Çatlatma iğnesimi kullanmistin cnm hayirlisi herseyin benimde umudum yok :-(Merhaba kızlar buay da olmadi kismetyeni bir klomen +ovitrelle macerası başladı
Evet kullanmıştım ilk aydı ama işe yaramadı bakalım buay yaricakmi günde üç tane klomen kullanıcam geçen ay 2 tane kullanmıştımÇatlatma iğnesimi kullanmistin cnm hayirlisi herseyin benimde umudum yok :-(
Arkadasim bende ilkkez bu ay kullandım klomeni 1hafta gecikmeli adet oldum olmadı yarın gidicem doktorum tekrar nasip diyelim[/QUOTE]Arkadaşıminyaltunc, post: 40850445, member: 167156"]Merhaba kızlar buay da olmadi kismetyeni bir klomen +ovitrelle macerası başladı
Olabilir benim iki yumurta vardı ama olmadı kısmet napalım bu ay tutar inşallahBenim yumurta sayımı az görmüştü kullanıp gittiğimde artmıştı catlamisti günde ikikez içtim karnimdaki iğnemeler bide adeti gecikti oda stresten galiba
Aynen bende bakıyorum herkez bizim gibi ne çok kadın varmış klomen kullanan şaşırdım vallahiInşallah hani burda kullanıp tecrübeli olanlar yazsa bizde bilgilenmis oluruz
2 klmenle gelisiyosa nesen 3 e cikariyor anlamadim dr kac mm di yumurtalarin ağrin falan oluyomuydu veya akıntın benim 6. günüm çatlatma iğnesi olali dün aşiri beyaz akintim geldiEvet kullanmıştım ilk aydı ama işe yaramadı bakalım buay yaricakmi günde üç tane klomen kullanıcam geçen ay 2 tane kullanmıştım
Benim yumurtalar 17mm olmuştu o yüzen heralde moralini bozmak istemem ama bendende gelmişti aşırı yogun beyaz bi akıntı bende hemen test yapmıştım negatifti ,oğlumda hiç akıntı felan yoktu herkezin vücudu farklı tabi2 klmenle gelisiyosa nesen 3 e cikariyor anlamadim dr kac mm di yumurtalarin ağrin falan oluyomuydu veya akıntın benim 6. günüm çatlatma iğnesi olali dün aşiri beyaz akintim geldi
Bilmiyorum umudum yok zaten ne güzel cocuğun var benim hic yok düşük oldu nasip:-(Benim yumurtalar 17mm olmuştu o yüzen heralde moralini bozmak istemem ama bendende gelmişti aşırı yogun beyaz bi akıntı bende hemen test yapmıştım negatifti ,oğlumda hiç akıntı felan yoktu herkezin vücudu farklı tabi
Öyle deme hemen umutsuzluğa düşme olur herseyin bir sırası zamanı var sen naparsan yap o zamanı gelince gelir benim 3 tane oldu birtek oğlum sağ çok şükür allah uzun ömür versin oğlum kardes istiyo olmuyor 6 aydır doktor bana sen kisirsin çocuğun olmaz dedi ilk başta dedim oğlum var üç kere hamile kaldım dedim şaşırdı kısmet işte demekki zamanı var daha ne diyeyimUOTE="PINAR3498, post: 40853810, member: 358595"]Bilmiyorum umudum yok zaten ne güzel cocuğun var benim hic yok düşük oldu nasip:-(
Cok garip drlar var nasil öyle birsey der bugüne kadar 5 yıldir kadin doğumcu geziyorum 10 farkli dr görmüstür hicbiri öyle demedi ne sorunun varki[/QUOTE]Öyle deme hemen umutsuzluğa düşme olur herseyin bir sırası zamanı var sen naparsan yap o zamanı gelince gelir benim 3 tane oldu birtek oğlum sağ çok şükür allah uzun ömür versin oğlum kardes istiyo olmuyor 6 aydır doktor bana sen kisirsin çocuğun olmaz dedi ilk başta dedim oğlum var üç kere hamile kaldım dedim şaşırdı kısmet işte demekki zamanı var daha ne diyeyim
Sorun yok olmuyor oyuzden klomen verdi[/QUOTE]Cok garip drlar var nasil öyle birsey der bugüne kadar 5 yıldir kadin doğumcu geziyorum 10 farkli dr görmüstür hicbiri öyle demedi ne sorunun varki
Cnm kisirsin demesi icin bir aciklamasi olmasi lazim acaba hormonel mi ki bilemedim simdi[/QUOTE]Sorun yok olmuyor oyuzden klomen verdi
Test yaptı tabi rahme bakti rahimin ince çocuğun olmaz kisirsin dedi[/QUOTE]Cnm kisirsin demesi icin bir aciklamasi olmasi lazim acaba hormonel mi ki bilemedim simdi
Olur hic kafani yorma cnmValla ben şunu anladım 31 yaşındayım keşke oğlumun arkasından hemen yapsaymissim üç tane oldu ya hemde hepsi ilk denemede sandım ki 7 yaşında oğlum korunmayı bırakırım hemen olur diye hiçte ole olmadı tam bir hayal kırıklığı hersey 20li yaşlarda daha iyiymiş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?