Anladım canım, ilk defa duydum da merak ettim.Canim klomenden sonra yumurta çatlatici bu bir seferlik vuruluyor
Bende olmuyo yaa sislik hafif var sankiAğrı sancı cok hafif oluyo arada karnim cçok sis ama
Canim ne yaptin nasilsin durumlarin nasil bende hicbir değisiklik yok akinti sislik vs sedece cok hafif baski var olmicak benimki :-(Sabah 6da kalkıp okula gidicem kafama takiyorumya uykumda gelmiyor:)
Nasıl Anlıyorsun olup olmayacağını benim şişlik var baski sancı yok ozman benimde olmayacak miCanim ne yaptin nasilsin durumlarin nasil bende hicbir değisiklik yok akinti sislik vs sedece cok hafif baski var olmicak benimki :-(
Canim akinti gelmedi mesela şeffaf falan bolca beyaz geliyo ilk gebe kaldiğimda yumurtaliklarim 1 hafta ağrimisti ne bilimNasıl Anlıyorsun olup olmayacağını benim şişlik var baski sancı yok ozman benimde olmayacak mi
ama daha çok erken canım dun bir bugün iki umutsuz olma benimde hc akıntı yok bde enazndan sende brlitelik sorun olmadı benim esim n spermi bile gelmedi ben hc olamam bugün çalışma varmı:)Canim akinti gelmedi mesela şeffaf falan bolca beyaz geliyo ilk gebe kaldiğimda yumurtaliklarim 1 hafta ağrimisti ne bilim
Sancim oldu hep lekelenmem olmustu akintim coktuİlk gebe kaldığında belirtiler hemenmi ortaya çıktı akıntı vs
Yok bende hiçbiri şişlik var oda iğne yapıyormuş zatenSancim oldu hep lekelenmem olmustu akintim coktu
Erken olur cnm 13. günde bile betahcg benim 13 çikmistiHaftaya bugün test yaparız dimi erken olurmu10 gün oluyo
Anladım benim adetlerin düzenli hc şaşmaz 28 günde bir ayin14nde adet olmam gerekiyo bu ilaç iğne degstrmezse.ozman yaparım gecikirse 10 gün varErken olur cnm 13. günde bile betahcg benim 13 çikmisti
Sen hamile kakcaksın bence içime öyle doğuyor adet gününde yaparin iste cnmAnladım benim adetlerin düzenli hc şaşmaz 28 günde bir ayin14nde adet olmam gerekiyo bu ilaç iğne degstrmezse.ozman yaparım gecikirse 10 gün var
Canım sende çatlama iğnesi oldunmuBenimde midemde ufak ufak batmalar var ufaktan acı yapıyor 3 günüm kaldı hastalığıma normalde ağrım falan olmaz ama neden ağrıo bilemedim
Bu ay olmadım iğne Dr kendi çatlar dedi ve zaten çatlama zamanı geçmiştir 3 gün var adette de cnmCanım sende çatlama iğnesi oldunmu
Klomen kullandinmi peki yumurtyumurta kAC mm diBu ay olmadım iğne Dr kendi çatlar dedi ve zaten çatlama zamanı geçmiştir 3 gün var adette de cnm
Klomeni ilk kullandığım zamn 1 kutu günde 1 kere içtim sol yumurtam gayet güzel büyümüştü ve Dr çatlatma iğnesi yaptı ve 1 hafta ilişki dedi o ay negatif geçti nisan ayındada iki kutu klomen verdi 5 gün günde 3 kere kontrole gittiğimde oluşmamıştı yumurta 3 gün sonra gittim yine ve iğne olmadım Dr düzenli ilişkiye dewam et sonradan büyüye bilir ve çatlar dedi bende yine dewam ettim şimdi 3 gün var bakalım olacağı varmı olmasada Dr ara beni dedi sanırım klomen verecek ama bu sefer kürle beraber yapcam incir kürüKlomen kullandinmi peki yumurtyumurta kAC mm di
Anladım canım çok buyumus se ya niye takip etmediki inş tuustur canimKlomeni ilk kullandığım zamn 1 kutu günde 1 kere içtim sol yumurtam gayet güzel büyümüştü ve Dr çatlatma iğnesi yaptı ve 1 hafta ilişki dedi o ay negatif geçti nisan ayındada iki kutu klomen verdi 5 gün günde 3 kere kontrole gittiğimde oluşmamıştı yumurta 3 gün sonra gittim yine ve iğne olmadım Dr düzenli ilişkiye dewam et sonradan büyüye bilir ve çatlar dedi bende yine dewam ettim şimdi 3 gün var bakalım olacağı varmı olmasada Dr ara beni dedi sanırım klomen verecek ama bu sefer kürle beraber yapcam incir kürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?