- 21 Eylül 2009
- 248
- 45
- 298
- 41
Hayırlısı bakalım bekleyip görecegizOlur hic kafani yorma cnm
Normal ilişkinize devam edin eksii veya artisi olmaz yumutan gelisince sana gerekeni doktorun söylicek simdilik sorun yokmerhaba hanımlar, geçen ay dr progesteron vermişti. bu ay 8 gün önce adet oldum adetimin 4 günü tekrar gittim. bana klomen verdi. dün kullanmaya başladım. 5 gün kullanıp 4 gün belke 5 gün gel dedi dr. şimdi ben şunu sorucam ben bu ilacı kullaınırken ilişki durumu nasıl olacak ya da olması gerekiyormu
yapalım nezman yapcaz test ayni gün yapalım sonuclar ayni ayni gun oldukça ihneyiİğne istah aciyo cnm bende ağri olmuyo iliskide artk hic sancim yok karnim şiş benimde daha erken ama belirtiler için diye düşünüyorum haftaya test yapalimmi merak etmeye basladim
17 mm iyi ama benimde 18 mm catlatma iğnesi verdi 3 klomen çok büyütüp kist yapmasını sonraBenim yumurtalar 17mm olmuştu o yüzen heralde moralini bozmak istemem ama bendende gelmişti aşırı yogun beyaz bi akıntı bende hemen test yapmıştım negatifti ,oğlumda hiç akıntı felan yoktu herkezin vücudu farklı tabi
Haftaya bugün yapalimmiyapalım nezman yapcaz test ayni gün yapalım sonuclar ayni ayni gun oldukça ihneyi
13.gün oluyo galiba sende akinti varmi bende yoğurt gibi geliyo arada iliskide geldi arastirdim bulamadim kokusuz suan sadece karnim şiş baska hicbirsey yok ben kendimden umutlu değilim ilk düşüğümde yerlesme kanamasi falan gelmisti bir hafta sonra falanyapalım nezman yapcaz test ayni gün yapalım sonuclar ayni ayni gun oldukça ihneyi
Haftaya bugün yapalimmi[/QUOT olurda nasıl beklicez bugün test al dedim eşime almadı :) oda diyor simdi belli olmaz tecrübe kazanmış iyice.nasıl beklicez haftaya bugün adet olmam gerekiyor benim zaten tabi klomen degistermezse zamanını.ben iki günde bir beraber oluyorum artik bugünde bos geçti tutmucak kesin hic akıntı yok
Aynen 13.gün perşembe bende akıntı yok karnın sis kilo aldım bide yiyorum paso:)13.gün oluyo galiba sende akinti varmi bende yoğurt gibi geliyo arada iliskide geldi arastirdim bulamadim kokusuz suan sadece karnim şiş baska hicbirsey yok ben kendimden umutlu değilim ilk düşüğümde yerlesme kanamasi falan gelmisti bir hafta sonra falan
Canim erken olur diye düşünüyorum üzülürüz sonra benim atkadasim 11. günü test yapti silik cizgi cikti hamile sandi ama hala iğnenin etkisi varmis ve adet oldu 3 gün sonra kandada baktirsak beta yüksek cikabilirPazartesi idrar testi yapsak olurmu bide kandami baktrcaksin direk
Bende doymuyorum bide uyku halim oluyo aksamüzeriAynen 13.gün perşembe bende akıntı yok karnın sis kilo aldım bide yiyorum paso:)
Esimde öyle diyo uzulceksin sonra boşver adetini bekle diyo sabredemiyorumCanim erken olur diye düşünüyorum üzülürüz sonra benim atkadasim 11. günü test yapti silik cizgi cikti hamile sandi ama hala iğnenin etkisi varmis ve adet oldu 3 gün sonra kandada baktirsak beta yüksek cikabilir
Tabiki cnm doktorum bir hafta cok önemli dedi baska yumurtada gelismis catlamis olabilirEsimde öyle diyo uzulceksin sonra boşver adetini bekle diyo sabredemiyorumneyse oyalancam bisrkilde.bu saatten sonra olmadıysa olma şansı varmı sence
Evet ediyorumda eşim nöbete gidiyor dün yapamadik meselaSen düzenli devam ediyosun dimi iliskiye
Valla bilmiyorum ki ole dedi ama yaparsa da yapcak bişey yok bide kisti yok etmeye uğrascaz17 mm iyi ama benimde 18 mm catlatma iğnesi verdi 3 klomen çok büyütüp kist yapmasını sonra
Ben Sali gününü atladım bugünde atladim sabah ise gtmedeTabiki cnm doktorum bir hafta cok önemli dedi baska yumurtada gelismis catlamis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?