klomen kullananlar

Doktorun nerde canm İstanbullu bende istanbildayim
Anadolu Yakası avicenna ataşehir Hastanesinde Doktorum 4 aydır gidiyorum memnunum sen nasıl bir tedavi görüyorsun Dr nasıl bir yol izliyor bide benim düzenli kullandığım şeker ilacı ve inofolic asit verdi sabah akşam içiyorum bunlarıda ☺

Adetlerin düzenli cnm hamile kalmak değil önemli olan hamileliğin devami gelmesi gerekiyor cok yıkım oldu bende benim pko var ve 5 yillik evliyim cok üzülüyrm artk eşimde olcak diyo zamani var diye teselli ediyo tüp bebek düśünüyodum dr vazgec doğal olur dedi insallah bakalim bugun hafif sağ tarafimda sancim var daha önce solda oluyodu umarim çatlamistir dün sabah olmadi aksam oldu cnm ilişki artk her aksam yapariz öncedende sık oluyodu ama boşa gitti hep sende neler var sanci falan oluyomu

tabiki canım devamı o emli benimde riskli olacak olursa hamileligim hep düşük tehdidi olacak benimde bugün hafif solda ağrı oldu simdi yokr ama yumurta sagdaydi.psklojik belki de her gün ilişki ne zamana kadar olacak catlamistr artik herhalde 4 gün oldu.catladiktan sonra ilişki olsa da tutmaz dimi belli zamandan sonra

Ca
canım benim düzgün tedavi hic olamadim 1 sene olmadı bekle dediler tam tedavi olacakken bacagima pıhtı attı 1 sene tedavi gördüm kesinlikle hamile kalma dediler onu doldurdum.çalışmaya başladık baktık yine yok doktora gttim adetin 3. Günü gel dedi 3 ay 3. Günü pazara denk geldi biseklde gdemedim başkasına da gtmeyelim başladık artik buna dedi eşim.ilk kez klomen kullandım 5 gün sabah aksam içtim catlatma iğnesi verdi.doktorun israrla tedaviye başlamak istemedi rahim filmi çek dedi cekmedim simdi kafam karisiyo

Canim
aslında pkosu olanlara klomen ise yariyomus dua etcem senin için sonuçta tıkanıklık yok başka sorun yok

Cnm ben çok memnunum doktorumdan çok ilgili ve herşeyi detayına kadar anlatıyor eğer yakınsa kesinlikle gözük

Canim klomen tarzi ilaclar kullanildigi zaman baska yumurtanda gelismis olabilir siz bir hafta iliski yasayin belli olmaz bana dr bir hafta dedi

Dun
Canim klomen tarzi ilaclar kullanildigi zaman baska yumurtanda gelismis olabilir siz bir hafta iliski yasayin belli olmaz bana dr bir hafta dedi
ara ververdik bugün çalışmaya devam bugün atlafim sadrce. Gün aşırı demişti ama karnın arada ağrıyı çok garip dun hc agrimiyodu bugün arada agriyo

Dun

ara ververdik bugün çalışmaya devam bugün atlafim sadrce. Gün aşırı demişti ama karnın arada ağrıyı çok garip dun hc agrimiyodu bugün arada agriyo
Benimde hafif oluyo ve cok sekilde bir akintim gelmis gece sancim vardi adet gibi ne oluyor bize :) yoksa bebismi var allahim insallah

Arkadaş l"mervesimay, post: 40834513, member: 677355"]Ya keske inş inş hamisizdir bende akıntı yok henuz[/QUOTE]
Arkadaşl hafta ggünüm geçti kahve akıntıvar sşimdide aşırı sancı karnimda şişlik

Pınar nedurumdasin esmle çok zor berber olduk canm çok yanyoi burada benim karnm çok sis hala ve 1.5 kilo aldım aşırı istahliyim busira psklojik sanirim

Pınar nedurumdasin esmle çok zor berber olduk canm çok yanyoi burada benim karnm çok sis hala ve 1.5 kilo aldım aşırı istahliyim busira psklojik sanirim
İğne istah aciyo cnm bende ağri olmuyo iliskide artk hic sancim yok karnim şiş benimde daha erken ama belirtiler için diye düşünüyorum haftaya test yapalimmi merak etmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…