Canım aksami bekliyorum 36 saat dediya tereddute düştüm sonra beklim dedim.ikinci denemeyi nezman dusunuyosunBen az önce esimle beraber oldum ağrim yok gibi dün vardi sen ne yaptn cnm
Aksama düşünüyorum cnm sonra yarin falan sık olsun dedim dün sancim baya vardi bugün yok sende varmi sanci falanCanım aksami bekliyorum 36 saat dediya tereddute düştüm sonra beklim dedim.ikinci denemeyi nezman dusunuyosun
Bugündinlen ama kalitesi dusuyomus hatta ikgunde bir diyorlar.sabsabah agrim vardi simdi tik yokAksama düşünüyorum cnm sonra yarin falan sık olsun dedim dün sancim baya vardi bugün yok sende varmi sanci falan
Benimde dün aksama kadar vardi simdi tık yok evet öylede cnm yumurtan erken çatlarsa şansın düşüyo neden dersen 18 saat canli kaliyo hesap edersen bana doktorum ertesi gün başlayin dedi saat vermediBugündinlen ama kalitesi dusuyomus hatta ikgunde bir diyorlar.sabsabah agrim vardi simdi tik yok
Hayırlısı olsun benimde hic umudum yokİnsallah hamile kaliriz hicte umudum yok ama hayirlisi
Hayırlısı olsun benimde hic umudum yokhaberlesiriz hic zamanda geçmez adetine kaç gün var canim
Cnm benim yumurta cok gec olustu adet zamanim değisti haliyle adet günü beklemiyorum iğneden 15 gün sonra doktorum adet olsanda olmasanda gel dedi yumurtam cokkk geç büyüyorHayırlısı olsun benimde hic umudum yokhaberlesiriz hic zamanda geçmez adetine kaç gün var canim
Anladım canım benimde 16 günde büyüdü geçCnm benim yumurta cok gec olustu adet zamanim değisti haliyle adet günü beklemiyorum iğneden 15 gün sonra doktorum adet olsanda olmasanda gel dedi yumurtam cokkk geç büyüyor
Benimde 16.günde büyüdü adet olsanda hamile kalabilirdin yaniCnm benim yumurta cok gec olustu adet zamanim değisti haliyle adet günü beklemiyorum iğneden 15 gün sonra doktorum adet olsanda olmasanda gel dedi yumurtam cokkk geç büyüyor
Seninki iyi büyümüs ben iki kutu klomen kullandim arka arkaya zaten edetlerim geç olur benim bakalim hayirlisiAnladım canım benimde 16 günde büyüdü geç
Benimde 16.günde büyüdü adet olsanda hamile kalabilirdin yani
Seninki iyi büyümüs ben iki kutu klomen kullandim arka arkaya zaten edetlerim geç olur benim bakalim hhayirlis
Canim napiyosun saat 30.saatte esinle beraber olduk heyecandan sperm gelmedi sinir oldum yarim saat önce yine denedik buseferde çok az geldi.olacağı varsa da olmayacak keşke hic demeseydim o pskolojiyle birlikte oluyoya heyecan yapaiyo çok istiyo bebekbana prengly igneyı 1 kutu verdi 5000 normalmı herkes 2 kutu 10000 kullanmıs
Hadiya kötü olmus cnm spermin miktarini anliyamazsiniz ben sabah yaptim bide aksama doğru nöbete gitti çünkü sabahta yapariz hayirlisi aksam üzeri olan cok zor oldu bizimde :)Canim napiyosun saat 30.saatte esinle beraber olduk heyecandan sperm gelmedi sinir oldum yarim saat önce yine denedik buseferde çok az geldi.olacağı varsa da olmayacak keşke hic demeseydim o pskolojiyle birlikte oluyoya heyecan yapaiyo çok istiyo bebek
Ne zor isler ya cidden.Yarını bos gecmeyim mi simdi bigun bekleyimmi.MAssallah sen çok hizlisin canım :)Hadiya kötü olmus cnm spermin miktarini anliyamazsiniz ben sabah yaptim bide aksama doğru nöbete gitti çünkü sabahta yapariz hayirlisi aksam üzeri olan cok zor oldu bizimde :)
Canım bu iğneler yine klomen gibi yumurtalar için mi?bana prengly igneyı 1 kutu verdi 5000 normalmı herkes 2 kutu 10000 kullanmıs
:))) ne yapalim normaldede aktifiz biraz sorun olmadi yani evde olsa yine yapardik inan ne yapalim heleki bu kadar ilaca yapalim bir zahmet sancin varmi hic benim yok az önce biraz oldu gectiNe zor isler ya cidden.Yarını bos gecmeyim mi simdi bigun bekleyimmi.MAssallah sen çok hizlisin canım :)
Canim klomenden sonra yumurta çatlatici bu bir seferlik vuruluyorCanım bu iğneler yine klomen gibi yumurtalar için mi?
Takma canim ya hayirlisi herseyin nasip diyrmSabah 6da kalkıp okula gidicem kafama takiyorumya uykumda gelmiyor:)
Ağrı sancı cok hafif oluyo arada karnim cçok sis ama:))) ne yapalim normaldede aktifiz biraz sorun olmadi yani evde olsa yine yapardik inan ne yapalim heleki bu kadar ilaca yapalim bir zahmet sancin varmi hic benim yok az önce biraz oldu gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?