Doğru söyluyosun cnm tskler bu ayda olmadi.Cok umutlanma bence hamile isen farketmez o ben oğlumda aksam yapmıştım çıkmıştı
Bende 6 aydır deniyorum olmuyo biliyosun bu ay takmıyor valla klomen içiyorum 18 inde gitcem dk à ne dicek bakalım hayırlısıDoğru söyluyosun cnm tskler bu ayda olmadi.
Hayirlisi canim adet olim tekrar baslicam klomeneTakma kafana
Bende 6 aydır deniyorum olmuyo biliyosun bu ay takmıyor valla klomen içiyorum 18 inde gitcem dk à ne dicek bakalım hayırlısı
Canım belki gün sonra çıkar üzülmeKizlar bugun catlatma iğnesinin 11.günü negatif cok üzgünüm
Olmadı yeniden başlıca klomene yapacak birşey yok canım bende uzuldum ama napalim hayırlısı olsunHayirlisi canim adet olim tekrar baslicam klomene
Adet oldunmu cnm sancin vardi dr 15 gün sonra gel demisti cuma giderim bendeOlmadı yeniden başlıca klomene yapacak birşey yok canım bende uzuldum ama napalim hayırlısı olsun
yok canım persembe günü olmam gerekiyor ama hep boyle bir iki gün öncesi sancim olur .adet ilimde biranoonce baslayim klomeneAdet oldunmu cnm sancin vardi dr 15 gün sonra gel demisti cuma giderim bende
Nere gtceksiniz bende iste eşim izin alçak benim okulun kapanmasını bekliyoruz bir ayın var benim inş bu ay olurOlsa silikte olsa cikardi birde sabah yaparim cnm hayirlisi zaten hic belirti yok temmuzda izne gitcez ozamana kadar hamile olmayi cok istiyrm
Evet yaaa bende keske hemen olsam da klomene baslasam burdan birbirimizi haberdar edelim cnmyok canım persembe günü olmam gerekiyor ama hep boyle bir iki gün öncesi sancim olur .adet ilimde biranoonce baslayim klomene
Cnm ben hatayliyim eskisehire gitcez eşim orali suan sirnaktayizNere gtceksiniz bende iste eşim izin alçak benim okulun kapanmasını bekliyoruz bir ayın var benim inş bu ay olur
Senin adetin düzensiz ya inş uzamaz hemen olursun bikacgune de tedavi uzamaz.yine belki test yanilmistr umudunu kaybetmeEvet yaaa bende keske hemen olsam da klomene baslasam burdan birbirimizi haberdar edelim cnm
Hayirlisi cnm test doğrudur yaa iki tane yaptim bir tane kaldi sabah beklemis idrarla yaparim eminim oda negatiftirSenin adetin düzensiz ya inş uzamaz hemen olursun bikacgune de tedavi uzamaz.yine belki test yanilmistr umudunu kaybetme
Haklisin canim öyle densizler cok hangi birini uyaracaksinki alma o evi daha elit biryerden bak sen uyardikca daha cok yaparlar bilirim yanimrb arkadaşlar başka bi konuda dert yanıcam sizlere bizim apartman komşuları çok gürültü katımdakiler.çocukları koridorda top, bisiklet vs etkinliklerini yapıyolar uyardım azaldı ama halen var. ben öğretmenlik mezunuyum zorlu bi sınavım var.kpss.. kattaki kadınlarda kapı sohebeti yapıyor bağıra çağıra.1 saati buluyo yani sohbetleri.içerden kapımı şiddetle yumrukladım anlasınlar diye biri demesin mi ev sahibiyim ben rahatça sohbet edemiycem mi. bekledim zilime bassınlar cevap alsınlar elim ayağıma girdi sinirden. evi satın alıcan bekarlara kiraya verecen bakalım burnularını çıkarabiliyolarmı kapıdan
yok kiracıyım zaten ama şükür alacak güçteyiz ben ev sahibiyim gürültü yaparım demeye getirdi. ondan öyle yazdımHaklisin canim öyle densizler cok hangi birini uyaracaksinki alma o evi daha elit biryerden bak sen uyardikca daha cok yaparlar bilirim yani
eşimin görevden ötürü kiracıyız 2 -4 yılda şehir geziyoruzyok kiracıyım zaten ama şükür alacak güçteyiz ben ev sahibiyim gürültü yaparım demeye getirdi. ondan öyle yazdım
Anladim cnm var o tipler ama ben cok memnunum ev sahibimden 15 kisiler ama çıt yok hatta soruyo bana cocuklar rahatsiz ediyomu diye bizde geziyoruz şehir şehir eşim asker suan doğudayizeşimin görevden ötürü kiracıyız 2 -4 yılda şehir geziyoruz
Vardir tabi cnm doktora git o tedaviye baslar gerek duyarsabiraz önce test yaptım negatif çıktı bu ay klomen kullanacağım klomen ağrı falan yapıyor mu arkadaşlar bir sorunum yok adetim de düzenli ilk aydan hamile kalan arkadaşlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?