İnsallah hamile kaliriz yarin test yapcam 11. günüm hic belirtim yok akintidan baskaöncelikle sana teşekkür ederim ilgiyle cevap verdiğin için iğne olalı 3 gün oldu
benimde ilişkiden sonra 2. günüm sanmıyorum ama klasik 10 gün önceden başlıyan sol göğüs ağrım var. her şeyim normal ama vücut adeta kapalı benimde 9 gün var adeteİnsallah hamile kaliriz yarin test yapcam 11. günüm hic belirtim yok akintidan baska
Canım test yaptinmiİnsallah hamile kaliriz yarin test yapcam 11. günüm hic belirtim yok akintidan baska
Yok cnm bugun hava cok bozuktu cikamadim yarin eşim evde onla alcaz :) tek cizgi yaaa biliyorum hic umudum yok cnmCanım test yaptinmi
Benim adet gunum belli değil zaten düzensiz yumurtamda cok gec gelisti bakalim varsa kesin 4 gune kadar belli olurda yarin yapcam bakalim erken ama yinede merak ediyrmbenimde ilişkiden sonra 2. günüm sanmıyorum ama klasik 10 gün önceden başlıyan sol göğüs ağrım var. her şeyim normal ama vücut adeta kapalı benimde 9 gün var adete
Ne düşünüyosyn cnm hamile olabilirmiyimCanım test yaptinmi
yap canım ha 2 gün önce ha sonra. bebişi olanda çıkıyo..Benim adet gunum belli değil zaten düzensiz yumurtamda cok gec gelisti bakalim varsa kesin 4 gune kadar belli olurda yarin yapcam bakalim erken ama yinede merak ediyrm
Yapacam bakalim yarin haber veririm mutlaka zaten idrarda silik cikarsa beklerim cuma günüde dr giderimyap canım ha 2 gün önce ha sonra. bebişi olanda çıkıyo..
inşallah canım bekliyoruz çift çizgili haberlerini :)Yapacam bakalim yarin haber veririm mutlaka zaten idrarda silik cikarsa beklerim cuma günüde dr giderim
İnsallah caniminşallah canım bekliyoruz çift çizgili haberlerini :)
Tabiki olabilirsin bence hamlesinde umudunu kaybetme olmazsa da bidaki ayı bekleri z napalim alıştık artıkNe düşünüyosyn cnm hamile olabilirmiyim
Burada ben adet olcam herhalde çok agryo karnım erken olimde bari hemen baslimTabiki olabilirsin bence hamlesinde umudunu kaybetme olmazsa da bidaki ayı bekleri z napalim alıştık artık
Hadiya insallah olmazsinBurada ben adet olcam herhalde çok agryo karnım erken olimde bari hemen baslim
Aynen öylede beklicek millete cevap vercek halim kalmadi cok uzuluyorum bu yilTabiki olabilirsin bence hamlesinde umudunu kaybetme olmazsa da bidaki ayı bekleri z napalim alıştık artık
Ben de ayni artik biyere gitmek istemiyorum eşimin ailesinin yanma gtcez okullar kapanınca gitmek istemiyorum inş bu ay deneyip olurumda gtmem herkes soruyor cvp da vermyorumAynen öylede beklicek millete cevap vercek halim kalmadi cok uzuluyorum bu yil
Artik belli bir zaman sonra olmuyor bunlarin diye millet sormayida kesiyor ima ediyor daha cok can yakiyorBen de ayni artik biyere gitmek istemiyorum eşimin ailesinin yanma gtcez okullar kapanınca gitmek istemiyorum inş bu ay deneyip olurumda gtmem herkes soruyor cvp da vermyorum
Sıkma canını hayırlısı olsun daha zamanı var demekki bunada şükürKizlar bugun catlatma iğnesinin 11.günü negatif cok üzgünüm
İdrarimi ilk idrarla yapmadim iki saatlik bir beklemeyle yaptim hala umut varmi kiSıkma canını hayırlısı olsun daha zamanı var demekki bunada şükür
Cok umutlanma bence hamile isen farketmez o ben oğlumda aksam yapmıştım çıkmıştıİdrarimi ilk idrarla yapmadim iki saatlik bir beklemeyle yaptim hala umut varmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?