klomen kullananlar

Pınar bugün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı çift çıkması grrekmiyomuydu ilacın etkisiyle.gece çok ateslendim bacaklarim agriyo kontrole geldim hastanedim şuan
inş ters giden bisry yoktur enkazında. Bebek olamasada kist falan olmasın ondan korkuyorum çok rahatsizim

Pınar bugün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı çift çıkması grrekmiyomuydu ilacın etkisiyle.gece çok ateslendim bacaklarim agriyo kontrole geldim hastanedim şuan
Canim bazi bünyeler cabuk atar iğnenin etkisi gecmis ne güzel sen pazartesi test yap derim

Canim bazi bünyeler cabuk atar iğnenin etkisi gecmis ne güzel sen pazartesi test yap derim
Canım doktor alttan baktı yumurtan çatlamış kist yok dedi gebelik yok dedi başı anliyo hemen belli olurmu ki hic tatmin olmadım.adetin 3 4 günü gelirsin bidaha klomene başlarız dedi.sonuçta ben pazar pazartesi çarşamba birlikte oldum nasıl anlaşılacak hemen alt ultrason daki.nediyosun bilgin varmı benmi yanlış dusunuyorum

Canim döllenmis yumurtayi görebiliyolar ama dr yanlis yol izliyo geç döllenme denilen bisey var sonucta sen adet gününü bekle

Burada iğne zaten bi haftada etkisini kaybeder dedi
Ben ikinci iğnemde 11. gün test yapmistim ve silik ikinci cizgi hemen cikmisti ve iki gün sonra adet oldum burda bircok arkadas benim gibi olmus en aşaği on gün yapilmamali ne diyim sonucta dr ama bizde olduk az cok bilgi sahibi

Canim döllenmis yumurtayi görebiliyolar ama dr yanlis yol izliyo geç döllenme denilen bisey var sonucta sen adet gününü bekle
Bide tüplerde ve rahim yatağinda gebelik belli oluyomus cok erken zamanda hayirlisi cnm ben umutluyum hala senden bende akinti cok sende varmi

Cok gecmis olsun bu arada cnm insallah hamilesindir
Sagolasin canım.kalp damar cerrahi na görün dedi bende pıhtı olusuyoya bacakta ateş bacak ağrısı bunun belirtisi olabilir catlatma iğnesi tramboz yapabiliyor dedi
Bide tüplerde ve rahim yatağinda gebelik belli oluyomus cok erken zamanda hayirlisi cnm ben umutluyum hala senden bende akinti cok sende varmi
bende akıntı hic olmadı ki ben doktorumuz degsyrcem sormasam hcbisey söylemiyor ben soruyorum ağzından ozman laf çıkıyor.ben devam etmek istesrm tedaviye adetin 3 4 günümü gelmem gerek diom aynen dio kendi hic gel demiyo.sen nasılsın inş hamileaindir canm sen benden önce evlenmissin bide tedavide gormussjn eminim daha çok yipranmissindir psikolojik olarak inş senn olur

Aynen cnm cok yiprandim esimde tek erkek cocuk ailesinin herkes bir haber bekliyor ben hamile oldumu sanmiyorum cnm gecmis olsun sen zaten iğne kullanmiyormuydun pihti önleyici dr gercekten sorumsuza benziyir benimki özel olmadina rağmen inanilmaz motive ediyor ve sakin üzülme olcak diye teselli ediyor

Cnm ne yapiyosun yarin test yapmayi düşünüyorum :-(

Mervesimay yarin test yapmayi dusunuyorum canim hic umudum yok :-(

merhaba arkadaşlar adetimin 14.günü 20 mm bir yumurtam varmış klomenle oluştu. çatlatma iğnesi vuruldum söylenenleri yaptım ama yorumları okuyunca çatlayınca akıntı olduğu söyleniyor ama bende akıntı yok. bel ve kasık ağrıları var adet olacakmışım gibi o kadar. yorumlarınızı esirgemeyin lütfen..

Çatlamistir cnm akinti sartdeğil kaçinci günün bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…