- 30 Nisan 2015
- 262
- 28
- 13
- 36
25 günde bir adet oluyorum bugün 16.günüm doktor 14. günümde iğne vurduÇatlamistir cnm akinti sartdeğil kaçinci günün bugün
Daha iki gün olmus iğne olali on gün sonra falan test yapmalisin25 günde bir adet oluyorum bugün 16.günüm doktor 14. günümde iğne vurdu
peki bu bel ağrısı ve25 günde bir adet oluyorum bugün 16.günüm doktor 14. günümde iğne vurdu
12 gün yeterli mi ki bebeğin olması için sanki geç gibi geldiDaha iki gün olmus iğne olali on gün sonra falan test yapmalisin
12 gunden önce yapilmamali ben ilk gebeliğimi 13. gun öğrendim bel ağrisi normal kasik ağrisi falanpeki bu bel ağrısı ve
12 gün yeterli mi ki bebeğin olması için sanki geç gibi geldi
bende de hic akıntı olmadı canım ama catlamismerhaba arkadaşlar adetimin 14.günü 20 mm bir yumurtam varmış klomenle oluştu. çatlatma iğnesi vuruldum söylenenleri yaptım ama yorumları okuyunca çatlayınca akıntı olduğu söyleniyor ama bende akıntı yok. bel ve kasık ağrıları var adet olacakmışım gibi o kadar. yorumlarınızı esirgemeyin lütfen..
İnş inş iyi düşün iyi olsun.bana kadın çok net konuştu ya o yüzden umut bırakmadı olmamış adetin 3. 4. Günü gel dedi direk gıcık :)Ben senden umuluyum yaaa ben sanmiyorum hamile oldumu yarin yapcam ama test hayirlisi artk
bayağı geçti o ağrılar inşallah iyiye işarettir12 gunden önce yapilmamali ben ilk gebeliğimi 13. gun öğrendim bel ağrisi normal kasik ağrisi falan
Cnm erkek doktorlar cok basarili ben kadinlarla anlasamiyorum hic memnun kalmadim inan benim dr olmasada moral veriyor yaaa bu ay yumurtalarim cok gec buyudu ve bana hep normal olağan seyler büyücek diye destek oldu özelde değil haniİnş inş iyi düşün iyi olsun.bana kadın çok net konuştu ya o yüzden umut bırakmadı olmamış adetin 3. 4. Günü gel dedi direk gıcık :)
İnsallah yumurtan catlamistir esinle sık birlikte olbayağı geçti o ağrılar inşallah iyiye işarettir
bence doktora git canım yarın inş. Fikrim yok maalesef bu konuda keşke yardımcı olabilseydimKizlar geçen ayin 21 inde adet oldum klomen kullandım,bu ay adetim 11 gün önce geldi.
Bu sabah baktimki adet olmusum sok gecirdim.
Agri sizi filanda yok hafif siskinlik hissediyorum.
11 gun erken oldumya adetin yine besinci gunu klomen kullanabilirmiyim acaba :S
doktor 36 saat sonra 1 kere sonra gün aşırı dedi ama biz o 36 saatte bir. Kere ile kalmadık tabiki inş. Yanlış bişi yapmadıkİnsallah yumurtan catlamistir esinle sık birlikte ol
klomeni kesinlikle doktor kontrolü olmadan kullanma öyle hafife alınacak bir ilaç değilbence doktora git canım yarın inş. Fikrim yok maalesef bu konuda keşke yardımcı olabilseydim
Doktora gitmeden baslama normal değil kanaman nasil peki ya gebelik varsaKizlar geçen ayin 21 inde adet oldum klomen kullandım,bu ay adetim 11 gün önce geldi.
Bu sabah baktimki adet olmusum sok gecirdim.
Agri sizi filanda yok hafif siskinlik hissediyorum.
11 gun erken oldumya adetin yine besinci gunu klomen kullanabilirmiyim acaba :S
Benimki iğneden 1 gün sonra 1 hafta boyunca ara vermeden yatin dedi bakalim ne olcakdoktor 36 saat sonra 1 kere sonra gün aşırı dedi ama biz o 36 saatte bir. Kere ile kalmadık tabiki inş. Yanlış bişi yapmadık
Doktora gitmeden baslama normal değil kanaman nasil peki ya gebelik varsa
Olabilir adet olman normal değil kontrol sart burdan ne oldunu bilemeyiz cnm git yarinPet kullanacak kadar var.gebelik olsa boyle olurmu bilmem ki, hem yumurtlama gunumde bikacgun onceydi :S
bekleyip gorucez bakalım inş.benim 1 yumurta oluştu.ama akımtı yok klomen kullanmadan önce benden akıntı gelirdi aksine şimdi akıntı yok. Bi de 1 tane yumurta oluşması canımı sıktı pco da değilim. Fsh 9 sınır 14.4 idi doktor normal dedi sizce de normal miBenimki iğneden 1 gün sonra 1 hafta boyunca ara vermeden yatin dedi bakalim ne olcak
Bir yumurta olmasi daha iyi pkoda bir kaçtane gelisiyo ve diğerlerinin yüzüne hepsi kücük kaliyo ne kadar olmustu iğne olalibekleyip gorucez bakalım inş.benim 1 yumurta oluştu.ama akımtı yok klomen kullanmadan önce benden akıntı gelirdi aksine şimdi akıntı yok. Bi de 1 tane yumurta oluşması canımı sıktı pco da değilim. Fsh 9 sınır 14.4 idi doktor normal dedi sizce de normal mi
öncelikle sana teşekkür ederim ilgiyle cevap verdiğin için iğne olalı 3 gün olduBir yumurta olmasi daha iyi pkoda bir kaçtane gelisiyo ve diğerlerinin yüzüne hepsi kücük kaliyo ne kadar olmustu iğne olali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?