klomen kullananlar

bende de hic akıntı olmadı canım ama catlamis

İnş inş iyi düşün iyi olsun.bana kadın çok net konuştu ya o yüzden umut bırakmadı olmamış adetin 3. 4. Günü gel dedi direk gıcık :)
Cnm erkek doktorlar cok basarili ben kadinlarla anlasamiyorum hic memnun kalmadim inan benim dr olmasada moral veriyor yaaa bu ay yumurtalarim cok gec buyudu ve bana hep normal olağan seyler büyücek diye destek oldu özelde değil hani

Kizlar geçen ayin 21 inde adet oldum klomen kullandım,bu ay adetim 11 gün önce geldi.
Bu sabah baktimki adet olmusum sok gecirdim.
Agri sizi filanda yok hafif siskinlik hissediyorum.
11 gun erken oldumya adetin yine besinci gunu klomen kullanabilirmiyim acaba :S

bence doktora git canım yarın inş. Fikrim yok maalesef bu konuda keşke yardımcı olabilseydim

Doktora gitmeden baslama normal değil kanaman nasil peki ya gebelik varsa

doktor 36 saat sonra 1 kere sonra gün aşırı dedi ama biz o 36 saatte bir. Kere ile kalmadık tabiki inş. Yanlış bişi yapmadık
Benimki iğneden 1 gün sonra 1 hafta boyunca ara vermeden yatin dedi bakalim ne olcak

Benimki iğneden 1 gün sonra 1 hafta boyunca ara vermeden yatin dedi bakalim ne olcak
bekleyip gorucez bakalım inş.benim 1 yumurta oluştu.ama akımtı yok klomen kullanmadan önce benden akıntı gelirdi aksine şimdi akıntı yok. Bi de 1 tane yumurta oluşması canımı sıktı pco da değilim. Fsh 9 sınır 14.4 idi doktor normal dedi sizce de normal mi

Bir yumurta olmasi daha iyi pkoda bir kaçtane gelisiyo ve diğerlerinin yüzüne hepsi kücük kaliyo ne kadar olmustu iğne olali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…