7 gün daha okadar.......bende iki bebek kaybettim biri 3 aylikti digeri 5 aylik allah yardim etsin bizeCanim bir ay yaptim fayda etmedi kür 3 ay kullanamadim cok kötü tadi idrarim bile soğan kokuyodu resmen tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?