klomen kullananlar

Yoo takilma sen onlara zaten olsa bile daha beta hgc salgilanmaz erken ben 13 gun sonra cokkkk silikti moral bozmak yok aksamlari uyku basiyodu beni esim farketmis ama bana soylememis ama düştü
Geçmiş olsun bidaha yaparsın sıkma canını ben oğlumda bir hafta sonra test yapmıştım hemen çıkmıştı bakalım hayırlısı bu ay hastalanirsam budak ay aşılama baktım o da tutmuyor dahada uğraşma allah oğluma sağlık uzun ömür versin

klomen kullananlar ne gibi durumlarla karşılaştınız yazarmısınızzz
Valla ben ilk defa kullandım hiç ağrım felan olmadı ultrasonda iki tane yumurta vardı ovitrelle iğne yaptı dr öğün ama bende yöne bi ağrı felan olmadı galiba catlamadi

Pinarcim ovitrelle çatlatmak iğnesi sabah 8 de oldum bugün senin iğnenin adi

Kizlar yumurtam carsamba 13mm di doktorum gelme artk cumartesi catlatma ignesi yaptir dedi ozmana buyumus olur dedi az önce iğnemi yaptirdim umutsuzum ama yapacak biseyim yok dr izne gitti burda baska dr yok zaten ((
Pınarcim ayni kaderi mi paylaşıyoruz ne bende çarşamba gittim 13 mm di cuma yokum ctesi iğne yaptr dedi ben cuma başka bi doktora gttim 19 mm olmuştu seninkide büyümüştür umutsuzluğa dusme

Bu ay ikinci defa klomen kullandim catlatma ignesi yapildi ve 5gun önce aşılama yapildi sonucu bekliyorum 14.gun kan testi yapilcak hic hayal kurmuyorum artik ama bu zaman nasil gececek bilmiyorum

Pınarcim ayni kaderi mi paylaşıyoruz ne bende çarşamba gittim 13 mm di cuma yokum ctesi iğne yaptr dedi ben cuma başka bi doktora gttim 19 mm olmuştu seninkide büyümüştür umutsuzluğa dusme
İnsallah cnm ne zaman oldun iğneni

Bu ay ikinci defa klomen kullandim catlatma ignesi yapildi ve 5gun önce aşılama yapildi sonucu bekliyorum 14.gun kan testi yapilcak hic hayal kurmuyorum artik ama bu zaman nasil gececek bilmiyorum
Umutsuz olma cnm ben ilkinde hamile kaldim düstü ikincisinde hamile kalamdim bu üçüncü

İnsallah cnm ne zaman oldun iğneni
Bu sabah oldum canım.ilkinde bir yumurtami oluşmuştu çok üzüldüm neden düstu sebebi bellimi.benim dun gece kasigim çok ağrıyordu sabah iğne oldum ağrı aci yok ama karnim sisti acaba catlatma iğnesi olmadan dun mu catladi benimki:)

Olabilr catlayabilr ne zaman iliskiye girceksin ben sabah yapcam dr 36 saat demedi ertesi sabah yapin dedi güzel gelisimi olmadi canim o yuzden keseesi falan 5 haftalikti zaten hayirlisi bende sol kasigimda baski hafif ağri var

İlkinde hamile kaldım demissin nezmandir olmuyordu peki bebek
Bebeğim üc yil olmadi hic sonra gecen yil tedavi gordum catlatma ignesiyle hamile kaldim bir yil gitmedim psikolojim cok bozuldu simdi tekrar istiyrm

Babada ertesi akşamı dedi ama bende akşamı beklemicem sanirim 24 saat genelde baktım nete bide hergunmu dedi bana gün aşırı dedi

Bebeğim üc yil olmadi hic sonra gecen yil tedavi gordum catlatma ignesiyle hamile kaldim bir yil gitmedim psikolojim cok bozuldu simdi tekrar istiyrm
Tedavi gördüm derken sorun neydi bana bir sorun yok diyorlar 3 senelik evliyim ilk sene olmadı sonra bacagima pıhtı attı kan sulandırıcı kullandım bir sene tedav m bitti 1 sene geçti 1 senedir yine olmuyor.acaba tuplermi tıkalı hsgde cekmediler benimde pskolojim iyice bozuldu

Ben hgs falan cektirdim temiz sükür bende pko var yumurta tembelliği esimde ilk evlendimiz zaman sperm dusuktu baya kilo aldi ve iki yildir sükür cok iyi yumurtaya yonelik sorunum var rahim temiz tupler acik

Test nezman yapiliyor adet olana kadar gün aşırı ilişki ve bekleyeceğiz oylemi sen deneyimlisin yine hc hamile olamacagim gbi geliyor bana.zaten olsa da 9 ay iğne kullancam ve çok riskli gececek mis hatta kalp damar doktorları çocuğun olsa kendi hayatini tehlikeye ararsın diyorlar ama çok istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Babada ertesi akşamı dedi ama bende akşamı beklemicem sanirim 24 saat genelde baktım nete bide hergunmu dedi bana gün aşırı dedi
Benimkide oyle denk geliyo en etkili saatler erkek icin sabahmis cnm

Kan testinde plt değerin kaç biliyomusun
13 gün sonra doğru sonuc veriyor catlatma iğnesinden sonra ondan önce yapma pozitif görunur iğnenin etkisiyle üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…