slm canim esine keci boynuzu icir bak nasil yükselir allahin izniyleBenimde eşimin aslilkm ilk testindnde düşükcikmisti ikinciye de biraz yükseldi ama harekhareketli %50 %20 ileri hareketli netten bakıyorum düşük diye yorumlar var doktor iyi dedi ama fikrin varmi
zaten bir ay yapiyorsun sonra diger adetine 10 gün kala 7 gün daha okadar.......bende iki bebek kaybettim biri 3 aylikti digeri 5 aylik allah yardim etsin bize[/QU cok üzüldüm nedeni bulundumu peki düşüklerinin
Pekmezini yiyor zaten cnm bakiyo kendine :))slm canim esine keci boynuzu icir bak nasil yükselir allahin izniyle
sevindim birgün bizde anne olacagiz insallah biliyorum..... sen nerelisin canim nerden katiliyorsunPekmezini yiyor zaten cnm bakiyo kendine :))
Ben hatayliyim ama doğuda yasiyrz asker esiyimsevindim birgün bizde anne olacagiz insallah biliyorum..... sen nerelisin canim nerden katiliyorsun
biri bilinmiyor digeri 5 aylik olan intahaptan dediler düstükten sonra gec fark edilmis malesef ilgilenselerdi adam gibi böyle olmazdi belkiDusuklerinin sebebi nesir cnm cok üzüldüm inan
Sen nerelisin cnmsevindim birgün bizde anne olacagiz insallah biliyorum..... sen nerelisin canim nerden katiliyorsun
Gecmis olsun cnm sağlik olsun cok zorbiri bilinmiyor digeri 5 aylik olan intahaptan dediler düstükten sonra gec fark edilmis malesef ilgilenselerdi adam gibi böyle olmazdi belki
sende ki cok kötü bi durum degilki canim beteri var allaha sükür yumurtaliklarin calisiyor tüplerin acik...... bence hap yerine biyraz da kür dene gercekten ben sahidim ise yariyor incir kürü mesala 25 gün 12 gününden itibaren havucuda ekle bak olacak inan banaBen hatayliyim ama doğuda yasiyrz asker esiyim
ben samsunluyum ama almanyada yasiyorum.... sen dogulumusun bende aslen doguluyumSen nerelisin cnm
Tskler canim benim yumurtaliklarim tembel yumurta buyumuyo klomenle bile cok zorr biraz buyudu sende ne var pekisende ki cok kötü bi durum degilki canim beteri var allaha sükür yumurtaliklarin calisiyor tüplerin acik...... bence hap yerine biyraz da kür dene gercekten ben sahidim ise yariyor incir kürü mesala 25 gün 12 gününden itibaren havucuda ekle bak olacak inan bana
Yoo değilim ben girit göçmeniyim iskenderunda doğdum büyüdüm cnm suan esim asker doğuda yasamak zorundayiz almanyadasin peki aileni özlemiyomusunben samsunluyum ama almanyada yasiyorum.... sen dogulumusun bende aslen doguluyum
bende herseye baktilar ama hicbirsey yokmus diyorlar anlamadim gitti ya.... iste kist vardi bide miyom hep klomifenden oldu vallaha cok yan etgisi var ama napacan insanin cagresi olmuyunca katlaniyor isteTskler canim benim yumurtaliklarim tembel yumurta buyumuyo klomenle bile cok zorr biraz buyudu sende ne var peki
cok özlüyorum onlarda burdaydi gönderdiler malesef ben burda büyüdümYoo değilim ben girit göçmeniyim iskenderunda doğdum büyüdüm cnm suan esim asker doğuda yasamak zorundayiz almanyadasin peki aileni özlemiyomusun
girit neresi canim kusura bakma bilmedigimdenYoo değilim ben girit göçmeniyim iskenderunda doğdum büyüdüm cnm suan esim asker doğuda yasamak zorundayiz almanyadasin peki aileni özlemiyomusun
Hmm gurbet cok zor ben bile annemleri cok özluyorum cokkk yurt disinda hic yapamam senin sağlik sorunun ne cnm pkomucok özlüyorum onlarda burdaydi gönderdiler malesef ben burda büyüdüm
Arnavut selanik göçmenleri vardir ya macır denir giritte yunanistana bağli bir ada dedemler göç te ordan turkiyeye gelmisgirit neresi canim kusura bakma bilmedigimden
Ne kadarlik evlisin hep tedaviylemi hamile kaldinbende bisey yokmus cok sükür ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?