klomen kullananlar

Canım aksami bekliyorum 36 saat dediya tereddute düştüm sonra beklim dedim.ikinci denemeyi nezman dusunuyosun
Aksama düşünüyorum cnm sonra yarin falan sık olsun dedim dün sancim baya vardi bugün yok sende varmi sanci falan

Bugündinlen ama kalitesi dusuyomus hatta ikgunde bir diyorlar.sabsabah agrim vardi simdi tik yok
Benimde dün aksama kadar vardi simdi tık yok evet öylede cnm yumurtan erken çatlarsa şansın düşüyo neden dersen 18 saat canli kaliyo hesap edersen bana doktorum ertesi gün başlayin dedi saat vermedi

İnsallah hamile kaliriz hicte umudum yok ama hayirlisi

Hayırlısı olsun benimde hic umudum yok haberlesiriz hic zamanda geçmez adetine kaç gün var canim
Cnm benim yumurta cok gec olustu adet zamanim değisti haliyle adet günü beklemiyorum iğneden 15 gün sonra doktorum adet olsanda olmasanda gel dedi yumurtam cokkk geç büyüyor

Cnm benim yumurta cok gec olustu adet zamanim değisti haliyle adet günü beklemiyorum iğneden 15 gün sonra doktorum adet olsanda olmasanda gel dedi yumurtam cokkk geç büyüyor
Anladım canım benimde 16 günde büyüdü geç
Benimde 16.günde büyüdü adet olsanda hamile kalabilirdin yani

Anladım canım benimde 16 günde büyüdü geç

Benimde 16.günde büyüdü adet olsanda hamile kalabilirdin yani
Seninki iyi büyümüs ben iki kutu klomen kullandim arka arkaya zaten edetlerim geç olur benim bakalim hayirlisi

bana prengly igneyı 1 kutu verdi 5000 normalmı herkes 2 kutu 10000 kullanmıs

Seninki iyi büyümüs ben iki kutu klomen kullandim arka arkaya zaten edetlerim geç olur benim bakalim hhayirlis
bana prengly igneyı 1 kutu verdi 5000 normalmı herkes 2 kutu 10000 kullanmıs
Canim napiyosun saat 30.saatte esinle beraber olduk heyecandan sperm gelmedi sinir oldum yarim saat önce yine denedik buseferde çok az geldi.olacağı varsa da olmayacak keşke hic demeseydim o pskolojiyle birlikte oluyoya heyecan yapaiyo çok istiyo bebek

Hadiya kötü olmus cnm spermin miktarini anliyamazsiniz ben sabah yaptim bide aksama doğru nöbete gitti çünkü sabahta yapariz hayirlisi aksam üzeri olan cok zor oldu bizimde :)

Hadiya kötü olmus cnm spermin miktarini anliyamazsiniz ben sabah yaptim bide aksama doğru nöbete gitti çünkü sabahta yapariz hayirlisi aksam üzeri olan cok zor oldu bizimde :)
Ne zor isler ya cidden.Yarını bos gecmeyim mi simdi bigun bekleyimmi.MAssallah sen çok hizlisin canım :)

Ne zor isler ya cidden.Yarını bos gecmeyim mi simdi bigun bekleyimmi.MAssallah sen çok hizlisin canım :)
:))) ne yapalim normaldede aktifiz biraz sorun olmadi yani evde olsa yine yapardik inan ne yapalim heleki bu kadar ilaca yapalim bir zahmet sancin varmi hic benim yok az önce biraz oldu gecti

:))) ne yapalim normaldede aktifiz biraz sorun olmadi yani evde olsa yine yapardik inan ne yapalim heleki bu kadar ilaca yapalim bir zahmet sancin varmi hic benim yok az önce biraz oldu gecti
Ağrı sancı cok hafif oluyo arada karnim cçok sis ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…