klomen kullananlar

Arkadaşıminyaltunc, post: 40850445, member: 167156"]Merhaba kızlar buay da olmadi kismetyeni bir klomen +ovitrelle macerası başladı[/QUOTE]
Arkadasim bende ilkkez bu ay kullandım klomeni 1hafta gecikmeli adet oldum olmadı yarın gidicem doktorum tekrar nasip diyelim

Arkadaşıminyaltunc, post: 40850445, member: 167156"]Merhaba kızlar buay da olmadi kismetyeni bir klomen +ovitrelle macerası başladı
Arkadasim bende ilkkez bu ay kullandım klomeni 1hafta gecikmeli adet oldum olmadı yarın gidicem doktorum tekrar nasip diyelim[/QUOTE]
Aynen bende ilk kullandım ben erken oldum 3 gün vücut hekezde fakli tepki veriyor demekki

Benim yumurta sayımı az görmüştü kullanıp gittiğimde artmıştı catlamisti günde ikikez içtim karnimdaki iğnemeler bide adeti gecikti oda stresten galiba ikiside psikolojik ti sanirim

Benim yumurta sayımı az görmüştü kullanıp gittiğimde artmıştı catlamisti günde ikikez içtim karnimdaki iğnemeler bide adeti gecikti oda stresten galiba
Olabilir benim iki yumurta vardı ama olmadı kısmet napalım bu ay tutar inşallah

Evet kullanmıştım ilk aydı ama işe yaramadı bakalım buay yaricakmi günde üç tane klomen kullanıcam geçen ay 2 tane kullanmıştım
2 klmenle gelisiyosa nesen 3 e cikariyor anlamadim dr kac mm di yumurtalarin ağrin falan oluyomuydu veya akıntın benim 6. günüm çatlatma iğnesi olali dün aşiri beyaz akintim geldi

2 klmenle gelisiyosa nesen 3 e cikariyor anlamadim dr kac mm di yumurtalarin ağrin falan oluyomuydu veya akıntın benim 6. günüm çatlatma iğnesi olali dün aşiri beyaz akintim geldi
Benim yumurtalar 17mm olmuştu o yüzen heralde moralini bozmak istemem ama bendende gelmişti aşırı yogun beyaz bi akıntı bende hemen test yapmıştım negatifti ,oğlumda hiç akıntı felan yoktu herkezin vücudu farklı tabi

OTE="pinyaltunc, post: 40853206, member: 167156"]Aynen bende bakıyorum herkez bizim gibi ne çok kadın varmış klomen kullanan şaşırdım vallahi[/QUOTE]
Be bu konulara yeni bakıyorum netten araştırma arastira kadın dogumcu olcam

Bilmiyorum umudum yok zaten ne güzel cocuğun var benim hic yok düşük oldu nasip:-(

UOTE="PINAR3498, post: 40853810, member: 358595"]Bilmiyorum umudum yok zaten ne güzel cocuğun var benim hic yok düşük oldu nasip:-([/QUOTE]
Öyle deme hemen umutsuzluğa düşme olur herseyin bir sırası zamanı var sen naparsan yap o zamanı gelince gelir benim 3 tane oldu birtek oğlum sağ çok şükür allah uzun ömür versin oğlum kardes istiyo olmuyor 6 aydır doktor bana sen kisirsin çocuğun olmaz dedi ilk başta dedim oğlum var üç kere hamile kaldım dedim şaşırdı kısmet işte demekki zamanı var daha ne diyeyim

UOTE="PINAR3498, post: 40853810, member: 358595"]Bilmiyorum umudum yok zaten ne güzel cocuğun var benim hic yok düşük oldu nasip:-(
Öyle deme hemen umutsuzluğa düşme olur herseyin bir sırası zamanı var sen naparsan yap o zamanı gelince gelir benim 3 tane oldu birtek oğlum sağ çok şükür allah uzun ömür versin oğlum kardes istiyo olmuyor 6 aydır doktor bana sen kisirsin çocuğun olmaz dedi ilk başta dedim oğlum var üç kere hamile kaldım dedim şaşırdı kısmet işte demekki zamanı var daha ne diyeyim[/QUOTE]
Cok garip drlar var nasil öyle birsey der bugüne kadar 5 yıldir kadin doğumcu geziyorum 10 farkli dr görmüstür hicbiri öyle demedi ne sorunun varki

Cok garip drlar var nasil öyle birsey der bugüne kadar 5 yıldir kadin doğumcu geziyorum 10 farkli dr görmüstür hicbiri öyle demedi ne sorunun varki[/QUOTE]
Sorun yok olmuyor oyuzden klomen verdi

Cok garip drlar var nasil öyle birsey der bugüne kadar 5 yıldir kadin doğumcu geziyorum 10 farkli dr görmüstür hicbiri öyle demedi ne sorunun varki
Sorun yok olmuyor oyuzden klomen verdi[/QUOTE]
Cnm kisirsin demesi icin bir aciklamasi olmasi lazim acaba hormonel mi ki bilemedim simdi

Valla ben şunu anladım 31 yaşındayım keşke oğlumun arkasından hemen yapsaymissim üç tane oldu ya hemde hepsi ilk denemede sandım ki 7 yaşında oğlum korunmayı bırakırım hemen olur diye hiçte ole olmadı tam bir hayal kırıklığı hersey 20li yaşlarda daha iyiymiş yani

Olur hic kafani yorma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…