canm bende bebek istyorum ama dort aydir korunmadgim halde tik yok klomen ne ise yariyor bebek olmasina mi yardimciKimse yokmu ;(((
evet canim yumurtalarini büyütüyorcanm bende bebek istyorum ama dort aydir korunmadgim halde tik yok klomen ne ise yariyor bebek olmasina mi yardimci
arnavutsun benim esimde arnavut tesadüfe bak yaArnavut selanik göçmenleri vardir ya macır denir giritte yunanistana bağli bir ada dedemler göç te ordan turkiyeye gelmis
Daha cok erken sana cnm 1 yil sonra düsün bu tedavileri sağlik sorunun varmi adet düzensizliği falancanm bende bebek istyorum ama dort aydir korunmadgim halde tik yok klomen ne ise yariyor bebek olmasina mi yardimci
ben muyane olmustum ama meraktan yumurtalarim cok iyiymis ve hormon tahlilerimde normal ama olmadi halaevet canim yumurtalarini büyütüyor
Anladim cnm gecmis olsun kismet diyelim insallah bizde anne oluruz benim yumurtlama sorunum olduğu icin klomen falan uygulanmasi cok normal hayatin zor gecmis umarim hep mutlu olursunyok ikiside dogal yoldandi.....ben birkere evlenip bosandim o 2 tane düsen ilk esimdendi simdi gene evlendim 4 sene oldu halen olmuyor
yok canim ya 5 aylik evliyim 4 aydir korunmuyorum 28 gunde fix adet oluyorum doktor hersey normal bekle diyoda geldd bana sorDaha cok erken sana cnm 1 yil sonra düsün bu tedavileri sağlik sorunun varmi adet düzensizliği falan
Acele etme cnm olcak bebeğin 1 yil icindw olmazsa doktorlar tedavi uygular ne guzel sorunun yok keyfini cikarhmm
ben muyane olmustum ama meraktan yumurtalarim cok iyiymis ve hormon tahlilerimde normal ama olmadi hala
inanmiyorum onlara ya denemedim bilmedgim seyi simdi bisey olur diye korktumbende ayni durumdayim hersey iyiymis ama olmuyor....hic kür denedinmi
insallah canm ya odum kopuyor ; (Acele etme cnm olcak bebeğin 1 yil icindw olmazsa doktorlar tedavi uygular ne guzel sorunun yok keyfini cikar
Kesinlikle cocuk dusunerek ilkskiye girme sana tavsiyem ovülasyon testi kullan arastir ne ise yaradiğini fala bir cok kisi onla hamile kalmis en uygun ilişki gününü tespit edebiliysn eczaneden alyok canim ya 5 aylik evliyim 4 aydir korunmuyorum 28 gunde fix adet oluyorum doktor hersey normal bekle diyoda geldd bana sor
yok denemdim korktum yanlis bisey yaparim diye ise yariyormu gercektenbende ayni durumdayim hersey iyiymis ama olmuyor....hic kür denedinmi
nasil yapip gunumu yaziyor hangi gun yapicam pekiKesinlikle cocuk dusunerek ilkskiye girme sana tavsiyem ovülasyon testi kullan arastir ne ise yaradiğini fala bir cok kisi onla hamile kalmis en uygun ilişki gününü tespit edebiliysn eczaneden al
Arastir canim sitede kullanan arkadaslarin yorumlarini oku adetin düzenli senin isine yaricaktir ben hic kullanmadim cunku yumurtlamam olmuyonasil yapip gunumu yaziyor hangi gun yapicam peki
İnşallah olur canımUmutsuz olma cnm ben ilkinde hamile kaldim düstü ikincisinde hamile kalamdim bu üçüncü
Ewt kendiliğinden de gelişip çatlıyor inşallah hamilesindir cnmbende klomen kullandım ilkkez yumurta sayım artmış kendiliğinden çatlamış adet günlerim ama olmadım tek farklılk karnımdaki iğnelemeler test için bekliycem hüsrana ğramak istemiyorum
Ben az önce esimle beraber oldum ağrim yok gibi dün vardi sen ne yaptn cnmGünaydın kızlar kasiklarim çok agriyor catladi herhalde sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?