klomen kullananlar

Benimde eşimin aslilkm ilk testindnde düşükcikmisti ikinciye de biraz yükseldi ama harekhareketli %50 %20 ileri hareketli netten bakıyorum düşük diye yorumlar var doktor iyi dedi ama fikrin varmi
slm canim esine keci boynuzu icir bak nasil yükselir allahin izniyle

zaten bir ay yapiyorsun sonra diger adetine 10 gün kala 7 gün daha okadar.......bende iki bebek kaybettim biri 3 aylikti digeri 5 aylik allah yardim etsin bize[/QU cok üzüldüm nedeni bulundumu peki düşüklerinin

Dusuklerinin sebebi nesir cnm cok üzüldüm inan

Ben hatayliyim ama doğuda yasiyrz asker esiyim
sende ki cok kötü bi durum degilki canim beteri var allaha sükür yumurtaliklarin calisiyor tüplerin acik...... bence hap yerine biyraz da kür dene gercekten ben sahidim ise yariyor incir kürü mesala 25 gün 12 gününden itibaren havucuda ekle bak olacak inan bana

Tskler canim benim yumurtaliklarim tembel yumurta buyumuyo klomenle bile cok zorr biraz buyudu sende ne var peki

ben samsunluyum ama almanyada yasiyorum.... sen dogulumusun bende aslen doguluyum
Yoo değilim ben girit göçmeniyim iskenderunda doğdum büyüdüm cnm suan esim asker doğuda yasamak zorundayiz almanyadasin peki aileni özlemiyomusun

Tskler canim benim yumurtaliklarim tembel yumurta buyumuyo klomenle bile cok zorr biraz buyudu sende ne var peki
bende herseye baktilar ama hicbirsey yokmus diyorlar anlamadim gitti ya.... iste kist vardi bide miyom hep klomifenden oldu vallaha cok yan etgisi var ama napacan insanin cagresi olmuyunca katlaniyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…