klomen kullananlar

Nasıl Anlıyorsun olup olmayacağını benim şişlik var baski sancı yok ozman benimde olmayacak mi
Canim akinti gelmedi mesela şeffaf falan bolca beyaz geliyo ilk gebe kaldiğimda yumurtaliklarim 1 hafta ağrimisti ne bilim

Canim akinti gelmedi mesela şeffaf falan bolca beyaz geliyo ilk gebe kaldiğimda yumurtaliklarim 1 hafta ağrimisti ne bilim
ama daha çok erken canım dun bir bugün iki umutsuz olma benimde hc akıntı yok bde enazndan sende brlitelik sorun olmadı benim esim n spermi bile gelmedi ben hc olamam bugün çalışma varmı:)

Anladım benim adetlerin düzenli hc şaşmaz 28 günde bir ayin14nde adet olmam gerekiyo bu ilaç iğne degstrmezse.ozman yaparım gecikirse 10 gün var
Sen hamile kakcaksın bence içime öyle doğuyor adet gününde yaparin iste cnm

Canım ağzından bal damliyo ya inş ikimizde kaliriz çok sabirsizim ama ben hic olmayacak gbi geliyor sen bikez kalmissin enazından hamile kalabiliyosun benm hc bebegm olmucak gbi geliyor bana tüpler tıkalı gbi geliyor şimdi içimde öyle bir korku var

Benimde midemde ufak ufak batmalar var ufaktan acı yapıyor 3 günüm kaldı hastalığıma normalde ağrım falan olmaz ama neden ağrıo bilemedim

Klomen kullandinmi peki yumurtyumurta kAC mm di
Klomeni ilk kullandığım zamn 1 kutu günde 1 kere içtim sol yumurtam gayet güzel büyümüştü ve Dr çatlatma iğnesi yaptı ve 1 hafta ilişki dedi o ay negatif geçti nisan ayındada iki kutu klomen verdi 5 gün günde 3 kere kontrole gittiğimde oluşmamıştı yumurta 3 gün sonra gittim yine ve iğne olmadım Dr düzenli ilişkiye dewam et sonradan büyüye bilir ve çatlar dedi bende yine dewam ettim şimdi 3 gün var bakalım olacağı varmı olmasada Dr ara beni dedi sanırım klomen verecek ama bu sefer kürle beraber yapcam incir kürü

Anladım canım çok buyumus se ya niye takip etmediki inş tuustur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…