klomen kullananlar

Olsa silikte olsa cikardi birde sabah yaparim cnm hayirlisi zaten hic belirti yok temmuzda izne gitcez ozamana kadar hamile olmayi cok istiyrm

Olsa silikte olsa cikardi birde sabah yaparim cnm hayirlisi zaten hic belirti yok temmuzda izne gitcez ozamana kadar hamile olmayi cok istiyrm
Nere gtceksiniz bende iste eşim izin alçak benim okulun kapanmasını bekliyoruz bir ayın var benim inş bu ay olur

yok canım persembe günü olmam gerekiyor ama hep boyle bir iki gün öncesi sancim olur .adet ilimde biranoonce baslayim klomene
Evet yaaa bende keske hemen olsam da klomene baslasam burdan birbirimizi haberdar edelim cnm

Senin adetin düzensiz ya inş uzamaz hemen olursun bikacgune de tedavi uzamaz.yine belki test yanilmistr umudunu kaybetme
Hayirlisi cnm test doğrudur yaa iki tane yaptim bir tane kaldi sabah beklemis idrarla yaparim eminim oda negatiftir

mrb arkadaşlar başka bi konuda dert yanıcam sizlere bizim apartman komşuları çok gürültü katımdakiler.çocukları koridorda top, bisiklet vs etkinliklerini yapıyolar uyardım azaldı ama halen var. ben öğretmenlik mezunuyum zorlu bi sınavım var.kpss.. kattaki kadınlarda kapı sohebeti yapıyor bağıra çağıra.1 saati buluyo yani sohbetleri.içerden kapımı şiddetle yumrukladım anlasınlar diye biri demesin mi ev sahibiyim ben rahatça sohbet edemiycem mi. bekledim zilime bassınlar cevap alsınlar elim ayağıma girdi sinirden. evi satın alıcan bekarlara kiraya verecen bakalım burnularını çıkarabiliyolarmı kapıdan

Haklisin canim öyle densizler cok hangi birini uyaracaksinki alma o evi daha elit biryerden bak sen uyardikca daha cok yaparlar bilirim yani

biraz önce test yaptım negatif çıktı bu ay klomen kullanacağım klomen ağrı falan yapıyor mu arkadaşlar bir sorunum yok adetim de düzenli ilk aydan hamile kalan arkadaşlar var mı

eşimin görevden ötürü kiracıyız 2 -4 yılda şehir geziyoruz
Anladim cnm var o tipler ama ben cok memnunum ev sahibimden 15 kisiler ama çıt yok hatta soruyo bana cocuklar rahatsiz ediyomu diye bizde geziyoruz şehir şehir eşim asker suan doğudayiz

biraz önce test yaptım negatif çıktı bu ay klomen kullanacağım klomen ağrı falan yapıyor mu arkadaşlar bir sorunum yok adetim de düzenli ilk aydan hamile kalan arkadaşlar var mı
Vardir tabi cnm doktora git o tedaviye baslar gerek duyarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…