inş ters giden bisry yoktur enkazında. Bebek olamasada kist falan olmasın ondan korkuyorum çok rahatsizimPınar bugün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı çift çıkması grrekmiyomuydu ilacın etkisiyle.gece çok ateslendim bacaklarim agriyo kontrole geldim hastanedim şuan
Canim bazi bünyeler cabuk atar iğnenin etkisi gecmis ne güzel sen pazartesi test yap derimPınar bugün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı çift çıkması grrekmiyomuydu ilacın etkisiyle.gece çok ateslendim bacaklarim agriyo kontrole geldim hastanedim şuan
Cok gecmis olsun bu arada cnm insallah hamilesindirCanim bazi bünyeler cabuk atar iğnenin etkisi gecmis ne güzel sen pazartesi test yap derim
Bende yapmadim dün cok fazla beyaz akintim oluyo cnm yogurt gibi varmi sendeB
Ben Sali gününü atladım bugünde atladim sabah ise gtmede
Sanmiyorum kist olsa bile adetle gidiyo cnm bende olmustu meselainş ters giden bisry yoktur enkazında. Bebek olamasada kist falan olmasın ondan korkuyorum çok rahatsizim
Canım doktor alttan baktı yumurtan çatlamış kist yok dedi gebelik yok dedi başı anliyo hemen belli olurmu ki hic tatmin olmadım.adetin 3 4 günü gelirsin bidaha klomene başlarız dedi.sonuçta ben pazar pazartesi çarşamba birlikte oldum nasıl anlaşılacak hemen alt ultrason daki.nediyosun bilgin varmı benmi yanlış dusunuyorumCanim bazi bünyeler cabuk atar iğnenin etkisi gecmis ne güzel sen pazartesi test yap derim
Canim döllenmis yumurtayi görebiliyolar ama dr yanlis yol izliyo geç döllenme denilen bisey var sonucta sen adet gününü bekleCanım doktor alttan baktı yumurtan çatlamış kist yok dedi gebelik yok dedi başı anliyo hemen belli olurmu ki hic tatmin olmadım.adetin 3 4 günü gelirsin bidaha klomene başlarız dedi.sonuçta ben pazar pazartesi çarşamba birlikte oldum nasıl anlaşılacak hemen alt ultrason daki.nediyosun bilgin varmı benmi yanlış dusunuyorum
Ben ikinci iğnemde 11. gün test yapmistim ve silik ikinci cizgi hemen cikmisti ve iki gün sonra adet oldum burda bircok arkadas benim gibi olmus en aşaği on gün yapilmamali ne diyim sonucta dr ama bizde olduk az cok bilgi sahibiBurada iğne zaten bi haftada etkisini kaybeder dedi
Bide tüplerde ve rahim yatağinda gebelik belli oluyomus cok erken zamanda hayirlisi cnm ben umutluyum hala senden bende akinti cok sende varmiCanim döllenmis yumurtayi görebiliyolar ama dr yanlis yol izliyo geç döllenme denilen bisey var sonucta sen adet gününü bekle
Sagolasin canım.kalp damar cerrahi na görün dedi bende pıhtı olusuyoya bacakta ateş bacak ağrısı bunun belirtisi olabilir catlatma iğnesi tramboz yapabiliyor dediCok gecmis olsun bu arada cnm insallah hamilesindir
bende akıntı hic olmadı ki ben doktorumuz degsyrcem sormasam hcbisey söylemiyor ben soruyorum ağzından ozman laf çıkıyor.ben devam etmek istesrm tedaviye adetin 3 4 günümü gelmem gerek diom aynen dio kendi hic gel demiyo.sen nasılsın inş hamileaindir canm sen benden önce evlenmissin bide tedavide gormussjn eminim daha çok yipranmissindir psikolojik olarak inş senn olurBide tüplerde ve rahim yatağinda gebelik belli oluyomus cok erken zamanda hayirlisi cnm ben umutluyum hala senden bende akinti cok sende varmi
Aynen cnm cok yiprandim esimde tek erkek cocuk ailesinin herkes bir haber bekliyor ben hamile oldumu sanmiyorum cnm gecmis olsun sen zaten iğne kullanmiyormuydun pihti önleyici dr gercekten sorumsuza benziyir benimki özel olmadina rağmen inanilmaz motive ediyor ve sakin üzülme olcak diye teselli ediyorSagolasin canım.kalp damar cerrahi na görün dedi bende pıhtı olusuyoya bacakta ateş bacak ağrısı bunun belirtisi olabilir catlatma iğnesi tramboz yapabiliyor dedi
bende akıntı hic olmadı ki ben doktorumuz degsyrcem sormasam hcbisey söylemiyor ben soruyorum ağzından ozman laf çıkıyor.ben devam etmek istesrm tedaviye adetin 3 4 günümü gelmem gerek diom aynen dio kendi hic gel demiyo.sen nasılsın inş hamileaindir canm sen benden önce evlenmissin bide tedavide gormussjn eminim daha çok yipranmissindir psikolojik olarak inş senn olur
Cnm ne yapiyosun yarin test yapmayi düşünüyorum :-(Aynen cnm cok yiprandim esimde tek erkek cocuk ailesinin herkes bir haber bekliyor ben hamile oldumu sanmiyorum cnm gecmis olsun sen zaten iğne kullanmiyormuydun pihti önleyici dr gercekten sorumsuza benziyir benimki özel olmadina rağmen inanilmaz motive ediyor ve sakin üzülme olcak diye teselli ediyor
Hayırlısı canım bakalım ne çıkacak baya oldu yap artik vendemi yapsam :) gerçi adetime az kaldı onu beklimMervesimay yarin test yapmayi dusunuyorum canim hic umudum yok :-(
İnş hamilesindir hemen haber ver netim bittide eşim evde oldukça ondan bağlanıp yazıyorum çok SK gerwmiyorum buaraCnm ne yapiyosun yarin test yapmayi düşünüyorum :-(
Çatlamistir cnm akinti sartdeğil kaçinci günün bugünmerhaba arkadaşlar adetimin 14.günü 20 mm bir yumurtam varmış klomenle oluştu. çatlatma iğnesi vuruldum söylenenleri yaptım ama yorumları okuyunca çatlayınca akıntı olduğu söyleniyor ama bende akıntı yok. bel ve kasık ağrıları var adet olacakmışım gibi o kadar. yorumlarınızı esirgemeyin lütfen..
Ben senden umuluyum yaaa ben sanmiyorum hamile oldumu yarin yapcam ama test hayirlisi artkHayırlısı canım bakalım ne çıkacak baya oldu yap artik vendemi yapsam :) gerçi adetime az kaldı onu beklim
Veririm tabiki ama en net 5 gün sonra cikarİnş hamilesindir hemen haber ver netim bittide eşim evde oldukça ondan bağlanıp yazıyorum çok SK gerwmiyorum buara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?