klomen kullananlar

merhaba hanımlar, geçen ay dr progesteron vermişti. bu ay 8 gün önce adet oldum adetimin 4 günü tekrar gittim. bana klomen verdi. dün kullanmaya başladım. 5 gün kullanıp 4 gün belke 5 gün gel dedi dr. şimdi ben şunu sorucam ben bu ilacı kullaınırken ilişki durumu nasıl olacak ya da olması gerekiyormu

Normal ilişkinize devam edin eksii veya artisi olmaz yumutan gelisince sana gerekeni doktorun söylicek simdilik sorun yok

İğne istah aciyo cnm bende ağri olmuyo iliskide artk hic sancim yok karnim şiş benimde daha erken ama belirtiler için diye düşünüyorum haftaya test yapalimmi merak etmeye basladim
yapalım nezman yapcaz test ayni gün yapalım sonuclar ayni ayni gun oldukça ihneyi

17 mm iyi ama benimde 18 mm catlatma iğnesi verdi 3 klomen çok büyütüp kist yapmasını sonra

yapalım nezman yapcaz test ayni gün yapalım sonuclar ayni ayni gun oldukça ihneyi
13.gün oluyo galiba sende akinti varmi bende yoğurt gibi geliyo arada iliskide geldi arastirdim bulamadim kokusuz suan sadece karnim şiş baska hicbirsey yok ben kendimden umutlu değilim ilk düşüğümde yerlesme kanamasi falan gelmisti bir hafta sonra falan

Aynen 13.gün perşembe bende akıntı yok karnın sis kilo aldım bide yiyorum paso:)

Pazartesi idrar testi yapsak olurmu bide kandami baktrcaksin direk
Canim erken olur diye düşünüyorum üzülürüz sonra benim atkadasim 11. günü test yapti silik cizgi cikti hamile sandi ama hala iğnenin etkisi varmis ve adet oldu 3 gün sonra kandada baktirsak beta yüksek cikabilir

Canim erken olur diye düşünüyorum üzülürüz sonra benim atkadasim 11. günü test yapti silik cizgi cikti hamile sandi ama hala iğnenin etkisi varmis ve adet oldu 3 gün sonra kandada baktirsak beta yüksek cikabilir
Esimde öyle diyo uzulceksin sonra boşver adetini bekle diyo sabredemiyorum neyse oyalancam bisrkilde.bu saatten sonra olmadıysa olma şansı varmı sence

Esimde öyle diyo uzulceksin sonra boşver adetini bekle diyo sabredemiyorum neyse oyalancam bisrkilde.bu saatten sonra olmadıysa olma şansı varmı sence
Tabiki cnm doktorum bir hafta cok önemli dedi baska yumurtada gelismis catlamis olabilir

Pınar bugün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı çift çıkması grrekmiyomuydu ilacın etkisiyle.gece çok ateslendim bacaklarim agriyo kontrole geldim hastanedim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…